lauantai 22. elokuuta 2015

11. blogikuukausi, miltä tuntuu ja blogin synttärihulinat

11 kuukautta täynnä bloggausta ja blogi kelaa uhkaavasti kohti 1-vuotissynttäreitään! Minulla onkin teille synttäreiden kunniaksi monta kivaa ylläriä ja muistoa jaettavaksi! Sanotaanko, että kannattaa seurailla blogia 12. blogikuukauden aikana, hih! ;) Paljastan synttärihulinoiden ensimmäisen yllätyksen postauksen lopussa - jaksatteko lukea koko postauksen, vai scrollaatteko suoraan loppuun? ;)

Tämä blogikuukausi oli täynnä kesää, lomailua ja sen loppumista. Kesän bucket list sai mukavasti täytettä Tallinnan matkallamme, retkestäni mummolan vadelmapensaaseen ja mansikkaurakasta. Juhlimme myös A-murun 3-vuotissynttäreitä kahdella kattauksella ja tämän äidin piti jälleen myötää, että oma lapsi kasvaa ja itse vanhenee samalla - ensimmäinen harmaa hius pongattu, kiitos murun uhman! ;) Kävin myös treffaamassa Kaksplussan blogikollegoitani aurinkoisessa säässä Tampereella ja se olikin tämän blogikuukauden kohokohta. Kiitos vain teille ihanille sinne näppäimistöjen toiselle puolelle!

Tämän blogikuukauden luetuin postaus kertoi elämästäni toisena puolikkaana, eli identtisenä kaksosena. Tätä postausta oli mukava tehdä ja oli hauskaa palata lapsuudenaikaisiin valokuviin ja hekottaa samanlaisille vaatteillemme -  voi äiti! :D Kaksoissiskoni on minulle todella tärkeä, toinen puolikkaani, joka kelaa mukanani aina.
Blogikuukauden tärkein postaus kertoi kivusta. Halusin postauksella kertoa, että kipuun tottuu vaikka se olikin jossain vaiheessa kamalinta mitä tiesin. On kuitenkin hetkiä, joita edes jatkuva kipu ei pilaa ja niistä hetkistä pidän kiinni ja saan voimia. Tiedän, että toivoisitte enemmän postauksia sairaudestani ja yritän parhaani mukaan vastata toiveisiinne. Tämä postaus oli kuitenkin niistä sairaista postauksista helpoimmasta päästä tehdä, koska olen sinut kipuni kanssa. Myönnettäköön kuitenkin, että pari päivää tämän postauksen jälkeen olin kipeämpi kuin tänä kesänä olen ollut. Silloin meinasi usko loppua kivun kanssa elämisessä ja tämä postaus poistua blogista kokonaan. Onneksi uusi päivä (ja kipulääkkeet) toi positiivisuuteni takaisin - voitin kivun. Toinen tärkeä postaus kertoi meidän ihanasta, uhmakkaasta ja niin rakkaasta kolmeveestä, A-murusta.

Mukavia postauksia oli tämän blogikuukauden aikana monia. Minusta oli mukavaa kertoa teille A-murun leteistä, synttärivalmisteluista ja juhlista, helposta mansikkaherkusta ja jakaa teille ehkä vähän tuhma postaus herkullisesta omeletista - halusitteko muuten munaa sen postauksen luettuanne? ;)
Niin ja se haastavin postaus. Haastavinta tämän blogikuukauden aikana oli myöntää, että myös minä olin kiusaaja - ja olen edelleen. Joskus on hyvä katsoa itseään blogimaailman peilistä ja nöyrtyä oman peilikuvan nähtyään. Aina on mahdollista muuttua, lopettaa se pahan puhuminen toisesta, ilkeily tai fyysinen kiusaaminen. Anteeksi on hyvä sana, jonka jopa kolmevee tyttäreni osaa. Opetelkaa kaikki se ja käyttäkää sitä. Opetelkaa myös antamaan anteeksi - lopulta myös sille kiusaajalle.

No niin nyt, kun yhdestoista blogikuukausi on virallisesti taputeltu, päästäänkin blogin lähestyvien syntymäpäivien ensimmäiseen arvontaan, hih! Tästä alkaa Kun äiti kelaa-blogin synttärihulinat! :)

Blogi on tehnyt tämän ensimmäisen vuoden aikana  yhteistöitä eri yritysten kanssa ja tänään alkaa arvonta, jonka toteutan yhteistyössä Taikalinnan kanssa. Osallistumalla arvontaan voitte voittaa omalle peikkotytöllenne syötävän suloisen mekon Taikalinnan Peikkoneidin-mallistosta.


Kuvat: Taikalinna

Arvontaohjeet: 
Kun äiti kelaa synttärihulinoiden aikana järjestettävät arvonnat ovat blogin rekisteröityneille lukijoille, joten voitte osallistua arvontoihin seuraamalla blogia Bloggerissa, Facebookissa tai Bloglovinissa. Ilmoitattehan seurantalähteenne ja toimivan sähköpostiosoitteenne osallistuessanne arvontoihin. Ilmoitan voitosta arvonnan voittajalle henkilökohtaisesti. 

Taikalinnan arvontaan voitte osallista kurkkaamalla Taikalinnan Peikkoneidin suloisia mekkoja ja kommentoimalla tähän postaukseen suosikkinne. Arvonta-aikaa on viikko, eli lauantaihin 29.8 saakka. Onnea arvontaan! :)

Vielä yksi ylläri, joka koskettaa teitä kaikkia. Taikalinnan mallistossa on paljon muitakin ihania ja satumaisia lastenvaatteita ja tuotteita, joten alekoodilla KUNÄITIKELAA saatte 15% alennuksen tilauksestanne! Mahtavinta tässä on se, että alekoodi on voimassa lokakuun loppuun asti, joten ei muuta kun tekemään ihania löytöjä ja nauttimaan upeista syyskeleistä uusien vaatteiden kera!

