maanantai 16. tammikuuta 2017

Rakas poikani,

kirjoitan sinulle tätä kirjettä, kun potkit vielä hetken vatsassani. On uskomaton tunne ajatella, että pian saan sinut ensimmäistä kertaa syliini, jolloin saan laskea pienet sormesi, pienet varpaasi ja hipaista pientä nenääsi. Haaveilimme sinusta pitkään ja aivan pian saamme tavata sinut. Olet unelmiemme täyttymys, meidän pieni poikamme - juuri sinä täydennät perheemme täydellisesti!

Raskausaika on ollut minulle rankka, mutta se on vain vahvistanut rakkauttani sinuun. Äiti rakastaa sinuakin jo nyt eniten maailmassa, aivan kuten siskoasi hänen potkiessa vatsassani ja juuri nyt tässä lähelläni. Rankan raskausajan aikana olen huomannut jälleen kuinka valtavasti ihania tukijoukkoja meillä täällä onkaan. He ovat rakas jokainen myös sinua varten ja odottavat sinua vähintäänkin yhtä paljon kuin minä, isäsi ja isosiskosi, joka on laskenut jo yli viikon päiviä, koska pääsee tapaamaan sinua ensimmäistä kertaa.


Raskausaikana olen huomannut, että pidät siitä, kun syön jäätelöä, potkit aina kun isäsi silittää vatsaani ja erityisesti silloin, kun kuulet isosiskosi äänen. Et pidä vispiläkoneen äänestä, kyykistelystä tai mukulakivistä äidin pyöriksen renkaiden alla. Rakastat pitkiä aamuja, jolloin oikein venyttelet vatsassani koetellen kylkiluideni kestävyyttä ja vatsani venyvyyttä. Viihdyt vatsassani enemmän oikealla puolella, jolloin minäkin tunnen sinut pienenä myttynä kyljessäni. Juuri siinä kohdassa pystyn parhaiten kuvittelemaan sinut tummatukkaisena pienenä poikana ihmettelemässä vatsani ulkopuolelta kantautuvia ääniä.

Täällä on kaikki valmista sinua varten. Sairaalalaukkuusi on pakattu isosiskosi valitsemat kotiutumisvaatteet, tutit ja unimusiikkia soittava pehmolelu. Nyt vain odotamme vielä hetken, mutta pian tapaamme, enkä malttaisi enää odottaa!

Rakas L-muru, äiti sinua rakastaa. Eniten maailmassa!

 

 

♥: äiti

 


17 kommenttia:

 1. Voi miten ihana kirjoitus <3 ihan kohta saatte jo pitää pienokaista sylissä!

  VastaaPoista
 2. Mulla tuli täällä ihan tippa linssiin tätä lukiessa.♥
  Pian odotus palkitaan ja saat pienen syliin.♥

  VastaaPoista
 3. Ihana kirje :) Niin täynnä rakkautta <3

  VastaaPoista
 4. Ihana teksti! <3 Tsemppiä tulevaan!

  VastaaPoista
 5. Voi ihanuutta! Ihana kirje teidän maailman uudelle pienelle keskipisteelle, joka syntyy aivan ihanaan perheeseen ja tuntee varmasti olevansa rakastettu. ��

  VastaaPoista
 6. Mitä teille kuuluu? Onkohan pieni poikanne jo syntynyt <3 Toivottavasti kaikki on hyvin!

  VastaaPoista
 7. Voi Selina, innolla odotan että saan lukea kuulumisianne :) <3

  VastaaPoista
 8. Joko on L-muru tullut maailmaan? :)

  VastaaPoista
 9. Monta kertaa olen käynyt kurkkimassa mitä teille kuuluu. Ihana olisi kuulla vauvakuulumisista.
  Kaikkea hyvää ja ihanaa kevään odotusta teidän perheelle.

  VastaaPoista
 10. Herää jo huoli, onko kaikki mennyt hyvin, kun mitään ei kuulu? Toivottavasti elelette vain vauvakuplassa vielä ❤
  -Maija

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä, vaikka joskus vastaaminen voi kestää! Kiitos kommentistasi! ♥