lauantai 2. toukokuuta 2015

A-muru testasi: Rasavil ja kurkkaus lakkotilanteeseen

Hei ja mukavia viimeisiä biletyspäiviä kevään, opiskelijoiden ja työväen juhlaa juhliville! ;)

Koska uutisten mukaan jossain päin Suomea on vielä lunta, suhteellisen tuoretta sellaista, niin palataan täällä blogissakin takaisin talven valkoiseen ihmemaailmaan, paleleviin sormiin ja varpaisiin sekä siihen jokapäiväiseen harmitukseen, kun taaskaan ei pääse ulkoilemaan, kun jalkatiet ovat täynnä loskaa ja lunta, eikä kelaamisesta tule mitään. Voi YÄK!
Mietin tosin pitkään uskallanko ottaa riskiä ja kirjoittaa vielä talvesta, ettei luontoäiti vain suutu ja heitä yllättäen kiukuspäissään kaksimetristä kinosta takapihallemme juuri kun kevät on saapunut tänne meillekin. No pitää toivoa, että hänen simansa on käynyttä ja pikku simahiprakassa hän unohtaa kaiken mikä liittyy takatalveen!

Heippa talvi, ei tule ikävä! Älä tule takatalvi, tule lämmin kesä!
Kirjoitin aivan blogini alkuaikoina, ensimmäisten postausten joukossa, A-murun välikausi- ja talvivaatteista. Talvihaalarin virkaa hoiti viime talven punainen Rasavil-haalari, josta lupasin kirjoittaa käyttökokemuksen talven jälkeen. Tämä kevät on vain ollut vähintäänkin mielenkiintoinen, koska välillä en oikein tiennyt mitä pukisin A-murulle ulos, välikautta vai talvea, joten olen jemmannut varmuuden vuoksi haalaria vielä tuolla kaapissa. Nyt vihdoin uskalsin pestä sen ja laittaa kaappiin odottamaan seuraavaa mahdollista käyttäjää. 


Miten Rasavil-talvihaalari kesti A-murun käytössä?
Melko hyvin. Haalari piti murumme lämpimänä, mutta kuten aiemmassa postauksessa mainitsin ohuemmasta kankaasta, se tosiaan oli ohuempi ja kului haaroista suorastaan puhki.

Rispaantunut kangas molempien lahkeiden sisäpuolella.
Kangas kärsi myös polvien ja takapuolen kohdalta, mutta kesti rikkoutumatta kaikki ne pyllähdykset ja mahaluisut, mitä talven aikana haalari sai kokea. Takapuoleen tuli myös haaleahko tummentuma, joka ei lähtenyt pesussa ollenkaan pois. Kuten aiemmassa postauksessa arvelinkin, myös koko oli juuri hyvä. Talven viimeisinä kuukausina haalari oli juuri sopiva, eli ei jäänyt missään vaiheessa kittanaksi.

Kokonaisuudessaan haalari toimi ja palveli hyvin tarkoitustaan.

Äiti kiittelee: 
- Kuosi.
- Baby baggie -malli.
- Hyvä mitoitus.
- Helppohoitoinen, kuivui pesun jälkeen nopeasti.

Äiti moittii:
- Materiaalin kestävyys ja tummentumat.

En haluaisi vielä miettiä ensi talvea, mutta suurin osa äideistä on tainnut jo ostaa lapsilleen alesta ensi talvelle toppahaalarin, joten sanotaanko, että tähtikuosi on nyt OUT, kulunut ja niin nähty, eli stä ei ole tulossa ensi talvelle! ;)

Onko teillä samanlaisia kokemuksia Rasavil -haalarista, vai onko tyttäremme tullut vain äitiinsä ja saa hajalle aivan kaiken Lumia-matkapuhelimista vaatteisiin?

Niin ja se kurkkaus lakkotilanteeseen...onks pakko jos ei taho?
Voi kyynel tämä on rankkaa! Minulla aivan kädet syyhyäisivät tämän järjestelyvimmani kanssa. Joka paikka on täynnä leluja ja ai niin istuin TUNNIN A-murun Nipsun-lelun päällä. Okei, minulla ei ole kunnolla tuntoa raajoissa, eli se ei ole tässä se ongelma, mutta se tunne, kun lapsi etsii Nipsu-leluaan ja olet hautonut sitä tietämättäni takalistosi alla on....sieltä ja syvältä! ;)
Vielä viimeinen lakkopäivä edessä, huoh, mutta hei en aio luovuttaa vaan taistelen loppuun asti! Tässä kuvia viimeisen lakkopäivän aamulta.

Lauantai

Näin lauantaiaamuna A-murun huone on edelleen kaaoksen vallassa. Sama lelukaaos on levinnyt edelleen olohuoneeseen, mutta nyt hieman myös keittiöön. Isimies hoiti eilen tyhjäämättä olleen tiskikoneen ja täytti sen ja samalla siisti keittiötä, joten keittiö on suhteellisen ok. Silti minulla olisi 1000 eri juttua, mitä haluaisin siellä tehdä! Murusista ja hiekasta puhumattakaan...

Ei tämä niin paha ole - kai?

♥: Selina

6 kommenttia:

 1. Mukava kun kirjottelit tuosta haalarista. On niin huippujuttu löytää just vaikka haalarista käyttökokemuksia, sitten kun on itelle (tai siis omille lapsille) hankkimassa jotain. Eihän tuo sotku nyt kovin paha oo, vähän niinku meillä sillon tällön ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit! :)
   Joo ei. Olen ehkä oppinut tämän lakon aikana jotain. Siitä lisää huomenna. ;)

   Poista
 2. Meillä on ollu nyt viime syksystä saakka Rasavillin välikausipuku, eli syksyn ja kevään käytössä ja edelleen on priimaa! :D Mimi kyllä ei kauhiana pyöri maasa tms,. seisoskelee ja leikkii hiekkalaatikolla lähinnä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, äitiinsä siis tullut. Voi apua! :D
   A-muru vetää kuin pikku rusakko ympäri pihaa eikä pysähdy ennen kun mennään huudon kanssa sisälle. ;)

   Poista
 3. Me ollaan niiiiiiin toistemme vastakohdat siivouksessa. Mie siivoan vasta kun sotkua ei enää kestä. :D

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä, vaikka joskus vastaaminen voi kestää! Kiitos kommentistasi! ♥