keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Seitsemäs blogikuukausi, miltä tuntuu? & ylläri

Olen kelannut nyt seitsemän kuukautta  tätä blogia. Nämä kuukaudet ovat sisältäneet ihmettelyä, opettelua, uusia tuttavuuksia ja ystäviä. SEITSEMÄN kuukautta. Se on aika pitkä aika, mutta se on tuntunut ihan helkkarin hyvältä! ;)

Tämä blogikuukausi on ollut mielenkiintoinen. Sain viime blogikuukauden aikana paljon haasteita, joten tein pienen postaussarjan, Haasteiden kuukausi, jonne kokosin saamiani haasteita. Kiitos siis haasteiden lähettäjille! Päätin myös Tämä postaus on sinulle -postaussarjan. Tämän postaussarjan postaukset koskettivat monia, myös minua, ja ne on kirjoitettu suoraan sydämestä.

Blogikuukauden luetuin postaus oli Ei niin täydellinen kotiäiti - liian vähän ulkoilua, joka oli osana Kaksplussan omaa postaussarjaa. Tähän postaussarjaan osallistuminen oli mukavaa, koska haluaisin osaltani myös raottaa sitä verhoa, mikä tekee bloggareista ei niin täydellisiä. Kukaan äiti ei ole täydellinen, eivät edes blogiäidit.


Tärkeimpiä postauksia tämän blogikuukauden aikan on monia. Yksi tärkeimmistä postauksista on  E-siskoni rippijulapostaus - minun pikkusiskoni, joka on jo melkein aikuinen. Mihin aika katoaa? Myös postaus isovanhemmista on lähellä sydäntäni. #RiittävänHyvä -haaste tuntui tärkeältä postaukselta toteuttaa.
Tärkeistä asioista postaaminen saattaa saada jotain aikaan - oikeasti. Toivotaan, että Aneten aloitus sai aikaan paljon hyvää!

Mukavin postaus oli ehdottomasti Iloinen yllätys. Mikäs sen parempaa kuin täysin yllättynyt ihminen? Meeri onnistui siis yllätyksessään täysin! Kiitos vielä ihanalle Meerille!
Myös pyörikselle sopivien rattaiden esittely oli mukavaa. Toivottavasti mahdollisiman moni tuleva pyörisvanhempi saa postauksesta apua! Koin myös, että kerrankin oli mukava postata ilman mitään ideaa, jäsentelyä tai tiettyä kohdetta varten. Silloin syntyi sillisalaatti, joka oli tykätty postaus ja myös minun mieleeni.


Haastavimmat postaukset liittyivät sairastamiseen: Masennukseen ja siitä selviämiseen, harvinaisen sairauden kanssa elämiseen - oikeasti eikä enää huumorilla.
Vaikka masennuksesta, tai masennuksista kirjoittaminen olikin raskasta, koin sen myös puhdistavana kokemuksena. Se helpotti, se selvitti ajatuksiani ja sai vanhat ahdistukset tuntumaan entistäkin pienemmiltä. Voitin.


Kahdeksas blogikuukaisi starttaa huomenna, jaiks! Mitähän kaikkea se tuo tullessaan? Kurkkaamme ainakin A-murun välikauteen, postaan eräästä herkullisesta neulemallista, ihastelemme tietenkin kevättä ja mukaan mahtuu myös muutama uusi blogiyhteistyö ja sen mukana arvonta - kivaa! Kannattaa siis pysyä mukana! ;)

Niin ja mikä ylläri? ;) Aloitin juuri blogiyhteistyön Taikalinnan kanssa, joka myy satumaisen ihania ja suloisia lastenvaatteita. Heidän valikoimiinsa kuuluu esimerkiksi Tinttu.comin hassut hatut. 
Palaan blogiyhteistyöhömme myöhemmin oman postauksen muodossa, mutta Taikalinna halusi tarjota teille kaikille blogini lukijoille jo nyt upean tilaisuuden: Saatte Taikalinnan verkkokaupan tilauksestanne -15% alennuksen 31.5 asti koodilla: KUNÄITIKELAA.

Kiitos että olitte jälleen mukana tämän blogikuukauden aikana ja sydämellisesti tervetuloa uusille lukijoille!


♥: Selina


Nyt haluaisin kuulla teidän lukijoiden kuulumisia! Mitä teille kuuluu? Olisiko teillä postaustoiveita?

8 kommenttia:

 1. Mun blogi täyttää heinäkuussa 2 vuotta ...mulla meni ensimmäinen puoli vuotta vähän hakien sitä omaa juttua..ja en ole kyllä varma vieläkään mikä se on, mutta ehkä just se syvällisyys ja pohdiskelu yhdessä kauneuden kanssa on avainsanat siellä :) Hienoja juttuja saanut kokea blogin kautta ja olen saanut tutustua uusiin ihmisiin.

  Tykkään sinun blogissa tästä aitoudesta ja rehellisyydestä. Minusta tuntuu, että oot silleen sopivasti heittäytynyt tähän hommaan ja onhan sinulla jo hurja määrä lukijoitakin lyhyessä ajassa. Jatka samaan malliin Selina <3<3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi minusta sun blogi on ihana! Niin raikas ja energinen! :) Ouluikävä iskee aina kun sitä lukee! <3 Kiitos kun kerroit blogikokemuksestasi! :)

   Kiitos Tania! Olen itse tosi yllättynyt lukijoiden määrästä, he kaikki ovat tärkeitä! <3 Ja jatka sinäkin samaan malliin!

   Poista
 2. Olin eipäs/juupas bloggaaja jonkin aikaa ja sain kuitenkin pienen lehtijutun paikallisessa lehdessä. Blogissa ei vaan ollut sitä juurta, sitä juttua mikä pitää kaiken kasassa. Nyt ehkä löytyi se mun juttu ja uusi blogi jatkuu viime keväältä. Katsotaan kauan kestää tällä kertää, toivottavasti pitkään. Kirjoittaminen kuitenkin tuntuu vaan niin mukavalta puuhalta. Onnea jatkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla sinunkin blogikokemuksista! Onnea myös sinulle uudesta blogista ja jatkoon! :)

   Poista
 3. Oot kyllä hyvin ponnistanu tän blogin kanssa, eikä ihme sillä sun postaukset on kaikki aivan huippuja!
  Mulla tulee kohta 2v täyteen (ellei oo jo tullut, en nyt ihan muista ;D) ja samanverran lukijoita :D :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cariina! <3
   Olen itsekin häkeltynyt tästä kaikesta.. Ei ole muita sanoja, kuin kiitos. <3

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä, vaikka joskus vastaaminen voi kestää! Kiitos kommentistasi! ♥