Lämmin kiitos Taikalinnalle osallistumisesta blogin synttärihulinoihin!

♥: SelinaMitä teille jäi mieleen 11. blogikuukaudesta Kun äiti kelaa-blogin parissa?  

*Postaus toteutettu yhteistyössä Taikalinnan kanssa. 

17 kommenttia:

 1. Koralli mekko on suosikkini.
  Seuraan bloglovinissa :)
  pihka1@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Peikkoneidin Peppiina-mekko on söpö, osallistun arvontaan blogger-lukijana :)

  VastaaPoista
 3. Sulla on kyllä mukavan monipuolisia postauksia :) Jännityksellä odotan, mitä 12 blogikuukausi tuo tullessaan!

  VastaaPoista
 4. Viola- mekko on tän mamman suosikki. Onhan se lempiväriäni. Tiedä sitten, minkä mekon tyttäreni valitsisi. Kiva, kun kokoja riittää niin, että löytyy 8- vuotiaallekin sopiva. Seuraan blogiasi bloggerin kautta. anu.haukanheimo@pp.inet.fi
  Meillä on huomenna tuplasynttärit. Avustajani on tehnyt synttäritarjoiluihin 2 mansikkakauratorttu (?)- pohjaa. Päälle tulee mansikoita ja punaherukkaterttuja koristeeksi. Koeversio on tekemättä. Luotan sinuun. Perästä kuuluu.
  Mitä lääkkeitä käytät kipusi ja miten otat ne? Olisi mukavaa vertaistukea lukea lääkkeistäsi. Tiedä sitten, kiinnostaisiko aihe muita kuin minua, jolla on itsellään kattava arsenaali lääkkeitä käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti synttärit sujuivat hyvin ja kauratorttu onnistui! :)
   Käytän kipuun vain epilepsialääkkeitä, opiaatteja en tarvitse stimun vuoksi ja otan ne jauhettuna ja veteen sekoitettuna pegin kautta. Käyttämistäni lääkevalmisteista en mielelläni kirjoita blogiin tämän enempää, mutta voit laittaa minulle sähköpostia ja voidaan jutella siellä. :)

   Poista
  2. Kiitos tästä! Toki kunnioitan sinun tuntemustasi, ettet halua kirjoittaa blogiin lääkkeistäsi. Ja tuossahan se lääkeasia jo tulikin. Musta tuntuu, että mä oon aina utelemassa jotain asiaa, josta et halua kertoa. Sori! Nyt mä lupaan olla kyselemättä mitään.

   Poista
  3. Susanna, aina saa kysyä ja pidän sinusta juuri sen vuoksi hurjasti, koska olet kiinnostunut asioista! Arvostan suuresti rohkeuttasi kysyä, koska itse olen normaalissa elämässä ujohko. <3 Ei ole mitään anteeksi pyydettävää, ja jatka vain samaan malliin! Tarjoukseni sähköpostikeskustelusta on voimassa. Voidaan sillä jutella kipulääkkeistä enemmän.

   Poista
  4. Kiitos! Tämä tyydytti jo kyllä haluni tietää lääkkeistäsi. Sinulla on käytössä vain yksi epilepsialääke ja otat sen pegin kautta. Minulla ei ole mitään tavallista päänsärkyä kummempaa kipua ja siihen otan normi Buranaa tai Panadolia. Mieheni sairastaa epilepsiaa. Hänellä on lääkityksenä Apydan.

   Poista
 5. Marinette olis meidän valinta, mikäli onni suosii ;)
  Bloggerin kautta seuraan.
  fitsyy (a) outlook.com

  VastaaPoista
 6. Oma suosikkini on toi Laventeli mekko :)
  Niina_93_2@hotmail.com :)

  VastaaPoista
 7. Oma suosikki on tuo Viola-mekko, se on niin ihanan värinen ja mietin 5-vuotiasta pikkusiskoani joka varmasti rakastaisi juuri tuollaista tyttömäistä mekkoa. Se hänelle sopisikin. Olen bloggerin kautta lukijana ja sähköpostiosoitteeni on emmeyys@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Oii, ihana arvonta <3 Ja marinettea mimosalle :)
  nadja.makinen@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Ehdottomasti haluan osallistua arvontaan! Ihania mekkoja! Viola on etenkin kaunis. :)

  herkkaelama@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Peikkoneidin Peppiina olisi minun valintani meidän neidille. Juuri ihanan luonnollinen sävy joka musta ehdottomasti kuuluu tuon mekon luonteeseen :)

  Luen bloggerin kautta :)

  Veera/ veetu89 at jippii.fi

  VastaaPoista
 11. Marinette on kyllä ihana!
  Kiitos muutenkin niin elämänmakuisesta blogista. Kiva, että kerrot niin avoimesti sairaudestasikin, mutta aivan tavalliset postaukset teidän arjesta ovat kuitenkin parasta. <3 Lukijana olen.

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 12. Löysin blogisi vasta nyt ja tekisi mieli lukea se yhdeltä istumalta alusta asti! :) Osallistun myös arvontaan ja mekoista valinta olisi tuo koralli. Seuraan blogiasi facebookin kautta. nansku2(at)gmail.com

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä, vaikka joskus vastaaminen voi kestää! Kiitos kommentistasi! ♥