maanantai 13. heinäkuuta 2015

A-murun syntymäpäivät: Mitä neiti kolmevee toivoo lahjaksi?

Haastattelin A-murua lähestyvien synttäreiden tiimoilta syntymäpäivälahjatoiveista. Meidän lahja on jo hankittu ja odottaa paketissa juhlapäivää, mutta mitähän A-muru oikeasti haluaa? Äitinä voin toivoa A-murulle kaikkea tarpeellista aina niistä tylsistä pehmeistä paketeista astioihin, mutta mitä kohta kolmevee lapsi toivoo lahjaksi, jos saisi itse päättää?

- A-muru mitä haluat syntymäpäivälahjaksi? 

- Minä haluan sen Muumipapan, Vipsun ja möökön ja hattivatteja... ja uuden paidan ja sitten sellaisen leikkipupun. Ja Titinaannekin.  

- Mitä muuta haluat? 

- Minä haluan Muumipapan, Vipsun, hattivatteja ja möökönkin. Uuden paidan ja Titinaannenkin syntymäpäivälahjaksi. Se oli näin äiti!
Ja Pittymyyn!

Kollaasin kuvat: Googlen ihmeellinen maailma, A-murun valitsemana.
Niin ja ei natsannut tällä kertaa lahjatoiveet sen ison paketin kanssa, joka odottaa saajaansa, mutta hei aika lähelle päästiin jo. Mitä luulette A-murun saavan meiltä syntymäpäivälahjaksi? Kollaasista saattaa löytyä muutamia vihjeitä! ;)

 

♥: SelinaMillaisia syntymäpäivälahjatoiveita teidän lapsillanne on?

24 kommenttia:

 1. Muumitalohan siellä lienee odottamassa :) mutta totta tuo,että vanhempien ja lasten toiveet ei aina kohtaa. Jos Alex olisi saanut päättää,synttäripaketeista olisi paljastunut vain tutteja,johtoja ja kaikkea pientä sälää :'D luojan kiitos,äiti toimi vielä tarpeiden avaajana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellainenpa hyvinkin, mutta ostettiin se isompi Muumitalo Martinexilta. :)

   Poista
 2. Mullakin ensimmäisenä tuli mieleen muumitalo :D

  VastaaPoista
 3. Muumitalo tuli Mullakin heti mieleen!? Jos se on se niin täti haluaa sit leikkiä heti ku tullaan käymään -A:n kanssa siis! ;)

  VastaaPoista
 4. Muumijuttua minäkin epäilen. Ja jos paketti kerran iso, niin varmaankin sitten muumitalo tai hei, vois olla muumilaivakin.

  VastaaPoista
 5. ohi aiheen menee mut pakko kertoa et näin sinua ja perhettäs tänään kaupungilla! A-muru oli todella suloinen <3 meinasin tulla kertoon että luen blogias mut en sit rohjennut kun teillä oli siinä ilm. muutakin seuraa:) eräässä herkuttelupaikassa näin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olisit tullut juttelemaan! :) Olimme herkuttelemassa ystävän ja kummitytön kanssa Pannukakkutalossa! A-muru tykkäsi hurjasti - ja Isimies! ;) A-muru onkyllä suloinen ja hän tietää sen itsekin. ♥

   Poista
 6. Ihania toiveita pienellä muumien ystävällä :) Muumitalon kanssa tulee varmasti kivoja leikkejä!

  VastaaPoista
 7. Meillä lahjojen ostaminen ei tule vaikeaksi kun muumit on vieläkin lähellä sydäntä, mikäs muukaan :D Mutta Hennille on vaikea ostaa mitään kun ei Henni oikeasti tarvitse mitään.. On vaatteita ja keluja jo huone täynnä eikä hennillä ole mitään lemppari juttuakaan vielä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! Toivon että tuollaista tilannetta ei tule kohdalle meillä! Mä olen tosi huono keksimään lahjoja! :D

   Poista
 8. Muumitalon meinasin tulla arvaamaan minäkin ja eikös se silloin osu ihan täydellisesti toiveisiin :) Ei kait niitä juuri pehmoina tarvitse saada?
  Meillä on vanha laiva ja aikalailla samanikäinen tyttö. Toiveet tosin vähän eroaa koska meillä ei toivottu muumeja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! ;) Meiltä löytyy noita pehmoja jonkin verran ja ne ovat välillä kaikki yhtäaikaa sängyssä! :D

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä, vaikka joskus vastaaminen voi kestää! Kiitos kommentistasi! ♥