tiistai 9. kesäkuuta 2015

Vähän kesälukemista teille, olkaa hyvät!

Olen surffaillut blogimaailmassa kohta yhdeksän kuukautta ja tutustunut moniin mielenkiintoisiin ja ihaniin blogeihin, joista osasta on tullut minulle todella tärkeitä. Minulla onkin lukulistallani yli 100 blogia, joita seuraan suhteellisen aktiivisesti, mutta valitettavasti aika ei riitä aina lukemaan saati kommentoimaan aivan kaikkia, vaikka kuinka haluaisinkin. Silti voin rehellisesti sanoa, että kaikki listallani olevat usein päivittyvät blogit ovat minulle tärkeitä ja ilostuttavat ja rikastuttavat päivääni suuresti. Kiitos siis teille ihanille bloggaajille!
Lukulistallani on täydentynyt näiden kuukausien aikana Suomen suosituimmista blogeista, keskisuurista blogeista ja blogeista, joista voi vielä tulla jotain suurta. Osa parhaimmista lukukokemuksista ovatkin tulleet juuri sellaisista blogeista, joita jotkut saattaisivat sanoa pieniksi, blogeista, jotka eivät kuulu portaaleihin eivätkä ole täynnä yhteistyöpostauksia tai suorituspaineita. Nämä blogit ovat rentoja, ihania ja aitoja blogeja - näistä blogeista välittyy into bloggaamiseen.

Tässäpä teille muutama poiminta lukulistaltani. Näistä minä tykkään - muiden ihanien blogien lisäksi!

Papatiti - blogissa leivotaan ja askarrellaan

Tämä blogi tuo aina hyvän mielen Ninnin herkullisten leipomusten ja upeiden askarteluiden ansiosta! Blogissa vilahtaa myös mielettömän suloinen, kohta kaksi vuotta täyttävä Senni-tyttö. Jos haluat inspiraatiota ja leivontakärpäsen puraisun suuntaa siis tänne!

Kannattaa katsoa: Haluaako prinsessanne oman tylliunelman? Tässä selkeä ja kuvallinen ohje! Myös Leipominen -tunnisteen takaa löytyy varmasti jokaiselle herkkusuille hyviä ohjeita. Nauttikaa!

Kuva: Papatiti -blogi.

Tipulassa inspiroidutaan ja keksitään uutta

Tipulassa on uudenlainen innovatiivinen blogi, jossa blogin kirjoittaja Emonen keksii mahtavia haasteita, uusia ideoita bloggaamiseen ja samalla kertoo lapsiperheen arjesta. Blogissa myös askarrellaan, kokkaillaan ja valokuvataan. Jos etsit inspiraatiota bloggaamiseen ja elämään, kannattaa kurkata tähän blogiin!

Kannattaa katsoa: Tarvitsetteko askarteluohjeita ja vinkkejä taaperon kanssa? Kurkatkaa siis askarteluja lasten kanssa -tunnisteeseen! Emonen on myös Ilahduta bloggaajakaveria -haasteen ja SINÄ LOUKKASIT MINUA -kampanjan takana. SINÄ LOUKKASIT MINUA -kampanjan synnystä voit lukea lisää tästä.

Kuva: Tipulassa -blogi.


Hulivilini maistuu elämältä kauniilla kuvilla

Hulivilini -blogi on ihana ja elämänmakuinen blogi, jossa seurataan kahden hurmurin Vilperin ja Valtin kanssa blogin kirjoittajan Maarian elämää kauniiden kuvien kera. Pidän erityisesti blogin kauniista ja selkeästä ulkoasusta sekä isoista ja laadukkaista kuvista.

Kannattaa katsoa: Tarina tisseistä.

Kuva: Hulivilini -blogi

DAWN -blogissa fiilistellään elämää

Dawn -blogi on hyvän mielen blogi isolla HOOLLA! Blogista löytyy fiilistelyä niin arkeen kuin juhlaan, seurataan pienen Sinna-tytön kasvua ja kehitystä, päästään mukaan ihanien sessujen Ciran ja Filjan elämään sekä sisustetaan ja laitetaan kotia. Blogissa pääset ihailemaan blogin kirjoittajan Mabn-rouvan upeita valokuvia ja lukemaan taidokkaasti kirjoitettuja postauksia. Tällä naisella on sanat ja sanankäänteet hallussa!

