maanantai 2. toukokuuta 2016

Heippa huhtikuu ja moikka toukokuun toka!

Tiedättekö tunteen, kun kaikki kutkuttaa? Siis silleen kivasti? Kevät väistyy pian kesän tieltä, ruoho on alkanut kunnolla vihertämään ja jopa minun kaltoin kohtelemat kukkapenkit näyttävät viime viikkoiselle takatalvelle sitä keskimmäistä sormea sinne ilmestyneiden vihreiden alkujen voimin - ja ei, ne eivät ole rikkaruohoja vaan ihan oikeita kukkia! 


Maalis- ja huhtikuu olivat minulle suorastaan lannistavia kuukausia. Vaikka kuukaudet kuluivat ehkä jopa liiankin nopeasti, niin minusta tuntui ettei mikään innostanut samalla tavalla kuin ennen ja osa asioista oli suorastaan pakkopullaa. Valitettavasti myös blogi. Kevätstressi, blogistressi, kotistressi, stressi stressistä...you name it, minulla oli ne kaikki! Onneksi keväinen auringonpaiste ja ulkoilu ovat tehneet tehtävänsä ja vähitellen pahin stressi alkoi helpottamaan. Nyt fiilis on jo aika hyvä! Kevät on ollut myös jännittävää aikaa isojen lääkemuutosten vuoksi, jotka ovat luonnollisesti vaikeuttaneet dystoniaoireitani. Spastisuus, krampit ja niistä johtuvat kivut ja virheasennot ovat lisääntyneet ja minulle on tullut dystonialle tyypillistä ei-liikettä pään ja niskan alueelle, mikä on ollut hyvin raskasta. Toisaalta nyt minulta voi kysyä mitä tahansa ja vastaus on aina ei pään pyöriessä ja kieltäessä kaiken suuni puhuessa toista. Onneksi oireiden pitäisi helpottaa ajan kanssa.

Mutta toukokuu on toivoa täynnä! Niin haluan uskoa. Ajatus Isimiehen pian alkavasta kesälomasta ja kesän ainakin sadasta suunnitelmasta saavat kasvoilleni leveän hymyn....no ehkä jopa lapsellisen irvistyksen, koska en malttaisi enää odottaa! Kesän aikana A-murun on tarkoitus (vihdoin) muuttaa omaan makuuhuoneeseen nukkumaan ja siksi nyt vierashuoneena toimivan yläkerran toisen makuuhuoneen sisustus on pyörinyt mielessäni päivittäin. Nyt siellä ei ole mitään muuta kuin sänky, joten mahdollisuudet ovat rajattomat. Muutamia hankintoja olemmekin jo tehneet prinsessamme tulevaan valtakuntaan, mutta olen päättänyt, että osa leluista tulee jäämään alakerran leikkihuoneeseen ihan vain arkea helpottamaan. En usko, että A-muru suostuu leikkimään yläkerran huoneessaan yksin, vaikka siitä onkin tulossa ihana. Toukokuu tuo tullessaan myös mielekkään suklaisen leipomisurakan erään ammattiin valmistuvan juhlapöytään, ihanan blogiystävän tapaamisen ja toivottavasti paljon aurinkoisia päiviä. Ainakin nyt aurinko paistaa lähes pilvettömältä taivaalta ja olimme A-murun kanssa juuri ulkona hiekkalaatikolla nautiskelemassa auringosta ja kauniista päivästä.Kesästä ja lomasta haaveilun sekä stressini lisäksi olemme eläneet kevään aikana sitä ihan tavallista arkea. Tuntuu, että kaikkien vaikeuksien jälkeen elämämme on jälleen tasoittumassa. Minulla on jotenkin seesteinen olo syksyn leikkauksesta ja tammikuun halvauksesta selviämisen jälkeen. Tuntuu hassulta, että kaikesta huolimatta nämäkin vastoinkäymiset ovat sitoneet perhettämme entistä tiiviimmin yhteen ja antaneet samalla voimia selvitä siitä kaikesta mitä tulevaisuus on meille antamassa. Taidamme olla aika rautainen tiimi, mutta katsotaan nyt millaiset riidat saamme jälleen aikaan rautakaupan tapettihyllyllä, kun pitäisi valita tapetti vain yhdelle seinälle! Taidan kuitenkin diplomaattisena äitinä ja avioliittomme hyvinvoinnin tähden antaa A-murun valita oman huoneensa tapetin itse silläkin uhalla, että isimies pääsee liisteröimään useita vuotia vaaleanpunaista höttöä tai Muumeja kesäkuun alkaessa! Heippa huhtikuu ja moikka toukokuun toka - sinua on odotettu!


