maanantai 25. tammikuuta 2016

Kun plussat muuttuivat negatiivisiksi - hei hei Kaksplus!

Vuosi sitten katsoin hämmentyneenä sydän tykyttäen sähköpostiini ilmestynyttä viestiä: "Tervetuloa Kaksplussalle!" - luinko oikein? Kaksplus oli kuin unelmien täyttymys alle puolivuotta bloganneelle aloittelijalle. Muistan ajatelleeni, että tämä blogiyhteisö on se oikea paikka blogilleni ja olin onnellinen asettuessani uusien naapureideni joukkoon tähtibloggaajien alapuolelle Kaksplussan blogiverkostoon. 

Tämä vuosi on opettanut minulle paljon itsestäni, bloggaamisesta ja etenkin bloggaamisesta yhteisössä. Olen nauttinut, nakannut välillä läppärin sohvan nukkaan ja haistattanut pitkät ja haisevat blogille ja koko maailmalle, ja sitten taas parin minuutin kuluttua ottanut paniikissa koneeni takaisin syliini, silitellyt sitä ja jopa sopertanut hiljaa, etten tarkoittanut! Minä rakasta bloggaamista, eikä mikään ole vielä tähän mennessä muuttanut sitä - ei edes Kaksplus! Vaikka vuosi Kaksarilla on ollut opettavainen ja kasvattava, niin olen tämän vuoden aikana tullut siihen tulokseen, että Kaksplus ei ollutkaan oikea koti blogilleni, joten mieli keveänä raskaan päätöksen jälkeen kelaan sieltä vähitellen ulos ja suljen oven perässäni lopullisesti helmikuussa, kun blogini poistuu Kaksplussan sivuilta. Kaksarista olisi voinut tulla pidempiaikaisempi koti blogilleni ja niin myös monelle muullekin sieltä lähteneelle bloggaajalle, mutta minunkaan kohdallani unelma bloggaamisesta isommassa yhteisössä ei täyttynyt - plussat muuttuivat lopulta negatiivisiksi.


Nyt, kun alan vähitellen karistelemaan Kaksplussan pölyjä blogini päältä, on aika jatkaa kelaamista eteenpäin ja muistella hymyssä suin niitä hyviä hetkiä mitä vuosi Kaksplussan blogiverkostossa minulle toikaan! Olen saanut upeita mahdollisuuksia, sain yhteisön kautta ihanan ja aidon ystävän ja monia uusia blogiystäviä sekä kivoja blogeja lukulistalleni! Tämä on ollut hieno vuosi myös blogilleni, joka on kasvanut 70 lukijan blogista tähän pisteeseen. Erostani huolimatta haluan kiittää Kaksplussaa tästä mahdollisuudesta! Blogiyhteisönne alkaa olla jo aika hieno ja se on kehittynyt valtavasti tämän vuoden aikana, jatkakaa samaan malliin! Toivotan teille kaikille uusille kaksarilaisille ja minun aikana Kaksplussalla bloggaaville tsemppiä jatkoon ja postausintoa!  

Sanotaan, että kun yksi ovi suljetaan, niin toinen avautuu, enkä malta odottaa, mitä siitä ovesta paljastuu kun äiti kelaa siitä sisään!

 

♥: Selina


43 kommenttia:

 1. Jännityksellä odotan, mitä tulevan pitää :)! Ps: Sulle on haaste blogissani, unohdin aiemmin linkata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Kiitos haasteesta, käyn kurkkimassa! :)

   Poista
 2. Tsemppiä jatkoon! :) Joskus vaan pitää tehdä valintoja ja päätöksiä. Blogisi on niin hieno ja ainutlaatuinen, että löytää se paikkansa, bloggasit sitten itsenäisesti tai yhteisössä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Totta, tämä päätös oli vaikea, mutta koen että tein oikean päätöksen.

   Kiitos sinulle kauniista sanoistasi! <3

   Poista
 3. Minäkin jään odottelemaan että minne se äiti nyt kelailee <3 :D Tervetuloa "vapaille markkinoille" :D <3

  VastaaPoista
 4. Voi harmi! Vaikka tietysti itse tiedät mikä on sulle ja blogillesi parhaaksi :) Tsemppiä jatkoon, täällä ainakin pysytään kuulolla joka tapauksessa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseänikin harmitti irtisanoutumisen jälkeen, kun monta tuttua blogia tuli mukaan, mutta tämä päätös tuntui oikeimmalta juuri nyt. Tsempit sinullekin Kaksplussan uusiin tuuliin! :)

   Poista
 5. Oon ihmetellyt pitkään kun niin hienoja bloggareita on siirtynyt muihin maisemiin kaksplussalta.. Mietin joskus itsekin sinne hakemista, mutten nyt vielä viitsinyt. :o onkos siellä joku vialla.. Tai ainakin pistää miettimään. Katsotaan mitä tuumaa sinne juuri siirtyneet blogiystävät :) onnea uusille urille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanotaanko että kaikissa yhteisöissä on kipupisteensä, myös Kaksplussalla. En voi kuitenkaan sanoa, ettei sinne kannattaisi hakea vaikka itse erosin.