Kannattaa katsoa: Upeita lomakuvia ja reissupostauksia löydätte Reissut -tunnisteen takaa ja tarinat syntymästä (osa 1, osa 2 ja osa 3.)

Kuva: Dawn -blogi.

Tutipuu naurattaa niin, että mahaan sattuu!

Jos haluat hivellä nauruhermojasi, suuntaa Tutipuu -blogiin ja klikkaa itsesi lukemaan Hormonihirviön ajatuksia! Blogin kirjoittaja Lindiz löytää juuri ne oikeat sanat postauksiinsa, jotka saavat lukijoissa aikaan tunteiden vuoristoradan. En ihmettele ollenkaan blogin suosiota - tämä blogi koukuttaa täysin! Blogissa pääsee myös näkemään perhe-elämää pienen Kikkara-pojan ja Solttu-puolison kanssa ja seuraamaan arjen haaveita ja haasteita. 

Kannattaa katsoa ja varautua nauruun: Av, yv HV!

Kuva: Tutipuu -blogi.

Ollie &co. hymyilyttää

Ihanan ilopillerin Sallan Ollie -blogi on minulle melko uusi tuttavuus, mutta tämä blogi iski heti täysillä! Blogi on pirteä, iloinen ja raikas. Isot plussat selkeästä ulkoasusta ja veikeästä kirjoitustavasta. Salla saa teksteillään helposti hymyn huulille ja laadukkaat ja kauniit kuvat täydentävät tekstiä upeasti. Tämä blogi on muuten lastevaatehullulle täydellinen valinta!
Ollie -blogissa eletään juuri nyt jännittäviä aikoja, kun perheeseen odotetaan uutta vauvaa syntyväksi - minua ainakin jännittää jo kovasti! Tsemppiterkut Sallalle!

Kannattaa katsoa: MITÄ ONNI ON? MISTÄ SEN LÖYTÄÄ?

Kuva: Ollie &co. -blogi.


Hetken vaan -blogissa käsitellään perhe-elämää rehellisesti

Tämä blogi on yksi lukulistani rehellisimmistä blogeista. Tässä blogissa ei kaunistella ja esitetä, että kaikki on hyvin, vaan blogin kirjoittaja Tiina kertoo rehellisesti perhe-elämän haasteista, siitä kun lapsi ei nuku tai kun äiti on väsynyt. Blogissa on toki paljon muutakin, kuten kahden ihanan lapsen Hilppulan ja Nöppösen elämää, mutta arvostan erityisesti bloggaajan rehellisyyttä. Tämä blogi on oikea aarre tähän välillä niin pinnalliseen blogimaailmaan.

Kannattaa katsoa rehelliset postaukset: Kuka pelkää äitiä - minä ja Kun äiti itkee.

Kuva: Hetken vaan -blogi.

 Jenni´s lullaby  kauneutta ja esteettisyyttä etsivälle

Jos haluat lukea ihanaa ja rentoa lifestyleblogia, niin tässä sinulle oiva valinta! Blogin kirjottaja Jenni tarjoaa blogissaan postauksia, jotka ovat kauniita niin sisällöltään kuin kuvitukseltaan. Kaunis onkin ensimmäinen sana, mikä minulla tulee mieleen Jennin blogista, koska teksti on ihanan soljuvaa ja kuvat täydentävät tekstiä upeasti. Blogissa vilahtelee myös Jennin perheen pieni poika, sisustusjuttuja, kirppistelyä sekä mielenkiintoisia pohdintoja elämästä. Tämä on sellainen blogi, jota voi lukea aina, on sitten hyvä tai huono päivä ja siitä jää aina hyvä mieli!

Kannattaa katsoa:  Jennin mahtavia kirppislöytöjä kirpputori -tunnisteen takaa. Kateellisena itse ainakin lueskelen, mitä ihanuuksia Jenni on onnistunut löytämään!
Kuva: Jenni´s lullaby -blogi


Perhosia masussa piristää

Perhosia masussa -blogi lukeutuu jälleen hyvän mielen blogeihin. Blogin kirjoittaja Minna kiteyttää hyvin blogiinsa perhe-elämän onnen, ilon ja rakkauden. Blogissa pääsee seuraamaan myös Minnan kuntoiluharrastusta ja lukemaan Minnan ajatuksia elämästä. Blogissa seikkailee myös ihana taapero Kukkis.