 

♥: Selina

 

Odotatko sinä jo kesää, vai haluatko nautiskella rauhassa viimeisestä kevätkuukaudesta?


Ps. Uusin postaus kansanterveys.fi sivustolta on luettavissa tästä!

15 kommenttia:

 1. Kutkutusta on ilmassa täälläkin. Ihana kevät ja aurinko<3

  VastaaPoista
 2. Tuiki tavallinen arki maistuu itselle ainakin näin aurinkoisena, vapun jälkeen :)

  VastaaPoista
 3. musta on ihanaa et vielä hetken on kevättä ennen kesää. tässä on muutamia kivoja juttuja tiedossa (mm. tällä viikolla neljän päivän Ruotsin reissu) ennen kun alkaa kesätyöt niin ihana tehä ennen töiden paiskimista jotain kivaa kun sitten kun työt alkaa, sitä ei reissatakkaan ihan tosta noin. kesällä täytän 18v ja tuntuu ihan hullulta, en mä vielä halua täyttää niin paljoo :DD noi kansanterveys sivustolla olevat sun kirjoittamat postaukset on aina hyviä, kuten nytkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mahtavaa reissua! :) Toivottavasti Ruotsiin on luvattu yhtä aurinkoisia päiviä kuin tänne tälle viikolle! Täysi-ikäisyys on aika jännä juttu, mutta siihen tottuu. ;)

   Kiva että tykkäsit postauksesta! :)

   Poista
 4. Täällä toinen joka odottaa ihan toosi paljon kesää!<3 Kuukaus lomaa ja muuteki enemmän vapaa kuin yleensä. Teille tulee varmasti kiva kesä!:) Tee vaikka postaus teidän kesän suunnitelmista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää laittaa korvan taakse. Taisin vuosi sitten tehdä jonkinlaisen postauksen aiheesta. :)

   Tämä viikko on tosi lämmin, joten kesäfiilis on katossa! :)

   Poista
 5. Sinulle on jotain blogissani! Ihanaa toukokuun alkua! <3

  http://pikku-bambin.blogspot.fi/2016/05/lifestyleblogaajien-kirjahaaste.html

  VastaaPoista
 6. Suuria asioita pyöritellessä on aina kiva odottaa jotain.. tällä hetkellä se kesä ja kesän odotus taitaa olla monella päällimmäisenä mielessä!! ehdottomasti nimenomaan "kutkuttavaa" :)

  PS. oletko oikeasti tuossa yhdessä kuvassa onnistunut saamaan hiekkakakusta lentäneet hiekat pysäytettyä kuvaan?? siis vau!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Itsestä kesän ja loma alkaminen on siksi myös lohdullinen ajatus!

   Ja tuo hiekkakakku. Sarjakuva-asetuksella kuvaaminen mahdollistaa paljon! ;) Kuvaamme monesti pullaa leipoessamme "lentävää sokeria", eli kun A ripottelee sokeria pullien päälle, kuvaan sarjakuva-asetuksella ja näin sokerit tallentuvat kuviin lentävinä. Paras temppu ikinä ainakin kolmeveen mielestä! :D

   Poista
  2. Täytyypä testata tuota sarjakuva-asetusta.. :D

   Poista
 7. Mitä lämpimämpi sen parempi. Paitsi mittarin näyttäessä +30 saatan jo ihan hiljaa valittaakin :D Kesän rentoutta tässä kovasti jo odotellaan :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä, vaikka joskus vastaaminen voi kestää! Kiitos kommentistasi! ♥