lauantai 21. maaliskuuta 2015

Tyttöjen juttuja

Pääsimme tänään A-murun kanssa kahdestaan parturiin. A-murun otsatukka vaati siistimistä ja tämän mamman hiuksista on vaikea kirjoittaa järkevää lausetta ilman rumia adjektiiveja. Olen ollut viimeksi kampaajan käsittelyssä, heh, elokuussa 2013, joten oli jo aikakin hakeutua tukkatohtorin vastaanotolle - myös parturikampaajan mielestä!


Tämä oli A-murun toinen kerta parturissa, mutta ensimmäiseen kertaan verrattuna tästä meinasi tulla katastrofi! Kun pääsimme tuttuun kampaamoon, niin A-muru tervehti tapansa mukaan iloisesti parturikampaajia, mutta sitten kun olisi pitänyt istua tuoliin ja pukea suojakaapu, alkoikin tärinä ja pienet silmät täyttyivät kyynelistä. A-murua selvästi pelotti, vaikka jo viime kerrasta tuttu parturikampaaja hänen hiuksensa leikkasikin. Pienen suostuttelun jälkeen A-muru istahti reippaasti, vaikkakin vielä hieman pelokkaasti tuolille ja huomasi, ettei tässä olekaan mitään pelättävää. A-murun luottoparturi loihtikin A-murulle otsiksen leikkaamisen jälkeen jälleen upean kampauksen.

Ja kyllä, kaksveellä voi olla luottoparturi! ;)

Prinsessa A.
Samalla kun A-murun hiuksia leikattiin, pääsin oman parturikampaajan kanssa suunnittelemaan mitä minun hiuksille tehtäisiin. Parturikampaaja huomasi heti hiusteni kunnosta, että en ole voinut hyvin hetkeen, joten sen vuoksi värjäys tehtiin mahdollisimman hellävaraisesti ja päädyimme vain raikastamaan omaa väriäni kevyillä vaaleilla raidoilla.

Hiukset eestä, hiukset takaa ja tyytyväinen Selina!
Hiuksistani lähti pituutta useampi sentti, mutta hiuksille, niille elinvoimaisemmille yksilöille, jäi vielä mukavasti pituutta. Hiukset tosiaan raidoitettiin raikastusmielessä, eli mitään mullistavaa värimuutosta hiuksille ei tällä kertaa tehty. Minusta kuitenkin tämä pienikin värimuutos on onnistunut ja hiusteni ilme on raikkaampi ja ne tuntuvat aivan erilaisilta kuin ennen. Ennen latvani olivat kamalaa haperoa, joten nykyinen pehmeämpi latvaosa tuntuu varsin mukavalta verrattuna siihen kamalaan kuivaan korppuun. Enää en ole latvasta laho! ;)

Niin..ja niin tyypillistä kuin se onkin, niin Isimies ei huomannut, että olin istunut useamman tunnin parturissa foliot päässäni kuin kuu-ukkojen hyökkäystä peläten - miehet!

Todistusaineistoa Isimiehelle! ;)

 

♥: Selina

 

Mitäs pidätte meidän tyttöjen uusista hiuksista?

10 kommenttia:

 1. Oikein keväiset ja varsinkin pikku-prinsessan kampaus on ihana!

  VastaaPoista
 2. Ihanat prinsessat<3 Kauniit hiukset kumpaisellakin!

  VastaaPoista
 3. Kauniita tyttöjä! Ihania lettejä teillä! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat hiukset molemmilla! Ja mitkä kampaukset! :)

  VastaaPoista
 5. Upeat hiukset molemmilla ja aivan ihana tuo A-murun kampaus.♥

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille! Tuo A-murun kampaus on parturin taidonnäyte ja tuo minun lettini pikainen 5 minuutin koekampaus huomisia rippijuhlia varten. :D

  VastaaPoista
 7. Todella kivat hiukset molemmilla! :) ja aivan ihana pieni prinsessa A! <3<3

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä, vaikka joskus vastaaminen voi kestää! Kiitos kommentistasi! ♥