torstai 18. toukokuuta 2017

Olet tänään 4 kuukautta

NEUVOLAKUULUMISET: (Lääkärineuvola)
6935g / 61,5cm / 44,3cm

"Reipas, virkeä poika. Kasvukäyrät tasaantumassa."

Neuvolan lisäksi kasvuasi ja kehitystäsi seurataan vauvapolilla, jossa kävimme kaksi viikkoa sitten. Sait vauvapolin lääkäriltä ja fysioterapeutilta hurjasti kehuja hienosta kasvusta ja kehityksestä. Saimme ohjeeksi aktivoida oikeaa puoltasi ja olet jo nyt hienosti tavoitellut leluja myös oikealla kädellä.

ILOT: Tykkäät hurjasti, kun sinulle lauletaan ja myös muiden hymyt saavat aikaan syötävän suloisen hampaattoman hymyn. Naurat ääneen kutitukselle ja höpötykselle ja vatsallaan olo taitaa olla sinusta parasta ikinä!
 
HARMIT: Harmistut hurjasti, kun selältä vatsalleen kääntyminen ei vielä ihan onnistu - se on kyllä hyvin lähellä! Olet kuitenkin sinnikäs, vaikka kellahdat joka kerta kyljeltä takaisin selälleen, niin yrität uudestaan vaikka kiukkuitkun kera. Kun äiti tai isi auttavat sinua kääntymään vatsallesi, suorastaan huokaiset helpotuksesta.


OSAAT: Tarttua esineisiin, viet kädet suuhusi, tartut sormin kasvoihin, hiuksiin ja paidan kaulukseen. Vatsallasi nostat päätäsi hienosti ja olet alkanut heiluttamaan jalkoja kuin yrittäisit jo kovastikin päästä liikkeelle.

MUUTA: Minusta tuntuu uskomattomalta, että kaiken kokemasi jälkeen olet kuitenkin kasvanut ja kehittynyt aivan kuten kuka tahansa nelikuinen poikavauva. Vain ECMO-arpi kaulallasi kertoo kokemuksistasi ja siitä kuinka urheasti taistelit ja toivuit rankasta taudistasi. Käytät Liberon 3-koon vaippoja ja enimmäkseen 62 cm vaatteita satunnaisia 56 cm housuja lukuun ottamatta. Heräät 2-3 kertaa yössä syömään tai sylittelemään, ja otan sinut joka aamu isin ja äidin viereen jatkamaan aamu-unia. On ihana tunne saada pitää sinut aivan lähellä.

 

♥: Selina

 

12 kommenttia:

 1. Ne hampaattomat hymyt ja vieressä nukkuva vauva..parasta♥
  Niin taitava ja ihana L-muru siellä.♥

  VastaaPoista
 2. Vitsit tuota tukkaa! Niin ihanan värinen! :) Ja hyvin on poika kyllä kehittynyt alun vaikeuksista huolimatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. L on kehittynyt kyllä ihailtavasti! <3 Ja tuo tukka, se on kyllä ihana. Kun aurinko paistaa, väri on oikein ihanan punakka. :)

   Poista
 3. Ihana pieni <3 Hienosti kehittyy!

  VastaaPoista
 4. Onkohan teille kasvamassa vasenkätinen pieni poika - meillä esikoinen alkoi tarttua esineisiin.vasemmalla kädellä ensin ja sitten n. vuoden ikäisenä myös rakentaa torneja vasurilla ja vasenkätinen hänestä myös tuli (nyt jo 18v).

  Ihastuttava punertava tukka ja on ihanaa kuulla että kaikki menee hienosti! Vauvojen toipumiskyky on kyllä jotakin aivan ihmeellistä! Pienissä asioissa (vaikka jonkun haavan parantuminen) mutta näemmä myös isoissa niin kuin teillä nyt! Mukavaa kevään jatkoa teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin mietin itseasissa myös tätä. Voihan se olla, että L on vasenkätinen, koska hänen isänsäkin on. :)

   L:n hiukset ovat kyllä tosi ihanat. Saa nähdä pysyykö punaisuus vai tuleeko pojasta vaaleahiuksinen kuten isosiskollaan. :)

   Olen itsekin hämmentynyt kuinka upeasti L on toipunut ja kaiken kokemansa jälkeen kasvanut ja kehittynyt hurjan hienosti!

   Ihanaa kevättä myös sinulle LeenaK!

   Poista
 5. Mikä ihana, pieni ja taitava poikanen! Täällä kans jo aletaan odotella pientä ritaria saapuvaksi, tässä jo meneillään viikko 38, iik! :) Tänään just kävi kylässä Love Beyond Wordsin Maria lastensa kanssa ja hänenkin 4kk ikäinen Patrik oli aivan hurmaava pieni mies. Eivät enää ole mitään vastasyntyneitä nämä nelikuiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Hän on kyllä ihana ja niin sinnikäs - hän kääntyi vihdoin masulleen 4kk ja 1 päivän iässä! :)

   Hurjaa että raskautei on edennyt jo ihan loppusuoralle - vastahan kerroit siitä minulle! :) Kaikkea hyvää raskauden loppumetreille ja nautinnollista vauvavuotta sinnekin! Aika tosiaan menee nopeasti. Juuri katsoin L:n kuvia vastasyntyneenä ja nyt hän on jo näin iso poika eikä enää mikään sylivauva! <<3

   Poista
 6. Voih.. tuskin muistan aikaa! Nuorimmainenkin täyttää pian kolme. Ihanaa että kaikki menee nyt hyvin ja toivottavasti jatkossakin <3

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä, vaikka joskus vastaaminen voi kestää! Kiitos kommentistasi! ♥