tiistai 6. tammikuuta 2015

Satumainen viikko

Ajattelin haastaa itseni ja toteuttaa yhtä uudenvuodenlupaukseni äitinä -postauksessa vilahtanutta lupausta ja pitää sen tiimoilta A-murun kanssa satumaisen viikon, eli vietämme tulevat seitsemän päivää satukirjojen maailmassa.

Jutun juurena on se, että luen A-murulle joka päivä ainakin yhden satukirjan ja kerron siitä sitten sanoin ja kuvin. :)


~Päivä yksi~

Tänään luin A-murulle ennen päiväunille menoa hänelle juuri alesta ostettua kirjaa, Prinsessa Eveliinan ponit. Kirja kertoo Eveliina-prinsessasta, joka ratsastaa taikaponeillaan satumaisiin maailmoihin.
Tässä kirjassa Eveliina seikkaili aavikkolinnassa tähtiprinsessojen pyjamabileissä yhdessä Tähdikki-poninsa ja Kipinä-kissansa kanssa. Pyjamabileissä tietenkin sattui ja tapahtui, mutta suosittelen lukemaan kirjan, jos teillä on yhtään samanlaisia alkavia prinsessakauden elkeitä, kuten meidän A-murulla. ;)

A-muru piti kovasti tarinasta, kirja oli värikäs ja siinä oli paljon nähtävää. Kirjan mukana tuli paperinen taiteltava Tähdikki-poni, joka seikkaili kirjan kuvituksessa. "ÄITI! Luetaan tää!"


Tänään jouduimme harmikseni skippaamaan iltasadun illan pitkittyneen pulkkailun vuoksi, mutta huomenna on uusi päivä ja uudet sadut.

~Loppu~


Millaisia satukirjoja teillä luetaan?

2 kommenttia:

  1. Ava ei vielä oikein jaksa keskittyä satuihin mutta yleensä luetaan illalla puppea tai nalle puhia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei A-murukaan kovin pitkiin satuihin jaksa keskittyä vielä. Lemppareita toki jo on jotka onkin luettu puhki! ;)

      Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä, vaikka joskus vastaaminen voi kestää! Kiitos kommentistasi! ♥