tiistai 17. marraskuuta 2015

Rouva Maaliskuu teki hyvää - tee sinäkin! + arvonta

 “People Will Stare. A Hint of Luxury Makes it Worth Their While.”

Selina, active woman, mom, wife, sister, support person, blogger, pensioner and so much more.
Because of the Peripheral nervous system CRPSII damage and dystonia, her legs don’t function the same way as with paralyzed people. All the channels are open, but message from brain to spinal cord and to muscles will not be delivered properly. Doctors cannot do much to make the life easier, because either of diseases cannot become recovered, thus symptoms can be relieved through intensive physiotherapy and medical science. Selina is a exceptional woman with exceptional diseases, who is sensitive, fun loving and careful person with hobbies like baking, photographing, crafts and playing with dogs. “Despite of diseases I feel most of being ME and got a lot beautiful things into my life. I am very happy.”

Sain viime keväänä sähköpostin, joka sai minut hihittelemään typerä ilme kasvoillani ja innostumaan niin paljon, etten meinannut pysyä pyöriksessäni! Sähköposti oli Chasswheel Oy:ltä, joka tekee ja suunnittelee pyörätuoleja Suomessa. Chasswheelin päätavoite on taata pyörätuolin käyttäjälle itsenäinen elämä liikkumisen suhteen, mikä on aivan huikea tavoite mistä jokaisen apuvälinevalmistajan tulisi ottaa oppia! Asiakaslähtöisen apuvälinesuunnittelun lisäksi Chasswheel oli aloittamassa hyväntekeväisyysprojektina seinäkalenterin teon, johon he hakivat rohkeita liikuntarajoitteisia malleja herättämään keskustelua apuvälineistä, luomaan ajatuksia tasa-arvosta ja murtamaan ennakkoluuloja apuvälineiden käyttäjistä. Voitte varmasti arvata mitä vastasin, kun minulta kysyttiin haluaisinko osallistua kalenterin tekoon...

Hei, olen Rouva Maaliskuu!

Hyväntekeväisyyskalenteriin osallistui minun lisäkseni 14 rohkeaa mallia,  jotka käyttävät tai ovat käyttäneet liikkumiseensa pyörätuolia. Vaikka jokaisella mallilla on oma tarinansa, kalenterin teemassa nousee vahvasti esiin sisukkuus ja positiivinen asenne elämään. Tämä onkin todella tärkeä asia, koska kuka tahansa meistä voi joutua tilanteeseen, jolloin joutuu turvaamaan elämänsä ja liikkumisensa apuvälineiden varaan, ja sen vuoksi ihmisten olisi tärkeää oppia näkemään henkilö pelkän apuvälineen sijaan. Toivonkin, että tämä hyväntekeväisyyskalenteri on mukana muuttamassa monen ihmisen ennakkoluuloja liikuntavammaisia kohtaan ja osaltaan avaamassa heidän silmiään, jotta he näkisivät meidät eivätkä vain meidän vammoja!

Hyväntekeväisyyskalenterin tuotto menee tärkeään kohteeseen, eli Ruskeasuon erityiskoulun lasten hyväksi.  Voitte lukea lisää kalenterista tästä.

Kuvauspäivä oli jännittävä, mutta sujui ammattimaisen kuvaustiimin avulla jouhevasti. Sain itse vaikuttaa kuvan suunnitteluun ja valitsin nuo upeat timanttikengät jalkoihini - pitihän kuviin saada bling blingiä! ;) Timanttikenkien lisäksi kuvausrekvisiittana toimi sähäkkä Chasswheelin pystyynnostotoiminnolla varustettu Four X sähköpyörätuoli syötävän suloisessa vaaleanpunaisessa värissä! Ihan harmitti kuulla, että kalenteriin tulevat kuvat ovat mustavalkoisia!


Te kaikki voitte olla mukana tekemässä hyvää ja tilata tämä rohkean kalenterin seinällenne! Kertokaa tästä hyväntekeväisyyskalenterista myös kavereillenne ja kerätään yhdessä kunnon hyväntekeväisyyspotti Ruskeasuon erityiskoulun lasten hyväksi! Kalenterin tilaaminen on helppoa ja voitte tilata sen tästä linkistä - klikatkaa, ostakaa ja tehkää hyvää!

Minulla ja Chasswheelillä on teille myös yllätys! Sain arvottavaksi yhden kalenterin blogin lukijoiden kesken, joten kommentoimalla tähän postaukseen sähköpostiosoitteenne ja seurantalähteenne olette mukana arvonnassa! Arvonta-aika on viikko, eli 24.11 asti ja ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti. Onnea arvontaan! 

