tiistai 21. huhtikuuta 2015

Haasteiden kuukausi 5 Värihaaste: Värikästä elämää

Ihanan ja värikkään blogin kirjoittaja Anne, Lastenhuoneenkapina -blogista haastoi minut tähän värihaasteeseen, joka onkin tämän haasteiden kuukauden viimeinen toteutettava haaste.
Anne toteutti haasteen kauniisti blogissaan mustavalkoisella teemalla, mutta minä ajattelin revitellä väreillä.

Värihaasteen säännöt ovat yksinkertaiset. Ideana on esitellä kodista viisi väriä ja haastaa viisi bloggaajaa mukaan, helppoa! :) Kotimme on kuitenkin melko väritön: Täällä on beigeä, valkoista, beigeä ja beigeä....niin ja vielä valkoista...unohtuiko joku väri? Lisäksi löytyy hieman pähkinää ja muutama säälittävä väripilkku sieltä sun täältä. Ainoa oikeasti värikäs huone kodissamme on A-murun leikkihuone, joten jalostin haastetta hieman ja suuntaamme haasteen tiimoilta nyt sinne!

Mistä on A-murun huone tehty?


Väreistä kirkkaista, jotka lähtivät verhoista ja matosta.

Herkuista monista, huoneen väreihin sopivista.

Muistoista ihanista, joita äiti hyllylle kerää.

Pehmeästä sohvasta, jolla A-muru ja äiti lukee ja hetken lepää.

Moposta punaisesta, jolla parhaat rallit aikaan saa.

Ja nukkekodista somasta, A-murun ihan omasta.


Niistä on A-murun huone tehty!


Haastan seuraavat bloggaajat tarttumaan tähän blogini haasteiden kuukauden viimeiseen haasteeseen:

Tanjan, Rouva Mutsi
Matun, Kymmenen plussan äiti 

Tätä postaussarjaa oli hauska tehdä, mutta nyt Selina kiittää ja kuittaa hetkeksi aikaa kaikista haasteista! Toivottavasti teilläkin oli hauskaa haasteiden maailmassa! :)

♥: Selina

Värikästä tiistaita kaikille! 

14 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta :) pitää toteuttaa:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos haasteesta! Otan haasteen vastaan :)

  VastaaPoista
 3. Iloinen, suloinen, värikäs - ihastuttava huone ja runo :)

  VastaaPoista
 4. Vitsit on kyllä söpö huone! Ja mikä ihana nukkekoti! Mäkin tahdon leikkiä tollasella :D <3 Tämä haaste sopii kun nenä päähän mulle toteutettavaksi, joten kiitos! :) Laitan ensi viikolla toteutukseen kun ollaan päästy uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä leikin tuolla nukkekodilla! :D Siinä on kivat kalusteetkin! ;)

   Odottelen toteutustasi! <3

   Poista
 5. Ihania värejä :) Ja kiitos haasteesta, mutta olen vastannut tähän jo tovi sitten :) Tein jokaisesta väristä oman juttunsa ja viimeisin löytyy täältä: http://onperhosiamasussa.blogspot.fi/2015/02/varihaaste-55.html Siellä on lopussa linkki kaikkiin muihinkin väreihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, tajusinpa juuri, että olen itsekin toteuttanut tämän haasteen joskus! Nyt muokkasin vain haastetta yksiosaiseksi. :DD Elämä!

   Poista
 6. Aivan ihania värejä! :) piristäviä värivalokuva todellakin :)

  Aivan tähän postaukseen liittymättömänä pakko sanoa, että rakastan blogiasi! Löysin sen ihan sattumalta muutama ilta sitten ja luin (tai pikemminkin ahmin...) iltalukemisena koko blogisi muutamassa illassa. Olen ihastunut kirjoitustyyliisi, rehellisyyteesi, aitouteesi ja konstailemattomuuteesi. Kerrot itsestäsi niin avoimesti ja olet itsellesi (ja muille) rehellinen. Ihailen sun voimaa elää sairautesi kanssa ja kaikkea tuota positiivisuutta. En tiedä pystyisinkö siihen itse.

  Noh, tulipas nyt ylistyssanoja, mutta ne olet ansainnut. Kiitos blogistasi, jään ehdottomasti lukijaksi! :) kivaa kevään odotusta teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle Rousk!

   Mukava kuulla, että pidät blogistani! Lukijoiden mielipiteet ovat minulle tärkeitä ja ylistyssanasi saivat poskeni punottamaan. Kiitos.<3

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä, vaikka joskus vastaaminen voi kestää! Kiitos kommentistasi! ♥