sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Tämä postaus on sinulle... +arvonta

Meinasin jättää kirjoittamisen väliin tältäkin päivältä, koska en voi hyvin. Olen ollut pari päivää huonossa kunnossa, mutta päätin kuitenkin uhmata pahaa oloani ja avata Bloggerin edes selatakseni muiden blogeja ja huomasin yllätyksekseni, että todella moni on parin päivän hiljaiselostani huolimatta käynyt blogissani ja jättänyt ihanan paljon kommentteja käynneistään. Siksi en voinut olla julkaisematta tätä.

 Tämä postaus on teille:

Blogiystävät ja lukijat


Kun aloitin bloggaamisen, en voinut uskoa kuinka valtavan paljon blogimaailma voikaan tarjota minulle! En tiennyt bloggaamisesta oikeastaan mitään. En tiennyt mikä on gadget, widget tai edes ihan perus blogisanastoa, mukaan lukien postaus. ;) En osannut odottaa blogimaailmalta varsinkaan sitä, kuinka paljon voin innostua kommenteista, postausideoista, yhteistöistä tai uusista lukijoista.

Te lukijat olette olleet alusta asti bloggaamiseni ydin, syy siihen että kirjoitan ja kuvaan nykyään enemmän ja siihen että olen löytänyt uuden harrastuksen. Muistan, että ihan pieni hetki sitten teitä oli kymmenen ja olin niin valtavan otettu jokaisesta ja nyt teitä on jo yli sata, VAU! 
Arvostan teitä jokaista, niin rekisteröitynyttä kuin anonyymia lukijaa sydämestäni ja olen kiitollinen, että olette halunneet tulla mukaan elämäämme.

Elämä ottaa ja antaa - te olette yksi asia joka antaa, kiitos siitä!

Olen löytänyt blogimaailmasta upeita ja persoonallisia bloggareita, joista osasta on kehkeytynyt minulle blogiystäviä! Osa teistä on hillittyjä persoonia ja osa räväköitä ja se onkin juuri blogimaailman rikkaus! Te olette insipiroineet, antaneet päivän naurut, koskettaneet ja tukeneet minua rankkojen postausten jälkeen. Kiitos myös ihanalla Kaksplussan tukijoukolle!
Blogimaailma on ihmeellinen, hukea ja kutkuttavan jäännittävä paikka, koska täällä pystyy samaistumaan toisen elämään pelkän tekstin kautta. Täällä pystyy eläytymään ja jopa tirauttamaan onnen kyyneleen, kun pääsee mukaan toisen elämään - aivan kun pienenä kärpäsenä katossa.

Kiitos on sanana pieni, mutta merkitykseltään suuri ja koska arvostan teitä kaikkia lukijoita todella paljon, niin haluan kiitoksena järjestää teille pienen arvonnan. Arvontaan voivat osallistua kaikki blogiani lukevat kommentoimalla tähän postaukseen, miten olet löytänyt tiesi blogiini ja miksi luet blogiani. Linkitä myös oma blogisi, jos en ole vielä käynyt siihen tutustumassa. Postaustoiveet ja kritiikki ovat myös tervetulleita - sitäkin tarvitaan! Jos olet anonyymi, keksi itsellesi nimimerkki ja jätä sähköpostiosoitteesi. Arvon voittajan 23.3. Onnea arvontaan!

Kiitos teille - rakastan bloggaamista! ♥ 

♥: Selina

37 kommenttia:

 1. Löysin blogisi jonkun toisen blogin kommenttikentistä kun selasin kommentteja, siitä hetkestä lähtien blogisi on ollut bloglovinin listalla ja odotan tekstejäsi aina paljon. Seuraan sinun blogiasi koska kirjoitat niin rehellistä ja nöyrää asiaa, et kaunistele mitään ja kirjoitat hyvin :) Postauksesi eivät koskaan ole tylsiä! mimzzu_93@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Mukaan arvontaan :) Nyt täytyy myöntää että tarkalleen en muista mitä kautta tänne löysin. Luultavimmin kuitenkin jonkun toisen blogin kautta :) Jäin seuraamaan sillä blogisi vaikutti mielenkiintoiselta :)

  Veera/ veetu89@jippii.fi

  VastaaPoista
 3. Löysin tien tänne kun huomasin sinun kommentin jossain katri sorsan blogikirjoituksessa ja ajattelin että onpa jännä nimimerkki :) sitten kävin lukemassa sinun kirjoituksia ja jäin mielenkiinnolla seuraamaan. Tykkään tavastasi kirjoittaa ja rehellinen ja positiivinen elämänasenteesi antaa perspektiiviä omassa.elämässä tapahtuvien asioiden suhtautumiseen. Olet uskomattoman positiivinen!! Toivepostaus voisi olla aiheesta "meidän perheen suosikkipuuhat" Ihanaa kevättä sinne teille! T. jenni.traskelin@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. <3