Kannattaa katsoa: 2+1 some sääntöäni ja hyvinvointiin liittyviä postauksia hyvinvointi -tunnisteen takaa.

Kuva: Perhosia masussa -blogi.Yksi pieni elämä blogi äitiydestä

Yksi pieni elämä on perheblogi, jossa käsitellään blogin kirjoittajan Merin perhe-elämää, mutta blogissa on myös syvällisiä pohdintoja elämästä. Merillä on syötävän suloinen kohta vuoden täyttävä Leevi-poika, joka vilahtelee blogissa tasaiseen tahtiin. Blogista jää postauksien jälkeen hyvä olo, suosittelen!

Kannattaa katsoa: Mitä meidän iskälle kuuluu?
Sydämellä Niina iloa ja aitoutta etsivälle

Niina on ihana iloinen nuori opiskelija, jonka blogi onkin ensimmäisiä blogeja, jota aloin seuraamaan oman blogiharrastuksen myötä. Sydämellä Niina blogista löytyy aito bloggaaja iloineen ja suruineen, ihania reseptejä ja arjen iloja ja inspiraatioita. Tämä blogi onkin yksi niistä harvoista blogeista joihin ei liity lapsi, kuola ja kakka-analyysit, mitä tykkään oikeasti seurata. Kuten blogin nimestä voi päätellä, tämä blogi on kirjoitettu täydellä sydämellä!

Kannattaa katsoa: Kaunis ilman meikkiä ja lomapostauksia Madridista.

Kuva: Sydämellä Niina -blogi


Kaikki Paketissa yllättää ja inspiroi

Tämä blogi on kuin lahja, joka odottaa avaajaansa! Kaikki paketissa on kahden miehen, Aleksin ja Janin innovatiivinen, inspiroiva, kekseliäs ja upea blogi kaikenlaiseen lahjapaketointiin. Blogin kautta välittyy intohimo kauniisiin asioihin ja siihen, että myös lahjapaketti on osa lahjaa. Jos etsit persoonallisia ideoita babyshowereihin, häihin tai valmistujaisiin, niin klikkaa itsesi blogiin ja ylläty! Blogi on pullollaan toinen toistaan upeampia ideoita ja myös herkkuja.

Kannattaa katsoa ja inspiroitua:  Lahjarasia WC-paperirullan hylsystä, innovatiivinen ja erilainen "vaippakakku" babyshowereille ja herkullinen ja juhlava hedelmäpuu.

Kuva: Kaikki Paketissa -blogi.

My Miracle X Girl -blogi koskettaa

Tämä blogi on lähellä sydäntäni, koska olen seurannut sitä blogin alkuajoista lähtien. Blogi kertoo aidosti ja rehellisesti elämästä erityislapsen kanssa, vaikeuksista, iloista ja suruista. Blogin kirjoittaja Eveliina on herkkä ja aito nuori nainen, jonka kirjoituksista paistaa läpi rakkaus Aadaan, hänen pieneen turner-tyttöönsä. Blogissaan Eveliina kertoo tyttärensä sairaudesta ja sen aiheuttamista ongelmista, omista vaikeista hetkistään, mutta myös niistä arkea piristävistä ilon ja onnen hetkistä. Tämä blogi on herkkä, kaunis ja koskettava ja kauniit vaaleasävyiset kuvat sopivat blogiin täydellisesti.

Kannattaa lukea koskettavat postaukset: Hän on minun lihaani ja vertani, millään muulla ei ole merkitystä ja Heikkoudet vahvuudeksi.
Ipanani & Inspiraationi räväkkyyttä perhearjen keskelle

Tässä blogi, joka jokaisesta postauksesta voi löytää sarkasmia, hauskuutta ja täyttä asiaa. Blogin kirjoittajan Saran kirjoitustyyli on aivan omanlainen, erilainen...ja iskee minuun täydellisesti! Blogissa vilahtelee myös tämän tuoreen rouvan ihanat lapset Samu ja Enni. Jos etsitte jotain mukavaa ja räväkkää luettavaa, niin suunnatkaa siis tänne!

Kannattaa lukea:  Hei höpönöpö varo ettei poppaa! ja tutustua KREISIMUTSIIN!
Tämä lista meinasi paisua aivan äärettömiin mittasuhteisiin, kun hamusin lukulistaltani jatkuvasti lisää ja lisää blogeja - ahne kun olen! ;) Kurkatkaahan profiilini lukulistalla oleviin blogeihin, ne ovat kaikki aivan loistavia!

