sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Kuulumisia loppuraskauden kuplasta ja harmittelua

"Hei, mitäs tänne kuuluu?"

Tällainen kommentti kilahti blogin sähköpostiin jo hetki sitten, ja se sai ajatukseni jälleen tästä loppuraskauden kuplasta blogiin. Blogi on elellyt jälleen hiljaiseloa sensorin hälyttäessä jatkuvasti hypoja, minun iskiessä GlucaGen-piikkiä reiteen ja kiiruhtaen tarkistamaan vauvan vointia synnytysvastaanottoon - saisin hankkia synnärille jo kanta-asiakaskortin! Loppuraskaus on ollut hyvin raskasta aikaa ja siksi Bloggeri ei ole auennut, kännykkä on äänettömällä ja me olemme valmistautuneet hiljalleen tulevaan. Sairaalakassit on pakattu, samoin A-murun matkalaukku mummilan hoitopäiviä varten ja ne odottavat lähtöä vaatehuoneessa.

Minua harmittaa, suututtaa, hävettää ja kiukuttaa. Blogi oli minulle hurjan tärkeä harrastus, josta nautin ennen raskautta valtavasti ja nyt en ole pystynyt suunnitelmistani huolimatta kirjoittamaan läheskään niin paljon erilaisesta raskaudestamme kuin olisin halunnut - erilainen raskaus on haastanut kehoni täysin. Toki ymmärrän, että vauvan ja minun vointi menee blogin edelle, mutta olisihan se ollut raskauden jälkeen paljon mukavampi lukea blogista postauksia siitä mitä pakkasin sairaalakassiin, millaisia hankintoja teimme talvivauvallemme tai vaikka katsella kuvia kasvavasta vatsasta. Olen kuitenkin äärettömän kiitollinen teistä jokaisesta lukijasta, jokaisesta kommentista ja viestistä mitä olen saanut hiljaiselostani huolimatta! En osaa sanoin kuvailla sitä tunnetta, kun näen blogin tilastoista, että käytte täällä päivittäin kurkkaamassa onko blogi päivittynyt samalla, kun minä nukun kuola poskella raskausväsymystäni sängyn pohjalla!

Perheessämme eletään juuri nyt hyvin jännittäviä aikoja, kun sektioon on enää 1,5 viikkoa aikaa! A-muru tietää tarkalleen montako yötä vauvan syntymään on ja odottaa jo innoissaan pikkuveljeään. Ja jotta jännitystä ei olisi ollut riittämiin, minulla alkoi eilen kivuliaat supistukset, joita piirtyi runsaasti myös jälleen synnytysvastaanoton käyrillä maatessani. Saa nähdä kumpi tulee ensin, suunniteltu sektiopäivä vai vauva!

 

♥: Selina


56 kommenttia:

 1. Sairaalakassi ja hankita postaukset voi kirjoittaa myös jälkikäteen - minua ainakin kiinnostaa myöhemminkin :)
  Muuten jaksamista, tsemppiä, iloa, onnea ja hymyjä. :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä aivan totta! Mukava kuulla, että aihe voisi kiinnostaa myöhemminkin! :)

   Kiitos sinulle! <3

   Poista
 2. Ihana kuulla sinusta! Tsemppiä ja voimia, ei ole enää pitkä aika odotella <3

  VastaaPoista
 3. Oi, te elätte kyllä jännittäviä aikoja!<3 Tsemppiä viimeisiin päiviin.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä kyllä - täällä on ollut jännitys jo viikon pinnassa! <3 Kiitos!

   Poista
 4. Tsemppiä viimeisiin päiviin! Me lukijat kyllä ymmärretään sun tilanne tosi hyvin, vaikka mielellään ainakin itse lukisin postauksia erilaisesta raskaudestasi ja vauvaan valmistautumisesta. Nyt laitat kuitenkin oman ja vauvan voinnin kaiken edelle.

  Mulle kävi esikoisen kohdalla niin, että vauva alkoi syntyä melkein kaks viikkoa ennen suunniteltua sektiota, tuosta noin vain jouluaaton vastaisena yönä :D Ei siinä auttanut pistään vastaan, joten hän syntyi kiireellisellä sektiolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anniina! <3

   Toivon omalla kohdallani suuresti, että välttäisimme viimeiseen asti kiireelliset sektiot ja pieni malttaisi vielä pysyä masussa! :)

   Poista
 5. Oi, synnytys on jo niin lähellä! ❤️ Äkkiä on aika vierähtänyt! Ja sen ymmärtää hyvin, että blogi on toissijainen asia jos oma jaksaminen ei riitä, sinun ja vauvan vointi on kaiken edellä. ❤️ Täällä jännitetään jo teidän puolesta! Oikein paljon jaksamista viimeisiin hetkiin!❤️

  VastaaPoista
 6. Täällä ollaan kyllä jatkossakin! Itsekin luen mielelläni vaikka vasta jälkikäteenkin kaikesta siitä, mitä et ole vielä jaksanit kirjoittaa :)

  Nyt vain tsemppiä loppuun asti ja nauti kun saat pienen käärön syliisi!

