torstai 5. maaliskuuta 2015

Matkaan taas lähdemme nyt 3: Ihana miniloma Naantalissa

Karkasimme talvilomalla minilomalle etelään ja suuntasimme Naantalin kylpylään.

Meille oli varattuna Naantalin kylpylästä pieni lomahuoneisto Naantali Spa Residencestä kolmeksi päiväksi, joten pakkasin laukullisen tavaraa miljoonan listan kanssa, tietenkin. ;)

Meidän perukoilta on  suhteellisen pitkä matka kaikkialle, eli asuinkaupnkimme sijaitsee maantieteellisesti ei niin kivassa paikassa. Valmistauduimme siis kauhulla reilu neljän tunnin rautaperseajeluun, mutta yllättävää kyllä, matka sujuikin hyvin ja olimme lähes huomammattamme perillä - yhden pysähdyksen taktiikalla. Pitäähän yksi pakollinen pissatauko pitää! ;)

Automatka sujui hyvin nukkuen ja Padia katsoen.
Saavuimme hotelliin illan hämärtyessä. Ensimmäinen ajatus, kun kelasin hotellin parkkipaikalta lähemmäs hotellia oli "VAU". Hotelli näytti upealta ja pimeässäkin näki että missään omppupompussa ei tällä kertaa yövytä!


Kirjauduimme hotelliin ja saimme avaimen huoneistoomme, joka sijaitsi hotellin läheisyydessä. Huoneeseen päästyämme olimme tyytyväisiä - huone oli mahtava, kuin pieni yksiö merinäköalla!
Hotellihuoneessamme oli pieni keittiö, makuuhuoneen ja olohuoneen yhdistelmä sekä kylpyhuone ja tilava parveke.


Hotellihuone.

Hotellin aamiainen oli mahtava. Tarjolla oli oman leipomon leipää, erilaisia leikkeleitä, juustoja, kasviksia, perinteiset pekonit ja munat sekä tietenkin kaurapuuroa. Aamiaisen yhteydessä oli myös herkullinen jälkiruokatiski, jossa oli tuoretta pullaa ja muita leivonnaisia. Isimies ja A-muru olivat  erittäin tyytyväisiä.

Lomamme sisälsi siis herkuttelua, uimista, Ikeaa kahteen otteeseen, leikkihuoneessa leikkimistä ja rentoutumista.

Herkuttelua.
Uintireissu oli tosin iso pettymys, koska kylpyläosastolla ei ollut lastenallasta eikä paljon mitään leluja lapsille. Kaiken lisäksi A-muru pelkäsi hurjasti, koska kylpyläosasto oli valaistu tunnelmallisesti hieman iltahämärän tyyppisesti, joten vietimme altailla vain 10 minuuttia. Koen, että kylpylä oli tarkoitettu vain aikuisille, eikä lapsia oltu otettu tarpeeksi huomioon.
Leikkihuoneessa vietetty aika korvasi onneksi tämän A-murua niin kovasti pelottaneen uintireissun.

A-murun leikkejä leikkihuoneessa.

Kokonaisuudessaan lomareissumme oli erittäin onnistunut ja tuli todellakin tarpeeseen. Saimme koko perhe nollattua rankan alkuvuoden ja nautimme hurjasti hotellilomastamme.


Ensi kesänä meillä olisi tarkoitus mennä Ti-Ti-nallea ja Muumeja moikkaamaan, joten seuraava hotelliloma onkin jo suunnitelmissa!

 ♥: Selina

Onko teillä kokemuksia Naantalin kylpylästä ja käyttekö perheenne kanssa hotellilomilla?

10 kommenttia:

 1. Onpa tunnelmallisen näköinen hotellihuone, ah <3 harmi ettei kylpylässä ollut paikkaa lapsille.. Ei ole ennestään tuttu paikka, mutta voisi joskus tutustua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hotelli oli kiva ja kylpyläkin oli aikuiseen makuun! :) Suosittelen!

   Poista
 2. Oi, kuulostipa teidän loma ihanalta! ♥ Harmi, ettei kylpylän puolella oltu ajateltu lapsia lainkaan, ihan mälsää :( Mekin on suunniteltu ensi kesäksi titiä ja muumeja, olisko vähän hauskaa jos törmätään siellä?! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi olisiko vähän siistiä! Pitääpä olla kesällä yhteydessä! ;) ♥

   Poista
 3. Jos muumeja meette katsomaan niin menkää turkuun Caribialle yöksi! :) Siellä on lastenallas :)
  Naantalin hotelli on kyllä ihana paikka, ja viime kesänä kun tehtiin hotellireissu ja käytiin muumimaailmassa niin mietin jos oltais menty Naantaliin mutta onneksi mentiin caribiaan :) kirjoitin tuosta reissusta postauksenkin silloin.. :)

  Tänä kesänä olisi tarkoitus mennä katsomaan titiä, riippuen vähän vauvasta mutta toivottavasti päästään! Ehkä törmätään siellä! ;) muumejakin olisi kiva mennä katsomaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehen serkku suosittelikin Caribiaa meille :)
   Voi se olisi kiva törmäys! ♥

   Poista
 4. Ai niin ja ihana loma teillä ollut! <3

  VastaaPoista
 5. Voi mikä paikka! Meidän piti miekkosen kanssa lähteä tuonne lauantaina ja tulla tänään pois, mutta kun Leevi oli vielä sen verran flunssainen niin ei raaskittu jättää poikaa yöksi hoitoon, ehtiihän sitä! :) Paikka kyllä kuulostaa ja näyttää siltä, että sinne on vielä päästävä, vaikkapa koko perheen voimin! :) Teillä on ollut ihana loma!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hyvä ettette menneet. Et olisi voinut nauttia Leevin sairastellessa paikan ihanuudesta. :) Ihanaa lomaa teille sitten kun kokeilette uudestaan! <3

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä, vaikka joskus vastaaminen voi kestää! Kiitos kommentistasi! ♥