torstai 8. tammikuuta 2015

Satumainen viikko

~Päivä kolme~

Tänään luin A-murulle kaksi kirjaa.
Välipala-aikaan luimme kirjaa nimeltään Muumien palapelileikki.
Kirjassa esitellään Muumilaakson hahmoja (Ei Nuuskammuikkusta!). Kirjassa ei sinänsä ollut paljoa luettavaa, mutta sitäkin enemmän katseltavaa ja yksi pieni hauska juju: Tämä kirja on nimittäin samalla palapeli, joten lukuhetken jälkeen aloimmekin kokoamaan palapelejä kirjan sivuille. 
Kirjan palapelit olivat vielä hieman haasteellisia A-murulle, mutta kirjaan piirtämäni apuviivat auttoivat.
A-muru sai siis tämän kirjan ansiosta kaksinverroin mukavaa tekemistä!

Oletteko koskaan tienneet, että Niiskuneiti ja hänen veljensä Niisku eivät ole muumeja, vaan ne kuuuluvat niiskuihin? Minä en tiennyt, vaan ajattelin aina, että muumi kun muumi! :D

"Äiti, luetaan tämä!"
Välipalaa ja pieni satuhetki.
Palapelejä satuhetken jälkeen.
Päivän toisen kirjan luin A-murulle iltasaduksi ennen kun hissittelimme yläkertaan. Tämä kirja on myös yksi A-murun suosikkikirjoista ja hän on saanut sen tuliaisena Avustajalta. Kirjan nimi on Poukaman puput, Kukka ja nallekarhu.
Kirja kertoo kolmevuotiaasta pienestä pupusesta, Kukasta ja hänen perheestään. Eräänä päivänä Kukka löytää kuitenkin jotain uutta ja mielenkiintoista: Heidän portailleen oli jätetty nallekarhu viestin kanssa, jossa pyydettiin pitämään huolta siitä ja antamaan sille rakkautta.
Kirja on herkkä ja koskettava tarina auttamisesta ja välittämisestä. Myös kuvitus on erittäin kaunista katseltavaa ja miellyttää ainakin tämän lukijan silmää. 

"Äiti, luetaan tämä!"

~Loppu~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on minulle tärkeä, vaikka joskus vastaaminen voi kestää! Kiitos kommentistasi! ♥