maanantai 5. tammikuuta 2015

Täällä(kin) on lunta!

Niin ja missä ei ole?  Koko Suomi taisi saada ilokseen tai riesakseen paksun lumipeitteen tässä pari päivää kestäneiden lumisateiden aikana. Isimies vietti eilen useamman tunnin kolaten lunta pihaltamme ja kaikesta siitä  lumesta tulikin aikamoinen pulkkamäki A-murulle!


Eilen ilmassa oli pientä pakkasta ja hetki sitten satanut lumipeite kimmelsi kauniisti ja kutsuvasti peuhaamaan. Vietimmekin pitkät hetket A-murun kanssa lumessa touhuten, ryömien, kaivaen ja lapioiden ja voi A-murun riemua! Häntä ei meinannut saada edes sisälle -paitsi armottoman huudon kanssa Isimiehen häntä kantaessa.


Kävely paksun lumipeitteen vuoksi meinasi olla hieman vaikeaa.
"Kasso isi minun lumipallo!"
 Ihana talvi!(Paitsi se kolaaminen, sanoi Isimies)

Oletteko te nauttineet lumisesta talvesta, vai toivoisitteko lumetonta talvea?

11 kommenttia:

 1. Lumileikit on parasta!!! Niin ihana olla pihalla, kun ei ole sitä kuravellisontaa kaikkialla ja aurinko/päivänvalo näyttäytyy =))))

  VastaaPoista
 2. Oi, ihania kuvia!! Voi tuota lumen riemua. Meillä täällä ei ole pisaraakaan lunta :( Ihana punainen tiimi olette <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi ettei lumisateet ole ehtineet sinne Ruotsiin. :/ Toivottavasti pääsisitte nauttimaan lumesta edes vähän. <3
   Heh itseänikin nauratti meidän punaiset vaatteet. En ajatellut koko asiaa, kun ostin takin ja pipon, ennen kun näin nämä kuvat! :D

   Poista
 3. Oi onpa paljon lunta! :) Ihania lumileikkejä! Mä toivon että pakkanen vähän laskisi että päästäis ton pikkusen (10kk) kanssa vaikka pulkkaileen :)

  Löysin blogiisi joskus viime viikolla ja voi että olen lueskellut postauksiasi aina ehtiessäni, olet mainio esimerkki siitä mitä sankari arjessa tarkoittaa! Sä oot niin upee ihminen ja osoitus siitä, että se että istutko tuolissa ei määrittele kuka sinä olet. Kiitos ihanasta blogista<3

  VastaaPoista
 4. Onpas mielenkiintoinen aihepiiri blogissa, kunhan ensin ymmärsin sen (nimi ei herättänyt ajatuksia)! Ihan pakko alkaa selailemaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Toivottavasti löydät mielenkiintoista luettavaa. :)

   Poista
 5. Heippa, tulin vastavierailulle ja liityin lukijaksesi! :)

  Ihana blogi :)

  VastaaPoista
 6. Kiva blogi sinulla ja mukavan usein tulee päivityksiä. Tänne länsisuomen saaristoon odotellaa vielä lunta.. ja pakkasta. Toivotaan, että ne sieltä vielä tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäät! :) Päivityksiä tulee tiuhaan alkuinnon ansiosta. :) Katsotaan milloin tämä tasaantuu! ;)
   Ai kuvittelin että koko Suomi olisi jo saanut lunta! Toivotaan että saisitte lunta myös sinne! :)

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä, vaikka joskus vastaaminen voi kestää! Kiitos kommentistasi! ♥