keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Yöllinen raskauskuvaus

Eivätkös raskaana olevat naiset halua aina kaiken just nyt ja heti ja yleensä myös saavat - vaikka yöllä? Sain myöhään eilen illalla odotetun pyynnön kuvata erästä kaunista tulevaa äitiä. No ei muuta kuin tuumasta toimeen, kamera ja "kotistudio" valmiiksi sekä kaunis tuleva äiti ja ihana masu esille!

Puoliväli...
"Sinä olet luonut minut sisintäni myöten,
äitini kohdussa olet minut punonut.
Minä olen ihme, suuri ihme,
ja kiitän sinua siitä.
Ihmeellisiä ovat sinun tekosi,
minä tiedän sen.
Minä olen saanut hahmoni näkymättömissä,
muotoni kuin syvällä maan alla,
mutta sinulta ei pieninkään luuni ole salassa. "
...ja puolet jäljellä.
Minusta raskauskuvaus on mielettömän ihana valokuvauksen "genre". Vaihtoehtoja erilaisiin kuviin on varmasti satoja, mutta pääasia on tietenkin se, että kasvava kaunis vatsa tulee kuvissa esille mahdollisimman hyvin. Raskaana ollessaan nainen, tuleva äiti, on niin herkkä, aito ja hellä - kantaahan hän sisällään pientä ihmettä...NOT! Tämän asiakkaan kanssa itse kuvaus sujui erittäin hyvin, mutta kun pääsimme ihailemaan nopean yöllisen kuvausessiomme lopputulosta, niin delete-nappi meinasi  suorastaan sanoa sopimuksensa irti siitä sen armottomasta ja jatkuvasta naputtamisesta. Lopulta kaunis tuleva äitimme kysyi hiljaisella äänellä: "Jäikö sinne enää yhtään kuvia?". 

 No jäi - onneksi! 


♥: SelinaNäyttääkö asiakkaani teistä yhtään tutulta? ;)

49 kommenttia:

 1. Katsoin ensin että se olet sinä! :D Mutta ilmeisesti siskosi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä hän on jakautunut persoonani eli kaksoissiskoni. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tuleva täti ja tuleva äiti eli kaksoissiskoni kiittää! :)

   Poista
 3. Katsoin ihan samaa, että kuvissa olet sinä! :) Paljon onnea tulevalle äidille ja ihania kuvia!<3

  VastaaPoista
 4. Oi niin saman näköisiä olette <3 ihania kuvia olet siskostani napannut! Ja teksti kuvan alla! Kaunista! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ole ensimmäinen joka niin sanoo. Kaksosina olemme tottuneet pienestä asti tähän. ;) Hassua, että niin moni luuli minun olevan kuvassa vaikka siskoni seisoo! :D
   Kiitos Eveliina. Teksti on sama, minkä siskoni laittoi minulle kertoessaan raskaudesta kuvan yhteydessä. :)

   Poista
 5. Itsekin luulin ensin että kuvassa olet sinä, ja oli aika hämmentävää kun huomasin että hän seisoo.. meni vähän aikaa ennen kun tajusin :D kivoja kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Kun lueskelen nyt näitä kommentteja niin en tainnut tajutakaan, kuinka samannäköisiä me olemme. :D

   Poista
 6. Ai kauhee kun mä olin jo tulossa onnitteleen sua kun näin ton kuvan :DD Olette kyllä todella samannäköisiä. Onnea tulevalle tätsykälle<3 Ja tosiaan, hassua etten minäkään kiinnittänyt mitään huomiota siihen, että siskosi seisoo ennen kun luin noita muiden kommentteja. Heh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! :D Välitän onnittelut oikeaan osoiteeseen! ♥ Me olemme samannäköisiä, vaikka en itse sitä tainnut tiedostaakaan tätä postausta tehdessäni. Ajattelin sen verran kuitenki että laitan ensimmäisenä nuo kuvat missä siskoni seisoo, mutta en arvannutkaan että meidät näin sekoitettaisiin. :D

