sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Kymmenes blogikuukausi, miltä tuntuu?

Täällä sitä taas ollaan, kotona. Ihana palata muutaman lomapäivän jälkeen myös tänne blogikotiini, joten moikka vaan teille ihanat lukijat ja te uudet lukijat, lämpimästi tervetuloa blogini pariin!
Blogi on elellyt hiljaiseloa tämän  viikon matkustelun ja A-murun kaverisynttäreiden vuoksi, mutta nyt onkin väsyneenä ja onnellisena kiva palata ajassa takaisin päin kurkkaamaan mitä kaikkea ihanaa tämä blogikuukausi sisälsikään!

Tämä blogikuukausi on vierähtänyt kiireessä ja kesästä nautiskellen. Olemme matkustelleet, todistaneet  tahdon-hetkiä ja nauttineet kesästä sateineen ja auringonpaisteineen! Tämä blogikuukausi onkin varmasti näistä postaussarjan postauksista parhain. Kesä on ihanaa aikaa ja voin sanoa, etten ole koskaan ennen nauttinut näin paljon bloggaamisesta, eikä blogikuukausi ole koskaan kulunut näin nopeasti! Voi kesä, miksi se onkaan niin lyhyt aika, joka hurahtaa huomaamatta ohi! Nyt eletään jo heinäkuun loppua, mutta en anna sen häiritä. Nautitaan kaikki kesästä vielä kun sitä on jäljellä!

Tämän blogikuukauden luetuin ja ehkä hieman haastavakin postaus paljasti teille lukijoille sairauteni syyn. Vaikka sairauteni syy onkin hoitovirhe, toisen ihmisen moka, niin en ole kirurgilleni katkera. Olen päässyt katkeruudesta yli ja hyväksynyt itseni juuri tällaisena kuin olen - nyt myös täällä blogimaailmassa. Kiitos teille kaikista ihanista kommenteista, tuesta ja ymmärryksestä. Olette ihania!


Kuitenkin elämä on jatkunut hoitovirheestä huolimatta aina tähän päivään ja tähän blogikuukauteen asti ja tämä blogikuukausi sisälsi myös aitoja, ihania ja  mukavia hetkiä, joista nautin täydestä sydämestäni!
Tämän blogikuukauden mukavimmat postaukset kertoivat leikkimökkiprojektistamme, jossa nikkaroimme A-murulle syötävän suloisen leikkikeittiön kierrätysmateriaaleista ja sisustin A-murun leikkimökin valmiiksi. Leikkimökistä tuli mielestäni aivan ihana - oikea herkku, vai mitä mieltä olette? Myös A-muru nauttii leikkimökissä leikkimisestä ja siellä on järjestetty kahvikekkereitä pitkin kesää. Leikkimökki toimii myös äidin rentoutumispaikkana. En tiedä mitään niin ihanaa kuin makoilla leikkimökin sohvalla kirjaa tai Kaksplussaa lukien!
Tärkein postaus kertoi taas minun erityisestä äitiydestä hyvin erityiselle lapselle, A-murulle. Olen päivittäin kiitollinen lapsestamme ja siitä, että vaikeuksista huolimatta meille suotiin oma perhe.

Järjestimme myös isommalla porukalla Vuosi elämästäni-blogin ihanan Miran ideoiman erilaisen arvonnan, johon teillä on aikaa osallistua vielä 31.7 asti. Jos ette ole vielä osallistuneet minun järjestämääni arvontaan, niin klikatkaa itsenne pikaisesti arvontapostaukseen, niin voitte voittaa paperisavesta askartelemani sydämen ja varsin minun näköisen mysteeripussukan sisällön! Pienenä vinkkinä, että palkinto on värikäs, herkullinen ja kylmä. ;)

Muistakaa myös moninkertaistaa voittomahdollisuutenne osallistumalla muidenkin arvontatempaukseen osallistuneiden blogien arvontoihin!Kiitos teille ihanille lukijoille tästä blogikuukaudesta! Vielä on yksi kesäinen blogikuukausi jäljellä ja sitten Kun äiti kelaa-blogi juhliikin jo yksivuotissynttäreitään! Mitähän kivaa blogin yksivuotissynttäreiden kunniaksi keksinkään? ;)


♥: Selina

16 kommenttia:

 1. Kiva kun palasit taas. Olinkin jo odotellut uutta postausta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällähän minä! :) Kiva kuulla että olet odotellut! Täältä pesee taas! ;)

   Poista
 2. Kiva kuulla susta taas :) Toivottavasti teillä oli hyvä reissu ja onnistuneet murusen kaverisynttärit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reissu ja synttärit olivat onnistuneet! Huomenna tulossa reissupostaus. ;) Synttäripostausta on tulossa kun sukulaissynttärit on pidetty. :)

   Poista
 3. <3 toi leikkimökki oli kyllä aivan ihana!!!

  VastaaPoista
 4. Täälläkin jo odoteltiin uutta postausta!

  VastaaPoista
 5. moikka! upea blogi jonka löysin googlettamalla! Haluaisitkohan tehdä vieraspostauksen mun uuteen mammablogiin, johon kaikki äidit saa osallistua ? =) www.mammablogi.fi on osoite jokatapauksessa.

  Ihan hurjaa että olet pystynyt antamaan myös anteeksi kirurgeille. Todella hatun noston arvoista, oikeasti! Olet aika vahva nainen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sanna! Pahoittelen että minulla on jäänyt vastaamatta kommenttiisi! Tässä on ollut niin paljon synttärijärjestelyitä, että kommenttisi on unohtunut juhlastressin sekaan! :)

   Käyn kurkkaamassa blogiisi ehdottomasti ja jutellaan asiasta sähköpostitse lisää! ;)

   Kiitos Sanna ihanasta kommentista! ♥

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä, vaikka joskus vastaaminen voi kestää! Kiitos kommentistasi! ♥