keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Leikki-ikäisen mysteerikatoaminen

Etsintäkuulutus:

Etsin kadoksissa olevaa yleensä hurjan reipasta, fiksua ja kilttiä kohta neljävuotiasta tytärtäni. Tyttäreni on pitkä vaaleahiuksinen ja sinisilmäinen suloisuus. Erikoisuutena mainittakoon puuttuva yläetuhammas, joka tekee hänen hymystään erityisen suloisen ja persoonallisen. 
 
Reipas leikki-ikäinen tyttäreni on totaalisen hukassa ja tilalle on tullut vauvakieltä puhuva ja välillä jopa konttaava vauvan kaltainen otus! Olen huomannut, että jos A-murun leikkejä on seuraamassa yksikin ylimääräinen silmäpari, muuttuu leikki heti vauvanäytökseksi, jolloin satunnaisen jokeltelun lisäksi jopa Baby Born-nuken tutti saattaa eksyä suuhun! Vauvavaiheen uudelleentulemisen seuraaminen on toki hellyttävää, mutta pidemmän päälle koen mielekkäämpänä pelata palapelejä kohta neljäveen kanssa, joka osaa jo hienosti laittaa palapelin palat paikoilleen, eikä vain yritä epätoivoisesti syödä niitä. Siksi haluankin nyt kysyä vanhemmilta: tapahtuuko teilläkin näitä leikki-ikäisen mysteerikatoamisia? 

♥: Selina

 


Ps. Käy osallistumassa Perheblogien Facebook-sivulla arvontaan, jossa voit voittaa suomalaista Mia Höytö -kosmetiikkaa!

24 kommenttia:

 1. A valmistautuu meidän visiittiin? :D ;)

  VastaaPoista
 2. Apua! Kun luin otsikon, säikähdin jo, että A- muru on oikeasti ollut koko tyttö kateissa. Mikä helpotus!

  VastaaPoista
 3. Apuaa ä jo otsikosta mietin että herranjestas eikai oikeesti ole kadonnut!
  Mutta juu täällä on myös yksi typy joka harrastaa tota vauvailua, yleensä sillon kun energiaa on liikaa tai väsymys käy ylivoimaiseksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, nyt harmittaa jo tämä otsikko! :D Ei onneksi oikeasti kadonnut!

   Kiva kuulla, että muuallakin vauvaillaan! :)

   Poista
 4. Hahaa.. Jep! Sama etsintäkuulutus pitäisi tehdä myös täällä meidän seuduilla! <3

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa tutulle! Meidän eskarilaisella oli yhdessä vaiheessa vauvakausi, mutta meillä oli kyllä silloin vauvakin talossa. Tai ainakin toinenkin hyvin pieni poika :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helpottavaa kuulla,ettemme taas ole ainoita näiden lasten kehitysvaiheiden kanssa :)

   Poista
 6. Täälläkin yks nelivuotias joka tykkää lässyttää ja kertoo olevansa vauva! Liikkeellä selvästi nelivuotiailla vauvailua :)

  VastaaPoista
 7. Tunsin erään samanikäinen, joka muuttui koiraksi tai vauvaksi. Hieman rasittava ominaisuus aikuisen mielestä, mutta meni kuitenkin aika nopeasti ohi.

  VastaaPoista
 8. Meillä on ihan sama meininki. Vauvaleikit tuntuu olevan joku kehitysvaihe näillä... ;) Hieman rasittavaa kieltämättä, mutta myös kauhean kätevää kun kiukku loppuu "mielikuvitustutin" suuhun laittamiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, ihana tuo mielikuvitustutti! :D Voisin tarjota sitä A-murulle! ;)

   Poista
 9. Juuri nyt meillä ei ole näitä tapahtunut, mutta huomasin Talvivauvan synnyttyä että isompia, varsinkin esikoista, vauvatti tosi kovasti :D

  VastaaPoista
 10. Meidän neljävuotias muuttuu satunnaisesti pikkukoiraksi. Se ei osaa puhua vaan vinkuu vain hyvin kirkkaalla (ja ärsyttävällä) äänellä. Luonnollisesti koira myös kulkee neljällä jalalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana pikkukoira siellä! :D Ymmärrän kyllä miksi ärsyynnyt. Itsekin ärsyynnyn monesti, kun A-murun pitäisi tervehtiä vieraita, hän istuu lattialla ja "jokeltaa" tervehdykset tulijoille! :D

   Poista
 11. Ensinnäkin,sinulla on kiva blogi,tuntee olevans aitse paikanpäällä,niin kertoo hyvin tekstisi tapahtumista.Ja...kolmen lapsen äitinä,niin kokeneena tuonkin kun vauva syntyy taloon,niin isosiko haluaa oman tutin.Hyvää kesää :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä, vaikka joskus vastaaminen voi kestää! Kiitos kommentistasi! ♥