lauantai 10. tammikuuta 2015

Satumainen viikko

~Päivä viisi~

Tänään aloitimme satuilun heti aamusta. Mikäs sen parempi aloitus päivään! :)
Päivän aikana tuli luettua kaksi kirjaa.

Aamulla luin A-murulle naapurin pojalta saadun Disney Pixarin Autot, Maalia pintaan! -kirjan.

Kirja kertoo Salama McQeueenin ja Docin päivästä Syylari Cityssä ja siitä, kuinka lopulta Salama saa upeat maalaukset konepeltiinsä ja kylkeensä.
Kirjaa oli hauska lukea sen sisältävien kurkistusluukkujen ja ääniefektien ansiosta, joita A-muru tutkailikin urakalla. Niiden ja kivan tarinan ansiosta kirjassa oli paljon nähtävää ja koettavaa.

"Äiti, luetaan tämä!"


Ennen iltapalaa päätimme lukea vielä klassikosadun Tammen kultaiset kirjat sarjaan kuuluvasta kirjasta, Kisu ja minä.
Kirja kertoo pienen tytön ja kissanpennun päivästä. Päivään kuuluu monenlaista tekemistä aina aamutoimista iltanokosiin.
Kirjan vanhahtava kieli puree ainakin tähän äitiin täysin! On ihanaa lukea jotain sellaista, jota minun mummoni olisi voinut äidilleni lukea. Myös kirjan kuvat ovat kauniita, myöskin vanhahtavalla tyylillä toteutettuja. Ihana kirja, ihana kirjasarja! Onneksi meiltä löytyy näitä muutama! :)

Onko teille Tammen kultaiset kirjat tuttuja?

"Äiti, luetaan tämä!"

~Loppu~

2 kommenttia:

  1. Ihania nämä satumainen viikko -sarjan kirjoitukset :) meiltä löytyy muutama tammen kultaisia kirjoja, Aino sai joululahjaksi niistä Pikku äiti -kirjan. Ovat kyllä ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuinka kiva kuulla! Näitä onkin ollut mukava tehdä. Pitänee toteuttaa joskus uudelleen! :) Huomenna tuleekin viimeinen osa.

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä, vaikka joskus vastaaminen voi kestää! Kiitos kommentistasi! ♥