OTA YHTEYTTÄ!

Kiva, kun olet löytänyt Kun äiti kelaa -blogin pariin! Jos sinulla herää kysymyksiä tai kommentoitavaa, laitathan rohkeasti sähköpostia osoitteeseen kunaitikelaa@outlook.com. Keskustelen mielelläni kanssasi mieltäsi askarruttavista asioista tai vastaan kiperiin kysymyksiisi!

Muistathan, että blogia voi seurata somessa eri seurantalähteistä.
Instagram päivittyy useita kertoja viikossa ja blogi kuuluu Perheblogit.fi-blogiyhteisöön, josta voit löytää paljon mielenkiintoista luettavaa!

.. ...


Yritykset, kiinnostaako yhteistyö erilaisen perheblogin kanssa? Teen mielelläni yhteistyötä niin pienten kuin suurten yritysten kanssa. Blogilla on ollut useita yhteistyökumppaneita esimerkiksi Reima, Jollyroom, Melli Eco Design ja Nordic Health Systems, joiden kanssa olen järjestänyt myös arvontoja. Jokainen blogiyhteistyö on yksilöllinen kokonaisuus, jonka suunnittelen yhdessä yhteistyökumppanin kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää!


Esimerkkejä aiemmista blogiyhteistöistä:

Inspiroivia lastenvaatteita ja -tarvikkeita: Kiddex, Reima ja Jollyroom
Sydäntäni lähellä oleva luonnonkosmetiikka: Nordic Health Systems
Perheloma: Hotelli Norlandia CareIloa ja inspiraatiota blogini parissa!


 

: Selina

 
1 kommentti:

  1. Hei.

    Sinulla tuntuu menevän hyvin... Hieno perhe. Olen Anu 33v. En saa saada lapsia. Kävelen 100m, sitten kivut. Yleensä pyörätuolilla... Iltaisin ja töissä. Unohdan asioita. Onnettomuudessani -08 pääni ja jalkani sattuivat. Puhe on huonoa. Eniten kiusaa nuorten "ikärasismi" "Täti panee juoksuksi vaan" jos olen kepeillä... 33v ja mielestäni melko nuoren näköinen. Näkyviä arpia minussa ei ole. Minulla on oiken mukava tyttöystävä piiri. Yksi hyvin läheinen......... Laitan tähän maili osoiteeni, olet varmaan kiireinen... Nimeni on tosiaan Anu.Saukkola@gmail.com Olen ylpeä nimestäni ja meitä on jokunen Suomessa. Tosin paljon olen kuulut leukailua asiasta. Anteeksi, kirjoitin vain itsestäni... Mutta tunsin tarvetta. Blogisi on hieno. Minä en ole ollut paljon sosiaalisessa mediassa, sain niin pahasti näpeilleni... Kuviani jaeltiin. Ei mitään alaston kuvia, mutta kuitenkin.... Anu.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä, vaikka joskus vastaaminen voi kestää! Kiitos kommentistasi! ♥