   Poista
 7. Mäki katoin pikkukuvasta et sinä tuossa oot, mutta koska tiedän, että sulla on kaksoissisko, niin osasin sitten yhdistää häneen. :D Onnittelut siskolle ja tulevalle tädille. :) Upeita kuvia nämä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! :D Kiitos onnitteluista! Tämä täti on aika täpinöissään! ♥ Välitän onnittelut myös siskolleni. :)

   Poista
 8. Minäkin katsoin ensin että sinä olet itse kuvissa. Sitten huomasin, että kuvien nainenhan seisoo ja tajusin kuvissa olevan siskosi.
  kovasti onnea odottavalle äidille sekä tädille ja muillekin sukulaisille! ♡
  Minusta nainen on kauneimmillaan raskaana, vauvamasu on jotain niin kaunista, herkkää ja uskomattoman hienoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välitän onnittelut hänelle ja muille sukulaisille! Kiitos onnitteluista, tämä täti on täpinöissään ja saikin eilen muutaman hennon potkun masun läpi. ♥

   Raskas kaunistaa. Siskoni ainakin hehkuu pahoinvoinnista huolimatta!

   Poista
 9. Apua, mä olin et WOOOT ku aloin lukemaan tätä, et ootteko te saamassa A-murulle sisarusta, mutta sitten petyin ;) Ootte ihan samannäköisiä, kaunis tuo sun siskosi, kuten sinäkin <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi! :D Olisihan toinen lapsi aivan ihana, mutta tällä hetkellä melkeinpä mahdoton terveydentilani vuoksi. Olen kuitenkin voinut pitkästä aikaa paremmin, joten näen tulevaisuuteni terveyteeni liittyen parempana ja näin ollen ehkä jopa kahden lapsen äitinä. Haaveesta saada A-murulle pikkusisarus en luovu, vaikka olenkin siirtänyt sen pitkälle tulevaisuuteen.

   Olen todella hämmentynyt siitä kuinka moni luuli siskoani minuksi. :D Kaksosena ajattelen olevani täysin erinäköinen kuin siskoni, joten en osannu todellakaan odottaa tätä! Kiitos kaunokainen! ♥

   Poista
  2. Liityn samaan yhdennäköisyyden lankaan menijöiden joukkoon :) Ja voih, lähetän samalla kuulle ja auringolle vienon pyynnön siitä, että toiveesi pikkusisaruksesta vielä toteutuisi <3 Viuh! Sinne meni :)

   Poista
 10. Ihania kuvia, herkkää odotuksen onnea! Olette hätkähdyttävän saman näköisiä siskosi kanssa! Onnellista odotusta tulevalle äidille ja onnea myös tädille!

  VastaaPoista
 11. Hih, minä myös tihrustin kuvia puhelimelta ja luulin katselevani sun kuvia. Mua hämäsi tuo raitapaita ja yhdistin sen heti suhun. :)

  Paljon onnea siskollesi ja paljon onnea tulevalle tädille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei me olemme kaksosia, käytämme samanlaisia vaatteitakin! Itselläni oli myös raitapaita näitä kuvia kuvatessa! :D

   Kiitos onnitteluista! ♥

   Poista
 12. Mäkin mietin jo onnittelusanoja sulle. En kiinnittänyt mitään huomiota seisomiseen. Mietin, että justiin sä postit raskausunistasi ja kirjoitit siinä, että A- muru saa vielä nauttia muutamia vuosia ainoan lapsen etuoikeutetusta asemasta. Olette kyllä hämmästyttävän samannäköisiä siskoni kanssa, pituus, laihtua, hiukset ja jopa silmälasit. Saanko udella, odottaa sisareni esikoista? Ihanaa, A- muru saa serkun. Onnea äidille, serkulle, tädille ja kaikille muillekin asianosaisille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinäkin! :D Itsellänikin kävi mielessä näitä kommentteja lueskellessani, että kuinka moni ajatteli juuri noita aiempia postauksia raskausunista ja yksilapsisen perheen elämästä. Jospa osa heräisi siihen seisoma-asentoon, johon en pyörikselläni taivu! ;)

   Me olemme aika samannäköisiä siskoni kanssa muiden mielestä. Itse näemme paljonkin eroja luonnollisesti, mutta kaksoissiskoni MATKI MUA noissa silmälaseissa! :D

   Siskoni perheestä en valitettavasti halua avautua enempää täällä blogin puolella. Välitän hänelle ja muille kuitenkin onnittelusi. ♥

   Poista
 13. Onnea tädille ja tulevalle äidille <3 ja kyllä katsoin aluksi että sinähän se siinä :D haha <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Välitän onnittelut myös toiselle puolikkaalleni! ♥
   Sinäkin vielä! ;)

   Poista
 14. Hih, miekin katsoin, että kuvassa olet sinä. :D Sitten aloin lukemaan tekstiä.

