maanantai 12. tammikuuta 2015

A-muru, meidän hassu tyttö! 3

Jälleen on aika päivittää blogin puolelle A-murun aiheuttamía hauskoja tilanteita! :)

Isimiehellä on ärsyttävä tapa jättää aina tyhjät talouspaperi- tai vessapaperirullan hylsyt nököttämään telineisiinsä. Eihän yksi pieni tötterö ketään siinä haittaa, hän varmasti ajattelee, mutta MINUAPA haittaa!
No näistä paperitötteröistä loihdimme A-murulle kiikarit jos toisetkin, MUTTA MIKSI SE TELINE PITÄÄ JÄTTÄÄ TYHJÄKSI? HÄH?! NIIN ÄRSYTTÄVÄÄ!

- Valitin eräänä päivänä A-murun kuullen Isimiehelle siitä, kun hän otti viimeisen arkin talouspaperirullasta ja jätti tyhjän hylsyn telineeseen. Isimies otti (JO valituserän yksi jälkeen!) hylsyn ja lähti viemään sitä pahvinkeräysastiaamme, mutta ei aikaakaan, kun meidän neiti pyyhälsi paikalle kahden vessapaperirullan kanssa.
Ihmettelin aluksi mitähän neiti nyt meinaa, mutta kun olin juuri kieltämässä, ettei vessapaperirullia saa tuoda keittiöön huomasin, että neiti alkoikin asettelemaan niitä talouspaperirullatelineeseen. Voih ja sydämeni suli täysin! Rullien asettelu oli tietenkin tarkkaa puuhaa ja pitihän se ikuistaa.


- Toinen tapaus sattui viime viikolla, kun kehotin A-murua menemään potalle. Touhuilin samalla A-murun iltapuuron kanssa keittiössä kunnes kuulin yllättäen, että vessa vedettiin. Arvasin heti, että A-muru touhuaa vessassa omiaan, joten keskeytin puuroilut ja singahdin vessaan.
Siellä minua odotti tällainen näky....


En sitten tiedä, mikä ajatus A-murulla tässä tilanteessa todellisuudessa oli, mutta ajattelisin, että hän  oli pissannut pottaan, kaatanut pissat pönttöön ja vetänyt vessan. Harmi vaan, että pöntössä oli jotain pientä ylimääräistä... :D

- A-muru on osoittanut myös taiteellista näkemystään muovailuvahalla. ;)

A-murun muovailuvahatyö, ehkä hieman pelottava, mutta siinä on pää, silmät ja suu.
- A-muru on alkanut kieltojen jälkeen itkiessään laulamaan samalla jotain lastenlaulua. Kaapon tunnari on ollut viimeaikoina suosiossa ja se kuulostaa melko koomiselta tekoitkulla höystettynä. ;)

- Iälleen kuuluvasti A-muru luulee olevansa maailman parhaassa piilossa, kun peittää silmänsä tai kasvonsa esimerkiksi tyynyllä. Tästä piiloleikistä tulee erityisen hauska, kun äiti ei tietenkään löydä kikattavaa A-murua tyynyn takaa.

- Kun kotiuduimme sairaalasta hieman ennen joulua, Isimies oli tehnyt joulusiivoukset kotonamme, mutta jättänyt epähuomiossa lattianpesuaineen liian alhaalle. A-muru leikki rauhassa olohuoneessa ja yhtäkkiä oli hiljaista. Aivan liian hiljaista. Hiljaisuus päättyi siihen, kun olohuoneesta kuului pahaenteinen "plup, plup, plup"-ääni, jota seurasi riemunkiljahdukset. Kelasin olohuoneeseen ja siellä minua odotti A-muru, joka oli päättänyt kaataa PULLOLLISEN lattianpesuainetta, joka oli tietenkin vaaleanpunaista VALKOISELLE matolle! Jostain syystä siitä tilanteesta ei käynyt mielen vieressäkään ottaa valokuvaa! ;)
Olin aivan järkyttynyt ja mietin, että miten ihmeessä saan pullollisen lattianpesuainetta matolta pois. Onni onnettomuudessa, ettei A-muru juonut pesuainetta! Siitä olisi nimittäin tullut uusi sairaalareissu. Niin ja mattokin puhdistui... lopulta. Voin sanoa, että meillä on ERITTÄIN puhdas matto siitä kohdasta mihin A-muru pesuaineet kaatoi! ;)

- A-murua on alkanut kovasti kiinnostamaan ihmisten nimet. Hän ei kuitenkaan kysy, kuka sinä olet, vaan hän kysyy: "Hei, mikä sinä olet?". 
 Jos kysymys kohdistuu minulle tai Isimiehelle, vastaukseksi ei suinkaan riitä äiti tai isi, vaan pitää sanoa koko nimi sukunimen kanssa. :D

- A-muru rakastaa juustoa! Hän voisi elää juustolla, jos saisi itse päättää! :)
Kun olimme sairaalassa ja ruoka ei meinannut maistua, niin sairaanhoitaja kysyi A-murulta, mitä hän haluaisi syödä, joten A-muru "tilasi" juustoa ja maitoa. :D Pian hoitaja toikin A-murulle lautasella juustoviipaleen ja lasin maitoa.
Kun Isimies syö aamiaista, niin juustoa ei voi jättää hetkeksikään vartioimatta pöydälle, muuten käy näin...

Hiiri nimeltään A-muru.
Millaisia hassuja muruja sieltä ruutujen toiselta puolelta löytyy?

10 kommenttia:

 1. Ihana postaus =D repeilin tolle potta ja muovailuvahakuvalle xD meillä asuu kans hiiri! Kikkara rakastaa juustoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Molemmat tilanteet aiheutivat repeilyä täälläkin päässä! :D Varsinkin potta asia. Yritäpä siinä sitten sanoa ettei pottaa saa laittaa pönttöön ja pidätellä naurua. :D
   Ai teilläkin on hiiri! :)

   Poista
 2. Ihana! :D Hellyyttävä tuo vessapaperijuttu<3 Ava on myös juustohirmu, nyt jo onneksi osaa sanoa "tuussto", vähän aika sitten Ava sanoi sen vielä hieman eritavalla, mitä onneksi ei sanonut missään muualla kuin kotona ;) Avalla on potta olkkarissa, pari kertaa kun on sinne pissat tehnyt niin tietenkin on lähtenyt kantamaan pottaa näyttääkseen mulle kuinka hieno pissa siellä on, pääsen muuten harvinaisen nopeasti ylös tän mahan kanssa nappaamaan potan ennenkuin kaikki on matolla/lattialla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa voin ehkä kuvitella, miten Ava sen hetki sitten sanoi! ;) A-muru sanoo "suutto" :D

   Poista
 3. Ahhah tämä oli ihana hyvänmielen postaus, kylläpä pisti hymyilyttämään :)

  VastaaPoista
 4. Oliko täällä sitä "tykkään" - nappia? :)

  VastaaPoista
 5. Tästä postauksesta ei voinut kuin tulla hyvälle mielelle! Kiitos ! <3

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä, vaikka joskus vastaaminen voi kestää! Kiitos kommentistasi! ♥