 

♥: Selina

 

64 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis kalenterityttö siellä onkaan! <3 Bloggerissa seuraan ja hulivilini@gmail.com :)

  VastaaPoista
 2. Wau!! <3 en yhtään ihmettele että olit ja olet innoissasi, enkä ihmettele TOD sitä että pyysivät sua mukaan :) Upea kuva <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olin tosi intona, vaikka kuvaus jännitti vähän! :) Tämä oli tosi kiva projekti ja nyt vaan toivoisin että kalenterit myisi hyvin niin saataisiin kunnon potti kasaan! :)

   Poista
 3. Ihana kuva! <3 bloggerissa seuraan ;) täytyy kyllä ostaa tuo kalenteri jos ei arpaonni suosi!

  VastaaPoista
 4. Pitäähän tähän arvontaan nyt osallistua, koulutuksen puolesta aihe on muutenkin lähellä sydäntä, ja ainaskin maaliskuun kohdalla on superkaunis kuva! :) Bloggerin kautta seurailen ja emmesyys@gmail.com on sähköpostiosoite :)

  VastaaPoista
 5. Älyttömän hieno kuva!Mukana arvonnassa ja bloglovinissa seuraan!maaria83@luukku.com

  VastaaPoista
 6. kerrassaan ihana idea!:) seuraan sua bloggeris, sähkäri on lauranblogi@outlook.com :)

  VastaaPoista
 7. Todella hienoa, että olet pääsyt tällaiseen hyväntekeväisyyskampanjaan mukaan! Ja on muuten ihana tuo kalenterikuva, ja nuo kengät! <3
  Mukana arvonnassa: vuosielamaa@gmail.com. Ja bloggerin kautta seuraan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen otettu edelleen siitä, että minua pyydettiin! Ja nuo kengät...ne ovat pikkusiskoni! :D

   Poista
 8. Kaunis kuva susta <3! Ihanaa, että osa sun tekemistä yhteistöistä on myös jotain hyväntekeväisyyttä! Osallistun arvontaan, seuraan Bloggerin kautta ja niina_93_2@hotmail.com :)

  VastaaPoista
 9. Oolalaa mikä kaunotar! <3 mäkin osallistun ja bloggerin kautta :) kymppiplussanaiti@outlook.com

  VastaaPoista
 10. Hot mama ♡♡♡ bloggerin kautta stalkkaan!! lindis-82-@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Voi ei, tällaisen upeuden haluaisin heti seinälleni, eikä sitä vuosienkaan päästä heitettäisi pois! Seuraan siuta bloglovinissa, sähköposti meriannen@outlook.com!

  VastaaPoista
 12. Wau, mikä lady!!! Aivan huikea kuva!! <3 Ja tosiaan ihana idea tuo kalenteri! Osallistun arvontaan herkkaelama@gmail.com ja tosiaan seuraan Bloggerissa ja Facessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kalenteri on kyllä mahtava juttu! Onnea arvontaan!

   Poista
 13. Todella upeeta <3
  osallistun : olivertekimeistaperheen@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Ihana kuva ja idea! Mukana! noorahbejbeh@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Oihh miten ihana ajatus ja kauniita kuvia! :) Olet kyllä suurenmoinen <3
  Seurailen bloggerilla ja facebookilla (minnanblogi@gmail.com)

  VastaaPoista
 16. Oot niin upea nainen!!! fruttidimutsi@gmail.com <3 <3
  Facebookin kautta tai Kaksplussan sivuilta tänne aina päädyn <3

  VastaaPoista
 17. Siis kerrassaan mielettömän kaunis kuva! ♡
  Ja mukana arvonnassa nede93@windowslive.com

  VastaaPoista
 18. Upea kuva ja ihan mielettömät kengät! Hienoa, että lähdit mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi! Kengät olivat kyllä upeat, mutta en voi käsittää, miten noilla onnistuu kävely! :D

   Poista
 19. No nyt on maailmassa iso vääryys, jos noin päheestä rulliksesta laitetaan MUSTAVALKOINEN kuva! Voi sääli, voi sääli :) Onneksi sait täällä julkaistua koko tyylikkyyden!

  VastaaPoista
 20. Upea kuva korkkareineen! Bloggerin kautta seuraan blogiasi. anu.haukanheimo(ät)pp.inet.fi

  VastaaPoista
 21. Hieno ajatus! Olet säteilevän kaunis!

  VastaaPoista
 22. Miten upealta näytät, wau! Hieno juttu olla tuollaisessa mukana!! :)

  VastaaPoista
 23. Hieno! Harmi, ettei tosiaan pinkki näy :)

  No, suoraan seuraan :)

  VastaaPoista
 24. Aivan mieletön! Ihana! Ja sä oot niin kaunis! <3

  VastaaPoista
 25. Wautsi wau! Olet Selina upea. :)

  VastaaPoista
 26. Hieno idea!
  lmattss@luukku.com

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä, vaikka joskus vastaaminen voi kestää! Kiitos kommentistasi! ♥