tiistai 2. toukokuuta 2017

Kaunis ja kotimainen Bebiboo + alekoodi

*Yhteistyössä Bebiboo. Bebiboo unipesä saatu.


En tiedä mitään kauniinpaa kuin rauhallisesti nukkuva vauva. Jokainen voi varmasti kuvitella vauvan pienen tasaisen tuhinan, ne suloisimmat unihymyt ja kevyesti suljetut silmät - vauva on sikeässä unessa. Vauvan uni voi olla kuitenkin hyvin herkkää, jolloin vain yksi kolahdus tai ovikellon soiminen väärään aikaan saa aikaan itkun, joka saa joskus myös äidinkin kyynelkanavat aukeamaan - voi, taasko se heräsi?! Mielestäni turvallisuuden tunne on yksi tärkeimmistä asioista vauvan hyviin uniin liittyen. Jo kohdussa pieneen tilaan tottunut vauva voi kokea isoon pinnasänkyyn laitettaessa turvattomuutta ja silloin unet ovat herkkiä, katkonaisia ja voivat päättyä lopulta lohduttomaan itkuun, johon vain syli tai kainalopaikka vanhempien sängyssä kelpaa. Uni on vauvalle tärkeää kasvun ja kehityksen kannalta, mutta myös vanhemmat tarvitsevat unta. Perhepeti jakaa mielipiteitä vanhempien kesken ja itse lukeudun siihen kastiin, joka ei kertakaikkiaan uskalla nukkua koko yötä vauvan kanssa samassa sängyssä - en edes toinen silmä raollaan! Pelkään, että kierähdän syvässä unessa vauvan päälle ja silloin lopputulos voi pahimmassa tapauksessa olla hyvin lohduton. Onneksi tähän on olemassa kaunis ja kotimainen ratkaisu!Bebiboo unipesä luo turvaa niin nukkuvalle vauvalle kuin perhepetiä kannattaville vanhemmille. Siinä on sopivan korkuiset pehmeät reunat, jotka vähentävät päälle kierähtämisen riskiä, samalla luoden vauvalle hänen tarvitsemaansa turvaa ja lämpöä. Vauvaperheessä vuotavat vaipat ja muut vahingot kuuluvat arkeen, mutta onneksi unipesä on helppo pitää puhtaana, koska sen voi nakata sellaisenaan pyykkikoneeseen ja pestä 40 asteen pesuohjelmalla. Bebiboo unipesän sisämateriaali on pehmeää ja hyvin laadukkaan tuntuista puuvillasatiinia ja vaippavahinkoja ajatellen unipesän ekologisesti valmistettu patja on saanut vedenkestävän pinnan. Mielestäni Bebiboo unipesä on täydellinen paikka vauvan nukkumiselle, mutta näkisin sillä myös muita käyttötarkoituksia. Se voisi toimia tarvittaessa hoitoalustana, tuoda turvaa myös ulkona vaunuissa tai nukkumapaikkana kyläpaikassa sekä vauvan kanssa seurustellessa sohvalla ilman pelkoa siitä, että vauva kierähtää lattialle.


Meillä unipesän käyttö on rauhoittanut unia niin yöllä kuin päivällä. Koen, että L-muru kaipaa huomattavasti enemmän turvaa, läheisyyttä ja syliä kuin isosiskonsa tämän ikäisenä, ja siksi yöt olivat välillä hyvin rauhattomia hänen ensin pyörähtäessä kyljeltä selälleen sängyssään ja sitten itkiessä syliä. Unipesän korkeiden reunojen ansiosta olen huonoimpina öinä uskaltanut jopa ottaa vauvan viereemme nukkumaan. Kiitos siis Bebiboo öittemme pelastamisesta! Vaippa- ja pukluvahinkojen jäliltä olen myös pessyt unipesää useita kertoja ja pesä on silti edelleen kuin uusi, mikä kertoo laadukkaista materiaaleista ja hyvästä ompelutyöstä. Ja vinkkinä kaikille; Bebiboo unipesä sopii täydellisesti kokonsa puolesta vuokrattavaan Vaavisänkyyn!


