sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Kun äiti lopetti lakon

Voi apua ja ihanaa! Nyt se on ohi, nimittäin lakko, joka esti minua parin päivän ajan siivoilemasta, järjestelemästä ja puunaamasta paikkoja. Voi itku ja hampaiden kiristys, kun teki tiukkaa, mutta hei mä selvisin kuin selvisinkin siitä! Totuushan on kuitenkin se ettei koti pyöri, jos kukaan ei pyöritä sitä, joten Isimies sai toimia kodin hengettärenä näinä lakkopäivinä täyttäen ja tyhjäten tiskikonetta ja puunaten sitä keittiön tasoa, mikä on se minun juttuni ennen kun menen nukkumaan. Tiedän olen outo, mutta hei juttunsa kullakin! ;)

Tässä vielä muutama kuva muistutukseksi lakkopäivistä, jotka toivat hurjasti siivousintoa. En meinannut malttaa odottaa, että pääsen järjestämään paikkoja ja pyyhkimään sitä keittiön tasoa ja, ja, ja!  Varsinkin A-murun leikkihuone huusi apua ja lujaa.
Onneksi tänään oli se päivä, kun sain päästää siivoushulluuteni valloilleen ja järjestellä tavarat oikeille paikoilleen. 

Mitä lakosta jäi käteen? Huomasin, että voin oikeasti antaa Isimiehelle tehtäväksi niitä minun juttujani, kuten tiskarin tyhjentämisen ja keittiön siivouksen. Olen jotenkin ominut ne työt itselleni, koska en paljon raskaampia töitä pysty tekemään. Uskon, että pakkomielteeni keittiön tasoihin liittyen johtuu juuri tästä. Huomasin myös sen, että A-muru oli selvästi hämmentynyt sekaisessa huoneessaan. Hän ei viihtynyt siellä ollenkaan, vaan haki leluja jatkuvasti lisää ja lisää olohuoneeseen. Meillä taitaa asua siis toinen siisteysintoilija! ;)

Lopuksi syvä huokaisu ja voi kuinka sielu nyt lepääkään: siisti koti.
Kuten olohuoneen kuvasta näkyy lakosta kärsi myös Isimies, kun patoutuneiden järjestelyvimmojeni vuoksi laitoin hänet vaihtamaan olohuoneeseen kesäverhot, hih. ;)

Nyt lähdemme vielä hetkeksi ulos nauttimaan ihanasta ilta-auringosta ja A-muru saa harjoitella pyöräilyä. Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille - toivottavasti se on yhtä aurinkoinen muuallakin!

 

♥: Selina
Kun olette seuranneet tätä lakkoani, niin haluaisitteko tekin kokeilla? Minua on kuitenkin turha pyytää tukilakkoon, koska en suostu tähän enää uudestaan! ;)

12 kommenttia:

 1. Onnittelut lakon hienosta loppuun viemisestä! :) Nauti nyt kauniista ja siististä kodista! Meilläkin kaunis ilta, pihalta vasta tulimme.

  VastaaPoista
 2. Itse asiassa tuo lakkoajatus houkutteli ja kiinnostaisi mua kovastikin. Tiedän tosin, etten millään siihen kykenisi... :D Jossain kohtaa iskee väistämättäkin ahdistus. Toisaalta varmaan tekisi hyvää olla se muutama päivä siivoilematta ja antaa Miehen hoitaa ne pakolliset :)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut onnistuneesta lakosta :) Kyllä kotinne näyttääkin hyvältä siivottuna, vaikka ei tuo kauhean pahaksi päässytkään parissa päivässä.

  VastaaPoista
 4. Hienosti pärjäsit! :)
  Mukavaa alkavaa viikkoa! Ehkä nyt saadaan jo lämmintä ilmaa ;)

  - Liina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, niin tein!
   Kiitos samoin teidän perheelle! Täällä ainakin paistaa aurinko! :)

   Poista
 5. Meillä tuli pakkolakko, kun oltiin avomiehen kanssa kipeenä melkein viikko ja voimat ei vain riittäneet siivoamiseen. Meinasin kyllä tulla hulluksi, kun ei ollut energiaa siivota :D onneksi nyt taas on ! :) olen nyt käynyt enemmän näitä sun tekstejä läpi ja oon ihan koukussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VOi en halua edes kuvitella! :D
   Kiva kuulla että tykkäät! :)

   Poista
 6. Hei, ei ollenkaan outoa, tunnistan samat oireet itsessäni. Keittiön tasot ja kaikki. Ei vaan voi päästää irti, leivänmurut ahdistavat, ei pysty keskittymään. Meillä isäntä ei päästä minua rätin kanssa ähelle keittiön tasoa, kun on itse siinä häärämässä. MEitä siivousfriikkejä on täällä muitakin :) Päädyin blogiisi muuten blogipolun kautta, saatanpa poiketa toistekin. Mukavaa kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva kuulla etten ole yksin ja tervetuloa uudestaan! :) Mukavaa kesää myös sinulle Saara! :)

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä, vaikka joskus vastaaminen voi kestää! Kiitos kommentistasi! ♥