sunnuntai 16. elokuuta 2015

A-murun pyörä

Ostimme A-murulle hänen ensimmäisen polkupyörän jo viime kesänä, mutta silloin neiti ei kuitenkaan innostunut ollenkaan pyörästään, polkimista tai sarvista - edes kilisevä kello ei kiinnostanut! Kevään tullen oma pikku pyörä alkoi kuitenkin kiinnostamaan A-murua enemmän ja hän oppikin kevään ja kesän aikana hyvin nopeasti pyöräilyn taidon jarrutusta lukuun ottamatta. No onneksi vielä on koko loppukuu aikaa harjoitella - onhan elokuukin kesäkuukausi! Kesän aikana A-muru on oppinut varmemmaksi pyöräilijäksi. Hän jaksaa polkea jo suhteellisen pitkän matkan ja nauttii selkeästi pyöräilystä. Turvallisuusohjeetkin alkavat vähitellen sitä jarruttamista lukuun ottamatta tuntumaan A-murusta luonnollisilta - pyöräilemään ei lähdetä ilman kypärää ja meitä vanhempia pitää totella. Totteleminen on vain välillä helpommin sanottu kuin tehty, kiitos uhman! En malta odottaa, että A-murun pyöräilystä poistuu ne katso tietä-, jarruta NYT- ja aja reunassa-huudahdukset ja voimme turvallisesti käydä kahdestaan pyöräretkillä, A-muru omalla pikku pyörällään ja minä pööriksellä, kuten A-muru pyöristäni kutsuu! ♥ 


Väsynyt pieni pyöräilijä pitkän lenkin jälkeen.♥: Selina


Pyöräilettekö te lastenne kanssa?

16 kommenttia:

 1. Ihana A-muru. Äkkiä sitä oppii kun jaksaa vain harjoitella.
  Me on pyöräilty tänä kesänä lasten kans hurjan paljon, meidän kuopus, nyt 3v 3kk oppi pyöräilemään kk sitten ilman apupyöriä ja on sitä myöten entisestään innostunut pyöräilystä! Viime kesän potkupyöräily on harjoittanu tasapainon löytymistä, joten oli aivan valmis ilman apupyöriä ajoon, kun otimme ne pois! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella äkkiä hän kyllä oppi, kun rohkeus riitti! :) Mietimme myös, jos kokeilisimme ottaa apupyörät pois jo tänä kesänä, mutta taidamme jättää kuitenkin sen ensi kesälle. ;) Olen kuullut myös, että potkupyörät kehittävät tasapainoa ja siirtyminen ilman apupyöriä poljettavaan pyörään voi olla helpompi! Teillähän poljetaan hienosti kun noin nuorena kuopuksenne oppi polkemaan ilman apupyöriä, vau!

   Poista
 2. ihana pieni huristelija, hienosti näyttää sujuvan ♡

  VastaaPoista
 3. Meilläkin Helmiä odottaa muumi-pyörä ehkä jo ensi kesää :)

  VastaaPoista
 4. Oiiii! Iik! Tuo on meilläkin joskus edessä!

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia ja tuttuja fiiliksiä!<3

  VastaaPoista
 6. Niin taitava A-muru! :)

  Meillä pyöräillään potkupyörällä ja varsin hienosti se sujuukin jo. :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä, vaikka joskus vastaaminen voi kestää! Kiitos kommentistasi! ♥