perjantai 10. heinäkuuta 2015

A-murun syntymäpäivät: Ei pöllömmät kutsukortit!

Askartelimme A-murun kanssa alkuviikosta tuleville syntymäpäiville kutsukortit, eikä niistä tullut pöllömpiä vaikka itse sanonkin!


Suunnittelin kutsukortit luonnollisesti synttäreiden pöllö-teeman sopiviksi. Ajatus oli kuitenkin pitää kutsujen malli niin simppelinä, että A-muru pystyisi osallistumaan askarteluun mahdollisimman paljon pikkuisena liimausapulaisena. Emme kuitenkaan halunneet tuhlata ilmeisesti kesän viimeistä hellepäivää hetkeen aikaan askartelemalla sisällä vaan keräsimme tarvittavat askartelutarvikkeet kasaan ja suuntasimme viileään leikkimökkiin askartelupuuhiin. Ennen sitä A-muru sai kuitenkin tehdä rei'ittäjällä pöllön vartalossa näkyvät pilkut erivärisistä kartongeista ja tämä taisi olla A-murusta koko askartelun mukavinta puuhaa!


Leikkimökkiin päästyämme ensin askarteluvuorossa oli pöllöjen vartalot, jotka piirsin vaalealle kartongille muovikuppia apuna käyttäen. Seuraavaksi oli aika suunnitella ja piirtää pöllöille siivet ja korvat. Piirtelin tovin erilaisia vaihtoehtoja ja sopivan mallin löydettyäni piirsin nekin samalla sarjatuotannolla ruskealle kartongille. Sitten olikin jäljellä vielä pöllöjen silmät ja nokat, ja kun viimeinenkin nokka ja silmä oli piirrettynä olikin seuraavan urakan aika: ei muuta kuin sakset käteen ja leikkaamaan!

Leikkaaminen on minusta kovin mukavaa ja rentouttavaa puuhaa. Myös A-muru on tullut tässä äitiinsä ja pitää paperin leikkaamisesta hurjasti. Hän saattaa viihtyä jopa tunnin pelkän sanomalehden ja saksien kanssa ja silloin minun täytyy oikein kysyä itseltäni, että miksi hänellä onkaan niin valtavasti leluja!


Leikkausurakan jälkeen alkoi A-murun työ liimausapulaisena. Hän sai levittää liiman ja yhdistää pienellä avustuksella osat paikoilleen. Hän oli aluksi innoissaan pienestä työstään, mutta hyvin nopeasti neiti kohta kolmeveen innostus lopahti ja hän alkoi piirtelemään ja kokoamaan Hama-helmiä. Lopulta askarteluhetki päättyi siihen, että yritin varjella valmiita kuivumassa olevia kutsuja uhmailevalta ja Hama-helmiä nakkelevalta naperolta, mutta saimme kuin saimmekin kutsut valmiiksi ja niistä tuli A-murunkin mielestä ihania. 
"Titos äiti pöllöistäni!" - ole hyvä rakas, teen mitä vain vuoksesi senkin äidin pikkuinen pöllö!

♥: Selina


Mitä pidätte A-murun synttärikutsuista?

38 kommenttia:

 1. Voi kuinka söpöt! <3_<3 aiva ihanat!

  VastaaPoista
 2. voi miten söpöjä ja kivaa et pikkunen sai iteki osallistua jollain tapaa kutsujen tekoon :) oon hirvee pöllöfani, ostin sellaisen mustan repunki jossa on erivärisiä pöllöjä kun oli vaan niin Sulonen!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöllöt on ihania ja sopii mun mielestä kaikille! Olen nähnyt joillain ihmisillä aivan upeita pöllökoruja, sellaisia moniosaisia ja isoja. Mäkin haluaisin sellaisen! :D

   Poista
 3. Ihan HUUrjan suloisia! ♡ Ja ihanaa,että annoit A-murun osallistua kutsujen tekoon. Kyllä ne yhdessä tehdyt aina kaupan valmiit kutsut voittaa ihan 6-0! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥
   Olin ennen kova korttiaskartelija, mutta heikentyneiden käsieni vuoksi en ole pystynyt enää askartelemaan itse niitä jokavuotisia joulu- ja ystävänpäiväkortteja. No joulukorttirahat menivät viime jouluna SOS-lapsikylälle ja niin tulevanakin jouluna johinkin hyväntekeväisyyskohteelle. :) Eipä tarvitse käsiä rasittaa ja tulee vielä hyvä mieli! ;)

   Poista
  2. Hyvä idea,jos ei itse jaksa/pysty/ehdi tekemään. Pitääpä laittaa korvan taakse,jos joulun alla on kiirusta töissä :)

   Poista
  3. Me laitoimme kuitenkin FB:hen yleisen joulutervehdyksen A-murun kuvalla ja kerroimme, että joulukorttirahat menivät tänä vuonna SOS-lapsikylälle. :)

   Poista
 4. Aina kun katsoo näitä teidän ihania askartelu juttuja odottaa niin malttamattoman paljon että tyttö kasvaa ja päästään kunnolla askartelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi tämä on niin mukavaa puuhaa! Nautin kun minulla ja A-murulla on jokin oma juttu, kun en pääse häntä viemään leikkipuistoon tai metsäretkille. ♥

   Poista
 5. Voi apua miten söpöjä! Ihanat pikkupöllöt ja suloinen pikkuaskartelija! :)

  VastaaPoista
 6. Niin söpöt ja sopivat teidän teemaan! On teillä ollut melkoinen väkertäminen noissa, mutta kyllä kannatti. Tuli hienoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli näissä väkertäminen ja voin sanoa, että se tuntui myös, mutta lopputulos ja A-murun onni oli sen arvoinen! ♥

   Kiitos!

   Poista
 7. Ihania kutsuja! :D Ihailen sua kun jaksat askarrella kaikkea kivaa A-murun kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) A-murun onni on kaiken vaivan arvoista! ♥

   Poista
 8. Vau, ompa ihanat kutsut! Mikä parasta teit ne yhdessä A-murun kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se onkin parasta - meidän yhteinen hetki uhmineen päivineen! ;) ♥

   Poista
 9. No ei kyllä ole pöllömmät! Ihanat! :)

  VastaaPoista
 10. Tosi kiva, että yhdessä teitte noita ja on kyllä ihanan näköset :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä, vaikka joskus vastaaminen voi kestää! Kiitos kommentistasi! ♥