tiistai 10. helmikuuta 2015

Kun äiti kelaa myös Kaksplussalla!

Kun äiti kelaa- blogi on päässyt osaksi Kaksplussan muutamia kuukausia sitten aloittamaan blogiyhteisöön, josta on nyt tulossa myös minun toinen blogikotini.
Olen niin onnellinen tästä saavutuksesta, jota pidän itse isona näin lyhyen blogihistoriani aikana. En olisi ikinä uskonut kohta viisi kuukautta bloganneena, että pääsen osaksi tällaista yhteisöä, johon on koottu ensinnäkin minun lemppariblogeja ja paljon muita mielenkiintoisia blogeja. Vaikka tämä saavutus onkin kasvattanut minun päässäni valtavat mittasuhteet, niin se ei muuta blogini sisältöä mitenkään. Täällä kaikki pysyy samana, mutta blogiani voi nyt myös seurata myös osoitteessa:

http://blogit.kaksplus.fi/blogi/kunaitikelaa/

Olette saattaneet huomata myös blogini sivupalkkiin ilmestyneen Kaksplus -logo ja sen alla olevat blogit. Siellä näkyy bloginaapureideni uusimmat päivitykset ja saatatte saada uutta mielenkiintoista luettavaa. :)
Odotan mielenkiinnolla, että pääsen tutustumaan uusiin bloginaapureihini ja heidän blogeihinsa, joten moikka vaan naapurit, kohta tulen lueskelemaan, mitä teille kuuluu! ;)

Kaksplussaa ja sitä kautta tulevia uusia lukijoita varten ajattelin kertoa hieman itsestäni.

Olen siis Selina, yhden ihanan ja rakkaan A-murun äiti ja vaimo toiselle, hieman isommalle rakkaalle, Isimiehelle. Perheeseemme kuuluu myös kaksi pissistä, eli chihuahuamme Minikoirat M ja L. 
Elämme aika perinteistä lapsiperheen arkea, jossa isä käy töissä ja äiti on kotiäiti.
On vähän lainaa, on haaveita, on pieni uhma-tuhmailija, mutta vähän muutakin: liikun nimittäin pyörätuolilla ja sairastan harvinaista neurologista sairautta.
Pyöris ja sairauteni eivät paljoa kuitenkaan hidasta arkeamme, vaan pidämme itseämme aivan tavallisena perheenä. Kodissamme on ovenpielet naarmuilla ja niin koirien tassut kuin ihmisten varpaat koetuksella, mutta elämämme rullaa tasaisesti eteenpän. Olemme kaikesta huolimatta onnellinen pieni perhe.

Elämässä minulle on tärkeintä perhe, ystävät ja terveys. Mitään näistä en halua menettää!
Rakastan perheeni lisäksi leipomista ja käsitöitä ja tämän rakkauden tuotoksia vilahteleekin blogissa aina silloin tällöin. Myös bloggaamisesta on tullut näinkin lyhyessä ajassa rakas harrastus.
Tämä Kaksplussailu onkin yksi lyhyen "blogiurani" isoimmista saavutuksista ja siksi haluan kiittää kaikkia, jotka ovat tukeneet minua bloggaamisessa, etenkin Isimiestä, siskoani ja blogitukihenkilöäni M-ystävääni. Kiitos myös kaikille blogini lukjoille. Te teette tästä vieläkin ihanampaa!

Tervetuloa lukemaan hieman erilaista, rehellistä ja elämänmakuista blogia!


   

♥: Selina


Ps. Blogiani voi siis edelleen seurata täällä Bloggerissa ja nyt myös Kaksplussalla, mutta Kun äiti kelaa -blogin löydät myös täältä:

http://www.bloglovin.com/blogs/kun-aiti-kelaa-12975911

 http://www.blogilista.fi/blogi/kun-aiti-kelaa/125829

https://www.facebook.com/pages/Kun-%C3%A4iti-kelaa-blogi/1518299528424041?fref=ts


29 kommenttia:

 1. Heii tosi upee juttu !:) Onnea !

  VastaaPoista
 2. Onnea vielä rakas! Tämä on niin mahtava juttu! ❤

  VastaaPoista
 3. Yay!! Onnea, hyvä sä!! Siellä nähdään! <3

  VastaaPoista
 4. Jee, hieno juttu ja onnea vielä tätäkin kautta! Kiva kun liityit samaan blogiperheeseen :) Tykkään todella paljon blogistasi ja huomasin äsken etten ollut vielä klikannut itseäni lukijaksi vaikka aina käyn lukemassa postaukset. Asia korjattu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne! :) Ja voi kiitos keihuista ja kun liityit lukijaksi! <3

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä, vaikka joskus vastaaminen voi kestää! Kiitos kommentistasi! ♥