maanantai 15. joulukuuta 2014

Tule hyvä kakku... Osa 2

Nyt seuraa toinen osa Tule hyvä kakku... -postauksesta. Ensimmäisen osan pääset lukemaan tästä. :)
Tässä osassa kerron kakun kuorruttamisesta. Lupasin kertoa myös koristelusta, mutta tästä olisi tullut muuten kuolettavan pitkä postaus, joten teen vielä kolmannen osan, jonka pyhitän koristeiden teolle ja inspiroiville kakkublogeille.

Kakkuja voi kuorruttaa monella tavalla. Kerma lienee yleisin ja sen jälkeen suklaa ja marsipaani. Suomessa on aika hiljan otettu mallia Amerikan puolelta ja marsipaanista on siirrytty fondanttiin, tuttavallisemmin sokerimassaan. Kerronkin ensimmäiseksi sokerimassan käytöstä.

Sokerimassa koostuu sokerista, tietenkin. Tämän lisäksi se sisältää glukoosisiirappia, glyseriiniä ja valkuaista.
Sokerimassaa myydään ihan ruokakaupoissa ja lepuritarvikkeisiin erikoistuneissa liikkeissä.
Kaupasta en kuitenkaan ihan helposti lähtisi sokerimassaani ostamaan, vaan kääntyisin leipuritarvikkeita myyvien liikkeiden puoleen. Heillä on laadukkaammat sokerimassat ja myös marsipaanit. Toki en ole hetkeen tutustunut kauppojen sokerimassavalikoimaan.
Esimerkiksi Confetti, Ullanunelma ja Leipurin putiikki myyvät laadukkaita ja hyviä sokerimassoja. Kilo valkoista sokerimassaa maksaa n. 10€.
Sokerimassan maku jakaa mielipiteitä, kuten marsipaaninkin. Sokerimassoja onneksi saa eri makuisina. En ole kokeillut muita makuvaihtoehtoja kuin perinteistä sokerimassaa ja vaahtokarkin makuista ja se on minusta parasta sokerimassaa. Sokerimassaa myydäään mm. banaanin tai mansikan makuisena.
Sokerimassaa kannatta varata sokerimassalevyn paksuudesta ja kakun korkeudesta riippuen halkaisijaltaan 24 cm olevaan kakkuun ainakin 700-800g. Minusta sokerimassa on helpompi levittää kakun pinnalle, jos sitä on reilusti. Näin vältät rypyt ja repeämät.

Sokerimassan käyttö: Itse ostan sokerimassat aina kilon paketeissa ja värjään itse. Värjääminen on kuitenkin erittäin työlästä puuhaa, joten kannattaa harkita värivaihtoehtoja.
Kun värjään sokerimassan itse, suosin vaaleita sävyjä. Tummia sävyjä esim. ajankohtaista joulunpunaista en edes harkitsisi värjätä itse, koska väriainetta uppoaisi pullollinen ja käsivoimat loppuisivat vaivatessa kesken.
Sokerimassan värjäykseen sopivat parhaiten pastavärit, eli väri on tiiviissä muodossa. Nestemmäiset elintarvikevärit sulattavat sokeria liikaa, onhan neste sokerin luontainen vihollinen, joten en suosittele ollenkaan nestemmäisiä elintarvikevärejä käytettäväksi sokerimassan värjäämiseen. Tomuvärit ovat taas ison määrän värjäämiseen liian kalliitta, koska tomuväriä tarvittaisiin ämpärillinen värjäämään esimerkiksi 4 munan kakkuun tarvittavan sokerimassan.
Tomuvärit ovat tarkoitettu ennemmin koristeluun. Niistä lisää myöhemmin. :)

Käyttämäni sokerimassa. Makuna vaahtokarkki.
Sokerimassan värjääminen aloitetaan lisäämällä pieni määrä pastaväriä sokerimassan sekaan. Tämän jälkeen sokerimassaa vaivataan niin kauan, että väri on tasaisesti levinnyt.
Tähän voit käyttää tomusokeria apuna, jos tuntuu että sokerimassa alkaa sulaa lämpimissä käsissäsi ja muuttuu tahkeaksi.
Värjäämisen jälkeen sokerimassa on heti valmiina käyttöön.

Valkoista sokerimassaa ja ei enää niin valkoista sokerimassaa. ;)

Pikkuniksit: - Pastavärit ovat erittäin riittoisia, eli niitä ei tarvita paljoa värjäämään valkoisen sokerimassan esimerkiksi vaaleanpunaiseksi. Tummemmissa sävyissä menekki on luonnollisesti isompi.
- Voit käyttää hammastikkua pastavärin annosteluun. Näin saat juuri sopivan määrän pastaväriä sokerimassaan.
- Säilytä pastavärejä purkkien kannet tiiviisti suljettuina ja muista tarkista päiväys ennen käyttöä. Kuten sanoin, pastavärit ovat riittoisia, niin ainakin minulla ne menevät aina vanhaksi ennen kun olen käyttänyt edes puolta purkkia.
- Niin ja....katso kuva, ei varmaan tarvitse selittää enempää. ;)

Note to self: KÄYTÄ KUMIHANSKOJA PASTAVÄREJÄ KÄSITELLESSÄSI! ;)

Sokerimassan käyttö kakun kuorruttamiseen on hieman haastavaa, mutta harjoittelulla se alkaa olemaan jopa mielekästä.
Itse tein aluksi monia virheitä sokerimassan käsittelyssä. Isoin virhe oli kuitenkin se, että varasin liian vähän sokerimassaa suhteessa kakun kokoon, joka aiheutti sen, että jouduin kaulimaan levyn todella ohueksi ja eihän siitä seurannut mitään muuta kuin sokerimassan repeytyminen ja sen jälkeen armoton ketutus. Sokerimassa on kuitenkin melko kallista, joten ei kannata ottaa sitä riskiä että se ei riitä.