Ihania lukuhetkiä!

♥: Selina


Löytyykö teidän lukulistaltanne blogeja, jotka pelastavat pahimmatkin päivät? Linkittäkää omia tai toistenne blogeja, käyn mielelläni tutustumassa niihin!

24 kommenttia:

 1. Uu meikäki siellä, kiitos murunen! <3 ;) Pittääpä tsekata, josko löytyis uusia blogeja luettavaksi! :)

  VastaaPoista
 2. Oi!! Olen otettu! Kiitos Selina! :)

  Listalla näyttää olevan useita tuttuja blogeja sekä myös muutamia, joiden nimet ovat tuttuja mutta tarkempi tutustuminen on jäänyt tekemättä. Pitääkin siis pyörähtää niissä ja katsoa, jos löytyy omallekin lukulistalle luettavaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ Ole hyvä vaan!

   Käyhän ehdottomasti tutustumassa! :)

   Poista
 3. Olipa mukava postaus ja ihana yllätys löytää oma blogi tästä listalta, kiitos!♥ Kauniisti olit mun blogista kirjoittanut ja se lisäs kyllä motivaatiota bloggaukseen. :)♥ Täytyy selata nuo muutkin blogit läpi jossain vaiheessa, kun ehtii. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä Jenni! ♥ Kiva kuulla, että sait motivaatiota kehuistani. :)

   Poista
 4. Olipas tämä kiva, klikkasin tästä itselleni paljon luettavaa ja kaunis kiitos myös linkkauksesta meidän blogiin<33 Piristit iltaani kovasti! :)

  VastaaPoista
 5. Voih olet ihana!<3 Niinkuin oonkin joskus sanonut, tämä sun blogi on myös ehdottomasti yksi mun suosikeista!:) Meillä on paljon samoja blogeja lukulistalla, mutta bongasin myös muutaman uuden, johon en oo vielä aikasemmin törmännyt! Kiitos kivoista vinkeistä ja kesälukemisesta!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että löysit jotain uutta luettavaa! :)
   Kiitos ihana! ♥

   Poista
 6. Oiii mikä ihana yllätys täällä <3 Kiitos maininnasta ja oot muru!

  VastaaPoista
 7. Hei, kiva postaus :) Oon ihan uusi lukija sun blogissa, ja tuosta löytyi vielä lisää uutta mielenkiintoista luettavaa <3 :)

  t.Nadja/napsahduksia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Nadja ja lämpimästi tervetuloa lukijaksi! Tulen ehdottomasti vastavierailulle! :) ♥

   Poista
 8. Oih, voi kiitos! Kiitos kauniista sanoistasi, olen otettu! <3

  Lukulistallasi oli minunkin lemppareitani, mutta pari sellaista blogia joita seuraan aktiivisesti eivät ainakaan osuneet minun silmääni kun selailin lukulistaasi.
  Tutustumisen arvoisia blogeja ovat rakkaiden siskojeni blogit:
  Jaana kirjoittaa värikästä blogiaan http://hattaralandia.blogspot.fi/, sieltä voi lukea mm. ihanista kirppislöydöistä, askartelusta ja kodin sisustuksesta (retrohenkinen).
  Nea puolestaan kirjoittelee blogissaan http://vauvanaskeleet.blogspot.fi/ arjesta kahden pienen pojan kanssa (vajaa 2v ja 1kk).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai teillä kulkee bloggaaminen suvussa! :) Ehdottomasti käyn tutustumassa!

   Ole hyvä! ♥

   Poista
 9. Kylläpä ilahduin kun listalla olin, kiitos päivän piristyksestä ja ihanista sanoistasi! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ Ole hyvä! Kiva kuulla että piristin iltaasi. :)

   Poista
 10. Olipas mukavaa käydä vähän tutustumassa blogeihin, joista ei tiedä ;)
  Kiitos vinkistä ! <3

  VastaaPoista
 11. Kiitti blogivinkeistä! Nyt sateen rapistaessa matkailuauton kattoa ja muun perheen nukkuessa on hyvä hetki tutustua uusiin inspiroiviin blogeihin ♥

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä, vaikka joskus vastaaminen voi kestää! Kiitos kommentistasi! ♥