sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Leikkihuoneen kapina

Oli aikainen lauantaiaamu. Ulkona oli vielä hieman hämärää ja lastenhuone vielä lepäsi odottaen selvästi jotain. A-muru heräsi ja alkoi katsomaan lastenohjelmia televisiosta samalla kun minä keitin kaurapuuroa. Päivä alkoi vähitellen käynnistymään aamiaisen ja aamutoimien myötä. Samalla alkoi myös A-murun työ - leikkiminen.Lelut odottivat laatikoissaan päivän leikkejä siistissä järjestyksessä. Tyynyt olivat sohvalla paikoillaan aivan kuin odottaisivat äidin ja lapsen yhteisiä satuhetkiä. Pieni punainen mopokin odotti jokapäiväistä starttia omassa nurkassaan.

Lauantaipäivä kului leikkien ja touhuten. Muumit lähtivät retkelle Muumilaaksossa ja A-muru kokkaili nalleille ja nukeille herkkupäivällisen. Jälkiruokakahvit tarjoitiin kuitenkin isille ja äidille jäätelön ja muffinssien kera. Illalla A-muru ja Isimies leikkivät junaradalla. Huoneesta kuului iloista kirkumista, kun pattereilla toimiva veturi lähti vetämään pitkää junaa puista junarataa pitkin. Veturilla oli painava lasti vedettävänä ja se jäi jumiin ylämäessä. Tarvittiin vain pieni tuuppaus, niin veturi lähti kuin lähtikin taas liikkeelle. "Pienen pieni vetui...", A-muru lauloi ja Isimies hymyili.
"Äiti pelataan!", kuului vaativa pyyntö leikkihuoneesta. Peli olikin jo levitetty valmiiksi lattialle - hallittuun kaaokseen, mutta A-murun keskittyminen ei riittänyt enää pelaamiseen. Oli jo iltapuuron aika ja lastenhuoneessa annettiin valomerkki - työaika oli päättynyt.

Miltä leikkihuone näytti päivän leikkien jälkeen iltayhdeksältä, kun A-muru oli hoitanut päivän työnsä ja oli ollut jo hetken aikaa untenmailla?

Minikoira M:kin on tullut ihmettelemään leikkihuoneen kapinaa.

 

♥: Selina


Miltä teidän leikki- tai lastenhuoneissa näyttä, kun lapsi on hoitanut päivän työnsä? Kapinoidaanko teilläkin?

12 kommenttia:

 1. Hih, tutun näköinen muutos aamu- ja iltakuvien välillä! Tosin meillä vastaava räjähdys tapahtuu olohuoneessa. Nyt on muuten haasteeseen vastattu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä näyttää välillä olohuonekin tältä! :D

   Kiva juttu, käyn kurkkaamassa! :)

   Poista
 2. Meillä on kaikki lelut ja vimpaimet pitkin KOKO kämppää jo puoleen päivään mennessä,vaikka kuinka äiti kantaa niitä takaisin laatikoihin. Mites se menikään se sanonta;tee työtä,jolla on tarkoitus? :D
  Eli meillä siis kapinoidaan ja kovaa! :D

  VastaaPoista
 3. Ennen ja jälkeen - hauska kuvasarja :)

  VastaaPoista
 4. Ihana lastenhuone, värikäs ja leikkisä! Meillä alkaa leikkiaika olla taakse jäänyttä elämää. Lego-, barbi-, transformer- yms. kasat on vaihtuneet vaate-, lehti- yms. kasoihin. Siivous ei lopu koskaan....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SannaA! :) Siivous taitaa pysyä vakiona vaikka lapset kasvaa. ;D

   Poista
 5. Heh, näyttää jokseenkin tutulta. Eikä meillä edes ole lapsia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MEILLÄ OLI ENNEN SIISTIÄ! :D Siis ennen A-murua! ;)

   Poista
 6. Hahah ompa ihanan tutun näköstä! Mutta kaunis huone ekoissa kuvissa!!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä, vaikka joskus vastaaminen voi kestää! Kiitos kommentistasi! ♥