sunnuntai 23. elokuuta 2015

Lapsen vaatekaapilla: äiti VS isi

Mitä tapahtuikaan, kun äiti ja isi pukivat tyttärensä eri aamuina?
 
Äiti puki: Leggarit ja tunika: Lindex.
 Isi puki: YÖpaita (!!!): Name It / Leggarit: H&M / + liian pienet sukat.


♥: Selina

 


Mitä lapsiltanne löytyisi päältä, jos isit saisivat päättää?

42 kommenttia:

 1. Olin nyt kuukausi takaperin synnyttänässä, isi huolehti lapsen hoitoon jne. Yks aamu oli pukenut siitä minun lajittelemastani "kotivaatepinosta" ne ainoastaan hiekkalaatikolle tarkotetut housut, joissa oli reikä sekä polvessa että takapuolessa... Polven reikä oli päivän päätteeksi jo nyrkin kokonen, eikä isi ollu ees huomannu sitä pyllyssä olevaa reikää... Mitä lienee hoitaja aatellu?! :D

  VastaaPoista
 2. Tää jotenki tiivistää tän meidän vanhempien eron niin hyvin! :D mut hei,meidän isimies sanoo aina,että ei se asukokonaisuus lasta haittaa,vaan vain tätä äitiä. Tosin hän on kuitenkin opetellut laittamaan jo sopivia vaatteita pojan päälle ja katsomaan väri- ja kuosikokonaisuuksia sillä silmällä-ainakin kun äiti on näkemässä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Isimieskin yleensä osaa. Hän tosin vetosi, että A-muru oli itse valitsemassa. :D

   Poista
 3. Meillä ei ole yksi eikä kaksi kertaa, kun pikku neitimme on ollut pelkässä vaipassa!! :D Ja ihan talvellakin.

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Eikö! Se on käsittääkseni ihan uutta mallistoa. A-muru sai synttärilahjaksi tuon asun. :)

   Poista
 5. Hih! Tulee mieleen juttu, jonka kuulin silloin, kun meidän pojat oli pieniä...Mies oli eräässä perheessä hoitanut sinä aamuna lapsen pukemisen ja hoitoonviennin. Hoitaja oli iltapäivällä sanonut, ettei yleensä puutu perheen vaatevalintoihin, mutta nyt on kyllä olleet liian pieniä vaatteet, joita lapselle oli puettu. Ihmekös tuo, kun mies oli käyttänyt nukenvaatteita!;DDD Tämä tarina on tosi.:)

  VastaaPoista
 6. Tää oli hauska! :-D Meillä ihan tuommoista eroa ei (onneksi ;-)) ole pukemisissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit! Ei meilläkään onneksi kovin usein mennä noin alta riman! ;)

   Poista
 7. haha hauska tää!:D ihana asu toi sun valitsema :)

  VastaaPoista
 8. Heheh ihana :D Meilläkin isi joskus laittoi Helmille tunikan päälle ja sen kanssa sukkahousut+polvi pituiset yö housut :'D

  VastaaPoista
 9. Hih! :D
  Meillä isikin tykkää ostella tytöille välillä vaatteita ja nättejä vaatteita osaakin ostaa. Vaatteiden yhdisteleminen keskenään ei sitten sujukaan niin hyvin. ;)
  Minä tykkään katsoa, että vaatteet sopivat keskenään yhteen, myös sukkien on kiva sopia asukokonaisuuteen. :)
  Olen kyllä antanut isinkin pukea taaperomme, enkä mene naputtaamaan viereen kuinka sukat ovat väärää sävyä. Pääasia että lapsi saa vaatteet päällensä ja kiva että isikin osallistuu vaatettamiseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on aivan sama periaate sukkia myöden! ;D En minäkään kovin usein valita, mutta kun näin tämän asukokonaisuuden repesin täysin! :D

   Poista
 10. Jos täällä isi pukee, hän ottaa kaapista päällimmäiset ja laittaa ne. Valitsen sohvalle aina valmiiksi tytölle vaatteet, jos esim. viikonloppuna isi sattuu innostumaan pukemishommiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on samaa vikaa - myös sohvalle vaatteita keräävässä äidissä. ;)

   Poista
 11. haha, miten iso ero :D kiva postaus ja aivan ihana toi pöllötunika! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kiva että tykkäsit! Itsekin tykkään tuosta tunikasta hurjasti! :)

   Poista
 12. Meidän lapset on jo sen verran isoja, että valitsevat itse vaateet päälleen kaapeista. Kun lapset olivat pieniä, isänsä osasi pukea heidät ihan yhtä hyvin, kuin minäkin. Tärkeintä on sopivan kokoiset, tilanteeseen ja säähän sopivat vaatteet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Pääasia, että vaatteet sopivat ja ovat sään mukaiset. :)

