tiistai 14. heinäkuuta 2015

Piknik rakkauskapungissamme Oulussa

Oi mahtava Oulu - ihana olla täällä taas!

Olemme viettäneet nyt muutaman päivän Oulussa - rakkauskaupungissamme. Näiden pävien aikana olemme todistaneet, kun ystävämme sanoivat toisilleen tahdon ihanan tunnelmallisissa häissä, nautiskelleet aurinkoisesta kesäpäivästä ystäviemme ja kummityttömme kanssa iki-ihanassa Ainolan puistossa ja herkutelleen Pannukakkutalon herkullisilla pannukakku annoksilla. Vielä on muutama päivä lomailua jäljellä ja ne päivät vietämme ystäviemme ja ihanan viisikuisen kummmityttömme Sinnan luona.

Kun suunnittelimme Sinnan äidin kanssa mitä kaikkea ihanaa tekisimmekään Oulussa, kun pääsimme kerrankin miestemme lomien ansiosta hieman pidemmälle visiitille, niin ensimmäinen ajatukseni oli piknik Ainolan puistossa. Asuimme Oulussa vähän yli viisi vuotta, mutta kertaakaan emme toteuttaneet tätä paljon puhuttua piknikkiä kauniissa ja idyllisessä puistomaisemassa, joten nyt se oli jo pakko tehdä - olemmehan asuneet Oulun rajojen ulkopuolella kohta jo 5 vuotta!


Ennen lapsia olisimme varmasti valinneet hieman rauhallisemman piknikpaikan ja kaukaa leikkipuistosta, mutta niin ne ajat vain muuttuvat ja niin myös minä ja M yhden lapsen pyöräyttämisen jälkeen. Valitsimme siis kekeisen paikan, pienen vihreän keitaan, jota ympyröi kauniit kukkaistutukset ja josta pystyi vielä kuulemaan leikkipuistossa leikkivien lasten riemun.Eväänä meillä oli suukkoja, (niitä Lidlin vallan hyviä versioita, joita olen aiemminkin blogissa mainostanut), patonkia, tuorejuustoa, croissanteja, pullaa, marjapiirakkaa, M:n leipomaa Texmex-piirakkaa, mansikoita ja Sinnalle tietenkin omaa herkkusosetta.


Piknik oli menestys! A-muru nautti hurjasti eväiden syömisestä ulkona ja Sinna makoili viltillä kuin kokeneempi piknikkävijä! Myös meillä aikuisilla oli todella mukavaa - ihmekös tuo, kun viime tapaamisesta onkin kulunut jo useampi kuukausi!

Kun olimme nautiskelleet eväämme keräsimme tavarat kasaan ja suuntasimme läheiseen leikkipuistoon, jota A-muru olikin kovasti odottanut. Ainolan puiston leikkipuisto oli upea! Siellä oli valtavasti erilaisia leikkipaikkoja keinuineen ja liukumäkineen ja voitte varmasti kuvitella kuinka mielissään A-muru oli. Hän juoksi ympäri leikkipuistoa kokeillen kaikkia mahdollisia leikkipaikkoja aina liukumäestä pomppukeinuun. Se hetki oli jälleen sellainen äitiyden onnenhetki, kun sain nähdä tyttäreni niin onnellisena laskemassa M:n kanssa liukumäkeä ja vilkuttamassa M:n aviomiehelle mäen päällä innoissaan hyppien.

Hei vaan ja näin lasketaa!
Mielissään?
"Äiti, mennääntö huomenna taas pitnikille?", kysyi pieni väsynyt A-muru illalla käydessään nukkumaan. Ennen nukahtamistaan hän sanoi vielä: "Oli kiva päivä.", ja sitten hän nukahti ja nukkui aamuun asti.

Päivämme jatkui vielä ihanan piknikpäivämme jälkee kiinalaisen merkeissä ja saammekin nauttia ystäviemme ja kummityttömme seurasta vielä muutaman ihanan päivän - olen onnellinen!

Kaksi rakasta tyttöäni!
Neiti 5kk.

 

  ♥: Selina

 

Oletteko käyneet piknikillä perheen tai ystävien kanssa?

10 kommenttia:

 1. Eipä ole tullut käytyä Ainolan puistossa piiitkään aikaan vaikka täällä Oulussa asutaankin :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mekään silloin täällä asuessamme käyty Ainolan puistossa muuten kuin Vappuhulinoissa - kamalaa! :D
   Ainolan puisto on kaunis paikka, kannattaa ehdottomasti käydä!

   Poista
 2. Voi miten ihanaa lasten riemua! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana päivä teillä. Ja voi miten suloisia vauvakuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli ihana piknikpäivä! Sinna on mielettömän suloinen vauva, kummien silmäterä. On ihana katsoa kuinka A-muru tykkää myös Sinnasta. Sinnakin ilahtuu selvästi A:n nähdessään ja alkaa hymyilemään. Kummin onnea! ♥

   Poista
 4. Olipa teillä hyviä herkkuja! Ja kummityttönne on tosi suloinen! Eikä ihme että A-murulle uni maittoi ;)
  Mieheni ja minä kävimme aikoinaan useinkin piknikillä - pakottavasta syystä, kun asuimme yhden kesän kahdenkymmenen (20) neliön yksiössä Helsingin Hämeentiellä... Töiden jälkeen eväät kassiin, sortsit jalkaan, kirjat ja ristikkolehdet mukaan ja fillareilla Tervasaareen... Sitten yön jo pystyikin nukkumaan vähän viilenneessä kivikerrostalon ylimmässä kerroksessa (ei hissiä eikä suihkua) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinna on kyllä suloinen! ♥
   Ihana kertomus piknikistänne! :)

   Poista
 5. Kiitos, että muistutit tämän puiston olemassaolosta. Sun vinkistä mekin lähdettiin puistoilemaan! Mun blogista löytyy nyt juttua tuosta reissusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain! Pitää käydä kurkkimassa! Blogien lukeminen on jäänyt loman aikana harmittavan vähäiseksi, mutta pitää ottaa vahinko takaisin mahdollisimman pian!

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä, vaikka joskus vastaaminen voi kestää! Kiitos kommentistasi! ♥