  Ja tännehän löysin sitä kautta, kun joskus kommentoit mulle. Luin heti paaaaljon sun postauksia läpi ja teit ison vaikutuksen. Mahtava tyyppi ja mikä mieletön asenne! Oot ihana <3

  VastaaPoista
 5. Ihan viime aikoina löysin blogisi kaksplussan kautta ja tuli seuraavien päivien aikana luettua blogi kokonaan läpi sekä seuraamaan myös tietenkin jäin. Olen itse kroonisesti sairas, eläkkeellä ja odotan juuri nyt esikoistani. Blogisi oli huippu löytö minulle, joka mietin millaisia haasteita tämä valintani tulla äidiksi sairaana tuokaan tullessaan. Olet tuonut vahvuutta omalle päätökselleni toteuttaa tämä unelmani. Kaikki kun eivät niin ymmärtäväisesti tai suvaitsevaisesti suhtaudu siihen, että sairas päättää hankkia lapsia. Sinä pärjäät hienosti, joten eiköhän minustakin vielä kelpo äiti tule.
  Jatka samaan malliin, täällä odotellaan innolla uusia postauksia :) Hyvää kevättä ja voimia jaksaa läpi kehnommat päivät!
  -pihka
  pihka1@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Taisin löytää tänne kun ite kommentoit johki mun postaukseen :) oot ihanan aito bloggaaja! Kiitos itellesi siitä ::) sun juttuihin on helppo samaistua ja ne on oikeasti tunteita herättäviä kirjoituksia.

  VastaaPoista
 7. Taisin löytää sinut kun kommentoit minun blogiini ja tykkään blogistasi koska se on tarinaltaan erilainen, poikkeava hyvällä tavalla, oikea piristysruiske :) ja sulla on niin huikee asenne nainen, kaikesta huolimatta, eihän sitä voi olla kuin ihailematta! <3 jatka samaan malliin ;)

  VastaaPoista
 8. Niin ja tsemppiä, toivottavasti olosi kohentuu pian <3

  VastaaPoista
 9. Löysin blogiisi jonkin toisen blogin kautta myös ja luen tätä siksi koska blogisi on mielenkiintoinen kuten myös sinäkin :) blogini http://amaliariiaaurora.blogspot.fi
  mirva.inkila@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Oon löytänyt blogisi Pieni Perhe blogin kommenteista. Luen tätä siksi, koska osaat kirjoittaa hyvin ja tosi mielenkiintoisia postauksia sairaudestasi sekä muistakin aiheista :) Myös minä ihailen sun asennetta ja aitoutta! Oot ihana<3

  VastaaPoista
 11. Moikka! Minä, kuten aika moni muukin, löysin blogiisi jonkun tutun blogin kautta. Ihastuin heti tyyliin, jolla kirjoitat. Sulla on ihanan freesi ote kirjoittamiseen. Tykkään myös siitä. että käytät kieltä taitavasti. Mun blogin osoite on theglobetrotterstorie.blogspot.com
  ja sähköposti lottalindfors@outlook.com
  Jaksamista!

  VastaaPoista
 12. Hei! Löysin blogiisi jonkun toisen blogin kautta.
  Minulla ei omaa blogia ole.
  marsar69@luukku.com

  VastaaPoista
 13. Anteeksi, että mainostan tätä kampanjaa, mutta yritän saada bloggaajia mukaan :) Sulla muuten on ihana blogi! Jäin selailee sitä :)


  Haluan heittää sinulle haasteen. Jos vastaat siihen, tule linkkaamaan postaus blogiini ja jaan sen eteenpäin!

  Haastan sut #RiittävänHyvä haasteesen. Kiusaamista vastaan!! Katso instagramistani ohjeet (rosebudlion) ja jaa ne eteenpäin oman kuvasi kera. Saadaan moni muukin mukaan ympäri suomen! Koska jokainen on riittävän hyvä sellaisena kun on. Ja koska kiusaaminen on väärin ja aiheuttaa pysyviä arpia. Koska jokainen on täydellinen itsenään.

  Haastan myös bloggaajat kirjoittamaan aiheesta blogiinsa ja jakamaan haastetta eteenpäin. Lue;

  http://operaatioaiti.blogspot.fi/2015/03/haastan-sinut-riittavanhyva.html

  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei haittaa ollenkaan. Näin hyvää asiaa voikin mainostaa! <3
   Kiitos, kiva kuulla!

   Poista
 14. Löysin Googlen haulla. Luen mielelläni erilaisten äitien blogeja :)

  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 15. Löysin tänne muistaakseni Facebookin kautta. Olikohna joku oli linkittänyt jonkun postauksesi sinne. Pidän tyylistäsi kirjoittaa. Jatka samaan malliin!
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 16. Tänne tieni löysin kun sä kävit kommentoimassa mun blogia ja sitä kautta tulin hiljaisesti aluksi seurailemaan sua, ja täällä nyt ollaan ja pysytään <3

  mukaan arvontaan; nede93@windowslive.com

  VastaaPoista
 17. Löysin blogisi toisen blogin kautta. Tykkään lukea kirjoituksiasi niistä huokuvan positiivisuuden ja rehellisyyden takia. :)

  VastaaPoista
 18. Löysin blogisi jonkun toisen blogin kautta, muistaakseni olit jättäny siihen kommentin ja sitä kautta tulin katsomaan omaa blogias. Ja tykkään blogistasi, koska kirjotat taitavasti ja positiivisesti:)

  salla-mari.ahonen@student.oulu.fi

  VastaaPoista
 19. Blogisi on ihanan aito ja positiivinen! Parempia vointeja sinne!

