torstai 6. elokuuta 2015

Eräänä iltana päivystyksessä kuultua...

...se pari ylimääräistä ottaneelta kesämieheltä kuulostava herrasmies saattaa olla juuri sinun lääkärisi - kaikki ei ole sitä, miltä se sermien taakse kuulostaa.

...lääkärin puhelu voi oikeasti alkaa lauseella: you crazy bastard!, ja kebujono on luonnollinen jatkumo angiografian ja päivystävän verisuonikirurgin jälkeen.

...hoitajan tupakan hajuinen hengitys ei edelleenkään haise hyvälle kasvoille hengitettynä -yäk!

...vanhuksille lässyttävät hoitajat ottavat päähän! Mielestäni pitkän elämän elänyt, lähes satavuotias ihminen ansaitsee teitittelyä ja arvokasta kohtelua eikä samanlaista lässynläätä, mitä äidit jälkikasvulleen suoltavat pipin sattuessa - lapselle se sopii aikuiselle ihmiselle ei niinkään. Toisesta voi pitää huolta asialliseenkin sävyyn.

...omaa ja perheen terveyttä oppii jälleen kerran arvostamaan enemmän sairaalan käytävällä sattuneen hätätilanteen ja sen kuulemisen jälkeen.

...kotiin on ihanaa tulla, kun tietää että kaikki on hyvin.
 

♥: Selina

 


Millaisia päivystyskokemuksia teillä on?

2 kommenttia:

 1. Mua inhottaa muut potilaat päivystyksessä, ahdistaa kun kaikki tuijottaa että mikähän tollakin muka on, mutta sitten sitä itsekin arvailee että minkähän takia muut on siellä :D Ei ole omien syiden takia tarvinnut päivystykseen mennä pitkään aikaan, lasten kanssa on päässyt kuitenkin tosi nopeasti aina vastaanotolle. Kerran itse jouduin odottamaan yli 8 tuntia ihan vain lääkärintodistusta vaikka viimeiset pari tuntia koko päivystys oli tyhjillään, ihan kuin mut olisi vaan unohdettu sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voin onnekseni sanoa etten ole päivystyksessä kyylistä kyylin, mutta korvat löytyvät, joten tulee kuunneltua tylsistyessä mitä puhutaa. :D
   Onneksi olette pysyneet terveinä! <3 Joskus päivystyksessä hurahtaa helposti tunteja. Kerrankin lähdimme A-murun kanssa kun olimme jonottaneet jo 6 tuntia ja homma ei edennyt. A-murulla oli kuumetta ja epäilin jälleen kurkunpään tulehdusta silloin ,joten palasimme aamulla takaisin vastaanotolle.

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä, vaikka joskus vastaaminen voi kestää! Kiitos kommentistasi! ♥