 
Täältä löytyy siis yksi erittäin tyytyväinen bebiboolainen ja nyt sinullakin on mahdollisuus tilata tämä laadukas ja kaunis unipesä alennettuun hintaan!
Alekoodilla bebiboo15 saat Bebiboo unipesän -15% alennuksella perjantaihin 5.5 saakka. Klikkaa itsesi ostoksille tästä ja tue samalla Suomi 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi kotimaista ja laadukasta työtä!

 

♥: Selina

10 kommenttia:

 1. Ihana on ja tosi hyvä vauvalle tuollainen pesä,mutta tuo hinta on kyllä aivan järkyttävä alennuksenkin kanssa ja vaikka kuinka haluaisin kotimaista käsityötä tukea.Vauvamme syntyi keskosena ja oli pitkään hoidossa vastasyntyneiden teholla.Siellä noita "makkaroita" oli käytössä kovasti,eri paksuisia ja pituisia ja ne oli vapaaehtoisten lahjoittajien ja osa hoitajien itse tekemiä. Niitä käytettiin tuollaisena pesinä ja tukemaan vauvaa erilaisissa asennoissa.Tein sitten itsekin tuollaisen kun vauva pääsi kotiin.Tosi helppo ommella! keskosvauvan äippä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unipesä on varmasti keskosille turvallinen paikka kasvaa! Myös meidän L sai makoilla niin Suomessa kuin Ruotsissa unipesässä.

   Unipesä on toki hintava, mutta tuote on täysin kotimainen ja materiaaleihin on selvästi on panostettu niin paljon, että näkisin tämän kiertävän vaikka suurperheen kaikilla lapsilla vauva-ajan alkumetreillä.

   Poista
 2. Tuo pesä on kyllä ihana♥ Kolmen valvottavan vauvan jälkeen olen päättänyt, että tällä kierroksella meillä nukutaan :D Tai ainakin teen kaikkeni hyvien unien eteen, sillä niille mahdollisille valvottaville vaivoillehan ei välttämättä mitään heti voi. Onkin siis mielenkiintoista lukea näistä tuotteista, joista meillä ei vielä omaa kokemusta olekaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä pesä on todella auttanut meidän läheisyyttä kaipaavan vauvan öitä ja samalla luonnollisesti meidän vanhempien. En tiedä miten selviämme, kun vauva kasvaa pesästä ulos! :D Onneksi tästä saa avattua "jalkopään" nauhat, niin L mahtuu nukkumaan pituuden puolesta pesään vielä pitkään :) Suosittelen! :) <3

   Poista
 3. nukkuvat, tuhisevat pienet vauvat on rakkautta <3 söpön näköinen pesä, varmasti vauvallakin turvallinen olo :)

  VastaaPoista
 4. Ihana pikkupesä! Mietin, miten imetys onnistuu öisin vauvan nukkuessa unipesässä. Voiskohan itsensä vain siirtää unipesän reunan päälle ja imettää siinä? Jos siis makuultaan imettää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä teen juuri noin kuten kirjoitit. Itse en uskalla nukahtaa siinä, koska pelkään, että rojahdan pesään vauvan päälle, mutta aamulla monesti, kun uni ei ole enää niin syvää, uskalla imettää vauvaa suoraan pesään. :)

   Poista
 5. Omat lapset lähenee kouluikää ja unipesät eivät ole ajankohtaisia. Mutta pakko tulla kommentoimaan, että on kyllä hurjan söpö pieni mies pikkuruisine varpaineen. Niin suloinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos bellis! <3 Mielestäni vauva varpaat ovat suloisinta ikinä! <3

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä, vaikka joskus vastaaminen voi kestää! Kiitos kommentistasi! ♥