  VastaaPoista
 7. Voimia viimeisiin päiviin ja h-hetkeen myös. Blogia ehtii kirjoittaa myöhemminkin, älä siitä huoli.

  VastaaPoista
 8. Kovasti tsemppiä vielä viimeselle viikolle<3 :)

  VastaaPoista
 9. Kyllä se on niin, että oma ja lasten terveys menee kaiken muun edelle ja blogia kerkee päivitellä myöhemminkin! Me ollaan täällä odottelemassa kuulumisia kun sinulla on aikaa ja energiaa kirjoitella niistä. Tsemppiä loppurutistukseen ja pian teillä on jo pieni nyytti sylissä! Ihanaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ja oli niin ihana lukea, että täällä on näin paljon lukijoita, jotka malttavat odottaa! <3 Kiitos!<3

   Poista
 10. Voimia loppukiriin! Kerkeet sitten portailla kun vauveli on syntynyt <3

  VastaaPoista
 11. Hyvä vaan, että otat nyt rauhallisesti. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 12. Paljon onnea ja haleja viimeisiin masupäiviin!<3

  VastaaPoista
 13. Jaksamista ja voimia viimeisiin päiviin! Tosi ymmärrettävää on ettei energia riitä päivityksiin, nyt tosiaan tärkeintä on sinun ja vauvan hyvinvointi. :)

  VastaaPoista
 14. Teidän ihanaisten hyvinvointi on kyllä nyt kaikkein tärkeintä♥ Kyllä me täällä kiltisti malttamattomuudesta sekä jännityksestä huolimatta odotellaan :D Voimia, tsemppiä ja haleja♥

  VastaaPoista
 15. Voi kuinka h-hetki on jo ihan lähellä! <3
  Sitten on ihana pieni nyytti taas sylissä <3


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Aika on mennyt samalla hurjan hitaasti, mutta kuitenkin tosi nopeasti! HUrjaa! <3

   Poista
 16. Ihana kuulla susta! <3 Paljon tsemppiä ja voimia tulevaan. Toivottavasti kaikki menee hyvin :) ja että toivut nopeasti!

  VastaaPoista
 17. Voimia loppuraskauteen ja h- hetkeen myös!

  VastaaPoista
 18. Oottekin ollu miun ajatuksissa, kun itse odottelen myös toista ja blogi kuivu kasaan :D mutta hurjaa, että kohta teillä on jo toinen pieni, aika on menny niin nopeasti! Hurjasti tsemppiä viime metreille, pian käärö on jo sylissä! 💛💛

  VastaaPoista
 19. Voimia Selina, sinun ja pienen ihmisen vointi ykkösasia <3, sitten muut. Kunpa itsekin muistaisi tämän, mullakin loppuraskaus menossa ja haastava sellainen onkin. Taidetaan synnyttää samassa sairaalassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3

   Tsemppiä sinullekin loppuraskauteen! Jos tulen Tayssissa vastaan, niin hihkaise! :)

   Poista
 20. Voi, elätte nyt niin jännittäviä aikoja! Tsemppiä ja voimia!! Pian pienokainen on jo sylissä:)

  VastaaPoista
 21. Kohta hän on täällä.♥♥♥ Valtavasti tsemppiä loppuodotukseen.♥

  VastaaPoista
 22. Olipa mukava lukea kuulumisia! Älä meitä mieti, me pärjätään kyllä ja odotetaan innolla vauvauutisia <3 Voimia viimeisille metreille!

  VastaaPoista
 23. Mukava kuulla kuulumisianne pitkästä aikaa!♡ Voimia tulevaan!

  VastaaPoista
 24. Voi Selina <3 Ihana kuulla kuulumisianne ja ihanaa että jaksoit tulla päivittelemään, vaikka odotus onkin rankkaa! Nyt vaan paljon tsemppiä ja voimia loppuodotukseen sekä edessäolevaan sektioon ja siitä toipumiseen, onneksi palkinto tulee olemaan parhain mahdollinen <3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos lillamy! <3 Palkinto on todellakin paras mahdollinen! <3

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä, vaikka joskus vastaaminen voi kestää! Kiitos kommentistasi! ♥