torstai 17. joulukuuta 2015

DIY: Joulutorttuheijastin

Joulutorttuheijastin...anteeksi mikä oli?! Näillä näkymin täysin lumettomaan ja pimeään jouluun tarvitaan ehdottomasti valoa, eli joulutorttuheijastin, joka turvaa kulkemisen pimeillä kaduilla ja tuo iloa jouluun hilpeydellään! Sä tarviit tällasen - ehdottomasti!Oman joulutorttuheijastimen valmistaminen on helppoa, nopeaa ja vaivatonta!


Tarvitset:

- Askarteluhuopaa, jota saa A4 kokoisina arkkeina askarteluliikkeestä
- Heijastinkalvoa, joka kiinnitetään huopaan silittämällä. Heijastinkalvoa saa myös askarteluliikkeestä.
- Ruskeita nappeja esittämään luumuhilloa. Jos olette anarkisteja ja teidän tortuistanne löytyy luumun sijaan vadelma- tai appelsiinimarmeladia, mikä tekee joulutortusta vain tortun, niin silloin voitte käyttää muun värisiä nappeja! ;)
- Kuumaliimapistooli ja siihen käytettäviä liimapuikkoja
- Hakaneuloja

1. Silitä heijastinkalvo ohjeen mukaan kiinni askarteluhuopaan.

2. Leikkaa huopapalasta sopivan kokoisia neliöitä. Anna silityskalvo olla vielä tässä vaiheessa heijastimen suojana.

3. Leikkaa jokainen pieni neliö kuten joulutorttu, eli nipsaise jokaisesta kulmasta noin 2 cm kohti heijastimen keskiosaa.


4. Poista heijastimen pinnasta kalvo ja taittele kulmat joulutorttua mukaillen kohti heijastimen keskiosaa kuumaliimaa apuna käyttäen. ÄLÄ POLTA SORMIASI, kuten minä, kun yritin liimauksen aikana ottaa kuvia tästä vaiheesta! No kuvia ei ole, mutta palaneet sormenpäät kyllä löytyy!

5. Liimaa nappi kuumaliimalla paikoilleen ja kiinnitä hakaneula heijastimen taakse.Ja valmista tuli! Helppoa, nopeaa ja edullista,  mutta silti kiva ja näyttävä ylläri vaikka joulupakettiin! Tein neljä joulutorttuheijastinta ja näiden materiaaleihin  kului noin 6€.Muistakaa käyttää heijastinta! Se on halpa henkivakuutus - myös joulutortun muotoisena! ;)

 

♥: SelinaPs. Olen diagnosoinut itselleni erittäin vakavan ja vaikea-asteisen neuloosin, joka on vaikeuttanut bloggaamista ja hidastanut kommentteihin vastaamista, pahoittelut! Aiheesta lisää myöhemmin! ;)

14 kommenttia:

Jokainen kommentti on minulle tärkeä, vaikka joskus vastaaminen voi kestää! Kiitos kommentistasi! ♥