  Hienoja kuvia olette saaneet aikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luojan kiitos näpyttelin tekstin! Halleluja sille siis! ;)

   Kiitos! Kaksoissiskoni oli LOPULTA tyytyväinen kun 130 kuvasta oli 10 jäljellä.. ;)

   Poista
 15. Vaikka tiesin, hämmensi. Ja hymyilin, kun ajattelin, kuinkahan moni menee lankaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitus ei ollut kuitenkaan saattaa ketään uskomaan että minä olisin raskaana! APUA! :D Luulin että teksti paljastaisi että kyse ei ole minusta...niin ja seisoma-asento. Kaksoissiskoni on kuitenkin vilahdellut blogissa muutamia kertoja.

   Poista
 16. Hurja miten saman näköisiä ootte. Minä myös erehdyin luulemaan sinuksi. :) Ja onnea tulevalle tädille! Äidille tietty myös. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olemme kaksosia. :D Kuten aiemmissa kommenteissa kirjoitinkin niin en näe meitä kovinkaan samannäköisinä vaan meissä on paljonkin eroja. Kiitos onnitteluista! Välitän onnittelut myös tulevalle äidille! ♥

   Poista
 17. Nämä ovat kyllä todella kauniita kuvia! Olet taitava kuvaaja! <3 itse kans hämäännyin, että ootko se sinä, mut sit tajusin että tämä seisoo, sitten tajusin yhteyden että onkin varmaan sun siskosi! ^_^ Onnea siskollesi ja onnea sinulle tulevasta tätiydestä! ^_^ <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Vielä on kovasti harjoiteltavaa, mutta siihen nähden olen tyytyväinen kun aloin kuvaamaan manuaalilla vasta marraskuussa. :)
   Ihanaa että huomasit kuvassa olevan siskoni! Minulla on täällä kamala huijarifiilis päällä! :D Uskon ettei kaksonen ymmärrä itse tätä samannäköisyyden hämmentävyyttä. Jospa minä tästä nyt opin! :)

   Poista
 18. apua, katsoin että sinähän siinä mutta kommenteista luinkin että siskosi. Ootte kyllä niin samannäköisiä :) Kaunis masu ja onnea siskollesi ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olemme identtiset kaksoset. :) Kiitos kovasti ja välitän onnittelut perille!

   Poista
 19. Mun piti myös hetki miettiä, että kuka kuvassa voi olla ja verrata sun etusivun kuvaan :D Raskauskuvaukset on ihania, mielestäni on tärkeää tallentaa myös tuo aika kuviin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Hahaa, sinäkin! Näistä tuli kyllä ihania kuvia, mutta aiomme kuvailla vielä uudestaan luonnossa. :)

   Poista
 20. Mistä sinä olet kotoisin ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on sellainen asia, minkä olen päättänyt jättää blogin ulkopuolelle. :)

   Poista
 21. Katsoin kanssa niinkuin muutkin että se olit sinä! :)
  Kommenteista sitten selvisi että se olikin sinun kaksoissiskosi, aivan samannäköisiä :)
  Todella ihania kuvia! :) <3

  VastaaPoista
 22. Mulla olikin mennyt tämä (ja moni muukin..) postaus ohi. Kauniita kuvia ja onnea tulevalle äidille ja tädille! <3 Olette kyllä (ylläripylläri) saman näköisiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) ♥ Myös kuvattava oli LOPULTA näihin tyytyväinen. ;)

   Hih, ollaanhan me. ;)

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä, vaikka joskus vastaaminen voi kestää! Kiitos kommentistasi! ♥