  VastaaPoista
 20. Löysin blogisi toisen blogin kautta ja käyn usein lukemassa kuulumisiasi.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Blogisi löysin jonkun toisen blogin lukulistalta, enää en muista kenen, kun niin innoissani monia blogeja selailin ja koitin löytää uutta luettavaa! :) Ihastuin blogissasi tyyliisi miten kirjoitat, äärimmäisen sisukkaaseen ja upeaan elämänasenteeseesi, ajatuksiisi ja valovoimaisuuteesi! Tuntui kovin kotoisalta lukea. Monet tekstit ovat olleet äärimmäisen samaistuttavia ja liikuttavia. Olet hieno persoona! Toivottavasti vointisi pian helpottuu! <3
  s-posti. stiinamaaria88@gmail.com
  ja blogi: http://haamuperhe.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 22. Ihanan positiivinen blogi jota seurailee mielellään!reittiä tänne en kyllä muista nyt millään,ehkä jonkun toisen blogin kautta..salla:)

  VastaaPoista
 23. Olit käynyt muistaakseni kommentoimassa blogiini jota kautta minä tulin tutustumaan sinun blogiisi! Aivan todella ihana blogi sinulla Selina!<3
  meri.lehtonen@luukku.com

  VastaaPoista
 24. Löysin blogiisi jonkun toisen blogin kommenttiosion kautta :) Muistaakseni Maarian?! Luin heti melkein kaikki postauksesi, sulla on ihana tyyli kirjoittaa ja pitkiäkin postauksia jaksaa hyvin lukea. Olen ennenkin tainnut kommentoida että olet varsinainen sankari, jotenkin heti kun aloin lukea sun kirjoituksia, heräsi ihan mieletön kunnioitus sua kohtaan. Luen sun blogisa koska tää on äärettömän mielenkiintoinen ja hyvin kirjoitettu. Toisaalta myös siksi, että osa kirjoituksista on osunut niin hyvin mun ajatusmaailmaan mun omasta sairaudestani. Puhuttelet minua kirjoituksillasi.

  VastaaPoista
 25. Löysin blogiisi jonkun toisen blogin kautta, en vaan nyt yhtään muista, minkä. Minäkin kiinnitin huomiota persoonalliseen blogin nimeen.
  ansamaria1(at)gmail.com

  VastaaPoista
 26. Toisen blogin kautta minäkin olen aikoinani sivuillesi päätynyt, mutta olen tosi huono kommentoimaan. :( Sinulla on kyllä tosi syvällisiä postauksia, varsinkin tätä uudempi postaus. Kovasti voimia sinulle! <3 <3 Teillä on ihana perhe!
  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Löysin blogiisi toisen blogin kautta. :) alunperin minua kiinnosti erityisenä äitinä olemisesi mutta nyt jonkin aikaa lukeneena olen tykännyt tyylistäsi kirjoittaa. :)

  VastaaPoista
 28. Onpas mukava huomata, että blogiani lukee niin moni ihminen, joka ei ole rekisteröitynyt lukijaksi! Teitä onkin aika paljon! Kiitos kovasti teille ja mukava että pidätte blogistani. <3

  VastaaPoista
 29. Tsemppiä vointiin!! Olet ihanan aurinkoinen ja positiivinen!

  VastaaPoista
 30. Löysin blogisi kun kommentoit toiseen blogiin. Olen jo pidempään lukenut blogiasi. Kirjoitat ihanan rehellisesti ja niin positiivisesti. Tsemppiä vointiin!!

  VastaaPoista
 31. Jonkun toisen blogin kautta minäkin tänne päädyin. Kovasti jaksamista sinulle, toivottavasti olosi kohenee pian! ♥
  omituinenpieniperhe.blogspot.fi

  VastaaPoista
 32. Kiitos taas kommenteista! <3 Mukava lukea että blogini on mieleenne! <3

  VastaaPoista
 33. Fb:n ryhmän kautta, jossa blogia tuttu suositteli.

  VastaaPoista
 34. En oikein muista mitä kautta tänne löysin mutta kiva blogi.
  celinequu@gmail.com

  VastaaPoista
 35. En enää muista, miten alun perin tänne tulin. Mutta nautin blogin elämänmakuisuudesta ja se on antanut uusia ajatuksia, näkökulmia..
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä, vaikka joskus vastaaminen voi kestää! Kiitos kommentistasi! ♥