   Kiitos! <3

   Poista
 6. Kaikkihan sieltä on kohta lähteneet! Tsemppiä bloggaukseen omin siivin tai tulevaisuudessa jossain muualla... Luen lähes joka juttusi, mutta en ehdi koskaan kommentoida. Olet ajatuksissani! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Aika moni minun aikana ollut blogi on lähtenyt. Kiva kuulla, että luet blogiani, kiitos! <3

   Poista
 7. Hei kaikkea hyvää jatkoon sulle ja blogille! Pidetään yhteyttä <3 <3 Ihanaa talvea sinne myöskin <3

  VastaaPoista
 8. Ja mä arvasin tän! :D Monet kaksplussalaiset on onnitelleet mua tyyliin "tervetuloa joukkoon" ja sä sanoit "onnea kaksplussalaiselle" - siitä aloin vahvasti epäillä et oo kohta enää mukana. Plööh, mutta onneksi minkään maailman yhteisöt tai portaalit ei estä seuraamasta, mitä ikinä tapahtuukin <3 Miks mulla on taas hienoinen aavistus mitä on tulossa.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ihana sinä, en edes huomannut tuota sanamuotoa! Olen ollut pienessä harmituksen kuplassa tämän eroamisen suhteen, varsinkin kun odotin yhteisöltä paljon, mutta elämä on. Blogi kuitenkin jatkaa ja ihana kuulla että pysyt mukana! <3 Ja sama täällä! Nauti ajasta Kaksplussalla! <3

   Ja sun aavistus, hahaa! :D Blogi on jo kokenut uutta, kun minua pyydettiin vierailemaan kansanterveys.fi -sivuston kirjoitajana!

   Poista
 9. Sydäntään pitää kuunnella portaaliasioissa(kin). Itse toivoisin, että oma blogikotinit olisi nyt se lopullinen, mutta kuka tietää, mitä elämä heittää eteen.

  Siispä onnea jatkoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta! Kiitos ja toivon että Mamalife osoittautuisi hyväksi blogikodiksi sinulle ja blogillesi! :)

   Poista
 10. Näin aktiivisen lukijan kannalta minulle on ihan sama missä bloggaat, kunhan juttusi pysyy jatkossakin yhtä hyvinä, hassuina, hauskoina, mielenkiintoisina ja kaikkea muutakin kuten tähänkin asti.
  Onnea tulevalle!

  VastaaPoista
 11. Oih ja voih. Kaksarilla seuraaminen on ollut helpompaa, mutta täytyy kyllä jatkossa näppäillä seuraamaan sua muualle :-)
  Onnea jatkoon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Hyvää jatkoa sinullekin Kaksariin! :)

   Poista
 12. Mihin se oikeastaan vaikuttaa, jos bloggaa jossakin yhteisössä tai ei? En itse ole niin aktiivinen täällä, joten on jäänyt epäselväksi että mikä sen merkitys on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogiyhteisöt ja -portaalit keräävät samaan teemaan perustuvia blogeja samaan paikkaan, joten lukijat saavat sitä kautta lukea itseään kiinnostavasta aiheesta, esim. Kaksplussalla teemana on vahvasti esillä perhe ja lapset. Tämän ansiosta lukijat löytävät paremmin blogiin. :) Yhteisöt voivat tarjota bloggaajalle sitä itseään, eli yhteisöllisyyttä, jonka kautta bloggaaja tutustuu muihin ihmisiin, voi osaallistua kivoihin kampanjoihin ym. Blogiyhteisöt voivat siis tarjota paljon bloggaajalle ja myös lukijalle. Toivottavasti tämä selvensi hieman!

   Poista
  2. Joo, selvensi! Ehkä jotain tuollaista olin ajatellutkin. Kiitos! :)

   Poista
 13. Kas, kas - onnea matkaan! Minäkin jatkan seuraamista, vaikka harvemmin ehdin kommentoida <3

  VastaaPoista
 14. Mäkin odottelen mikä ovi sieltä avautuu sulle ;)

  VastaaPoista
 15. Onnea jatkoon hei! Kaksplussalta lähtö oli kyllä miule ainakin oikea valinta, vaikka välillä olen kaivannut keskusteluita facessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paprika! :) Yhteisöllisyys on yksi asia mitä tulen varmasti itsekin kaipaamaan!

   Poista
 16. mukana ainakin pysytään on blogi koti mikä vaan<3 ja kotihan on siellä missä sydän on!

  VastaaPoista
 17. Onnea uusiin tuuliin! Kovasti kiinnostaa taustat, mutta aika näyttää minullekin, millaisen vastaanoton blogini saa. Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tsempit sinulle Kaksplussailuun! Jatkan blogisi seuraamista seuraamista bloggerissa! :)

   Poista
 18. Mä ihmettelen suuresti tota kaksplus blogien tasoeroa... mielettömiä "ammattiottein" blogiaan kirjoittavia ja jo useamman vuoden jo bloganneita ja sit sinne ilmestyy jotain yhden lukijan blogeja suttusil puhelinkuvilla yms..... tsemppii tulevaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tasoeroja löytyy varmasti kaikista yhteisöistä ja portaaleista. Kiitos tsempeistä! :)

   Poista
 19. Joukkopako kaksplussalta siis jatkuu..mutta kun yhden oven sulkee niin uusi avautuu. Tärkeintä kuitenkin,että jatkat blogiasi. Tämä on upea blogi ja osaat niin taitavasti kirjoittaa!
  Onnea tulevaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isoissa yhteisöissä on aina omat ongelmansa ja niitä jotka eivät kestä niitä! ;) Mukava kuulla että pidät blogin jatkamista tärkeänä. Tämä on myös minulle todella tärkeä harrastus!

   Kiitos! <3

   Poista
 20. Usein kokeilemalla löytää parhaan tavan toimia. Niin myös bloggaamisessa. Itse nautin siitä, että voi pitää kaikki langat käsissä, neuvotella asioista itse. Toisaalta yhteisöt ja portaalit tuovat omat hyötynsä. Mielenkiinnolla odotan minne sinun tie kulkee seuraavaksi :) Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä, vaikka joskus vastaaminen voi kestää! Kiitos kommentistasi! ♥