   Poista
 13. Tapaan laittaa iltaisin seuraavan päivän vaatepinon valmiiksi aamua odottamaan, että saa aamulla nopeasti puettua. No eräänä aamuna ei ollutkaan vaatepinoa ja iskä tulee hätääntyneenä keittiöön "ei voitu pukea, kun ei ollut vaatteita laitettuna". Sanoin että eikö sieltä vaatelipaston sadan vaatteen kokoelmasta todellakaan löytynyt mitään päällelaitettavaa. No sitten menivät takaisin pojan huoneeseen ja olihan sieltä tullessa vaatteet päällä. Poika oli saanut itse valita mieluisat. :) Ja toki sieltä oli löydetty myöskin ne pieneksi jääneet sukat jalkaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Hahaa, ihana! Mikä noissa liian pienissä sukissa on? ;)

   Poista
 14. Siis jos meidän isimies sais päättää niin poika ois joka päivä puettuna ifk:n vaatteisiin.... Tuttia myöden xD Miehet :D

  VastaaPoista
 15. Tämä on juuri noin! Mies ei oikein vieläkään ymmärrä, mitä väliä, kunhan on puhtaat. Meillä siis aikuiset lapset. Toisaalta, miusta tuntuu, että nuo meidän kakaratkin ovat värisokeita. Ei niitä häiritse, jos värit eivät sovi yhteen. Likkakin on ihan, että höh, tykkään tästä ja tästä, mitä väliä... Nyt sitten Murullakin on ihan sekavat vaatteet. Ja mummu kärsii! Pakko välillä vaihtaa, kun koskee silmiin. Mikä vika noiden silmissä oikein on? Tai sitten... hmm... en myönnä... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! En ajatellut ollenkaan, että A-muru tuosta kasvaa ja alkaa itse valitsemaan vaatteensa! MÄ EN KESTÄ sitä välttämättä! :D

   Poista
 16. Hihi, olipa tää hauska :) mun mies on päässyt jopa vähän yllättämään tässä asiassa, yllättävän samantyylisesti puemme Kukkista, useimmiten ;)

  VastaaPoista
 17. Mun lapsi kun oli vauva, niin isänsä pukiessa potkuhousut ja paita-yhdistelmät todellakin sattui silmiin. Kummatkin kuviollisia, ja aivan erilaisia. Pakko oli vaihtaa seuraavalla vaipanvaihdolla pöksyt toisiin, ei pystynyt kestämään sitä kuosien ja värien iloista sekamelskaa.
  Isä kun palautti lapsen takaisin, niin milloin oli pyjamapaita päällä, toisena päivnä taas pyjamashortsit. Mutta onneksi monikaan ei niitä erota tavallisista kesävaatteista. Tai siis shortsiasuista. Enhän minäkään, jos en tietäisi minä vaatteina ne on mulle myyty.

  Lapsukainen(teini jo) muuten itse valitsi H&M:stä pyjamahousut tanssitunnille. Etsittiin collegehousuja, ja ne olivat ihan norminnäköiset pökät. Kukaan ei voi tietää, että lapussa lukeekin Night wear.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehet ja teini! ;) Ei kai! Oikeasti jotkut yövaatteet näyttää ihan päivävaatteilta! A-murullakin on yksi tunika jossa lukee yöpaita, se on joskus täällä blogissakin vilahtanut, sellainen jossa on englannin lakupussin sisältö kankaan kuvina. :D En ikinä laittaisi niin hienoa kuosia vain yöksi! ;)

   Poista
 18. Hmm.. Mä luulen, että erilaisuus pukemisessa johtuu muutamasta asiasta: äidit ostavat vaatteet > heillä on visio mitä niiden kanssa käytetään, eivätkä miehet voi tietää tätä. Toisekseen miehet valitsevat yleensä järkeviä vaatteita, lukuunottamatta näitä huteja reikäisten vaatteiden kanssa :D
  Emmän mua häiritsee lasten turhamaiset vaatteet kuin vaatteiden yhteensopimattomuus. Esimerkiksi tuubihuivi, ylettyy lapsella kaulasta hartioihin, kauluri on järkevämpi. Tai lapsille puetaan päälle "siistit kaupunkivaatteet" ja sitten ollaan ärtyneitä kun ne on likaiset päivän päätteeksi. Eli tiivistettynä, isien valitsemat vaatteet ovat monesti käytännöllisempiä kuin äitien valitsemat aikuisten vaatteita matkivat asut. Sinä olet kyllä ehkä tosin poikkeus, näytät valitsevan mukavia vaatteita lapsellesi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Visiosi on varmaan täysin paikkaansa pitävä! :) Minua häiritsee myös turhamaiset vaatteet. Valitsenkin A:lle aina mukavia ja helposti riisuttavia ja puettavia vaatteita.

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä, vaikka joskus vastaaminen voi kestää! Kiitos kommentistasi! ♥