Sokerimassan säilyvyydestä olen kysynyt leipuri-kondiittorilta ja hän sanoi, että sokerimassan säilyvyys on erittäin hyvä. Se ei mene lainkaan vanhaksi, vaan ainoa ongelma on sen kuivuminen käyttökelvottomaksi. Itse en aivan täysin usko tähän, mutta olen surutta käyttänyt 6kk sokerimassoja, jotka olen käärinyt (turhan) moneen kerrokseen kelmua ja säilyttänyt laatikossa jääkaapissa. Kukaan ei ole toistaiseksi kuollut eikä sairastunut. ;) Toki maustahan aina pilaantumisen tunnistaa, mutta eihän sokerikaan voi mennä vanhaksi. Vai voiko? Korjatkaa toki jos olen väärässä!

Ennen kun voit kuorruttaa kakun sokerimassalla, se vaatii pohjatyötä. Sokerimassaa ei voi vain leväyttää suoraan kuivan kakkupohjan päällä todeta, että valmita tuli! Ensin kakku pitää päällystää kreemillä, kermalla tai hillolla.
Itse suosin kreemejä niiden rasvaisuuden vuoksi, koska se eristää kakun kosteuden ja näin ollen sokerimassa ei ala sulamaan ja kiiltelemään kakun pinnalla.

Voisokerikreemi (Kinuskikissa)
Tämä ohje riittää 24cm halkaisijaltaan olevan kakun päällystämiseen, eli 4 munan kakkuun.

- 125 g huoneen lämpöistä voita (suolatonta)
- 0,5 tl vaniljasokeria
- 250 g tomusokeria 
- 1 rkl vettä (Itse käytän aina maitoa.)

1. Vatkaa voita sähkövatkaimella tai yleiskoneella ja mausta se vaniljasokerilla.

2. Lisää tomusokeria pienissä erissä jatkuvasti vatkaten. Voisokerivaahdon pitää muuttua vaaleaksi kiiltäväksi vaahdoksi. Lisää vesi (tai maito) ja vatkaa vielä hetki.

Voisokerikreemi on heti käyttövalmista kakun kuorruttamiseen, täyttämiseen tai vaikka muffineihin. Voit myös värjätä kreemiä pastaväreillä tai kokeilla värillisiä tomusokereita. Näistä minulle ei ole kokemusta ollenkaan, koska epäilen makusokereiden mahdollista esanssista makua.

Toinen, ilmavampi vaihtoehto, mutta valitettavasti yhtä varma kaloripommi on marenkivoikreemi. Tämä on monivaiheinen ja hieman haasvava ohje, mutta minusta marenkivoikreemi on paljon parempaa kuin tavallinen voisokerikreemi. Kannattaa siis kokeilla molempia versioita.

Marenkivoikreemi (Ahonlaita -blogi)
Tämä ohje riitti minulla kahteen kahden kakun päällystämiseen, joista toinen oli halkaisijaltaan 24 cm ja toinen 26 cm.

- 100 g valkuaista (noin 3 munan valkuaiset)
- 200 g hienoa sokeria 
- 300g huoneen lämpöistä voita pieninä paloina

1. Valmista ensin sveitsiläinen marenki: Vatkaa käsin valkuaisia ja sokeria astiassa vesihauteen päällä. Sokeri lisätään vähitellen valkuaisten sekaan. Vatkaa niin kauan, kunnes kaikki sokeri on liennut. Tämän voit testata upottamalla sormesi seokseen ja hieromalla niitä vastakkain. Jos tunnet sokerikiteitä, niin sokeri ei ole vielä sulanut tarpeeksi. Samalla valkuaiset pastöroituvat.
2. Kun kaikki sokeri on sulanut siirrä marenki yleiskoneeseen ja vatkaa niin kauan kunnes marenki on huoneenlämpöistä. Tähän menee tovi jos toinenkin. Itse viilensin yleiskoneen vatkauskulhoa kylmäkalleilla ja muilla viritelmillä ja silti aikaa kului lähes 15 minuuttia.
Valmis marenki on kauniin kiiltävää ja valkoista ja erittäin tahmeaa, nimimerkillä raaputin sitä kahvinkeittimestä KAUAN! ;)

3. Kun marenki on jäähtynyt huoneen lämpöiseksi, voit lisätä voin pieni pala kerrallaan yleiskoneen surratessa samalla pienehköllä teholla. On erittäin tärkeää, että massa on ennen voin lisäämistä huoneen lämpöistä, muuten kreemi juoksettuu. Kun kaikki voi on lisätty vatkaa marenkivoikreemiä keskiteholla vielä hetke. Valmis massa on sileää ja ilmavaa.

Kreemi on heti käyttövalmista, se säilyy jääkaapissa muutaman päivän tai sen voi jopa pakastaa. Tästä minulla ei ole kokemusta. Voit myös värjätä tai maustaa marenkivoikreemia halutessasi.

Kakun pinnalla marenkivoikreeni.
Kun olet kostuttanut ja täyttänyt kakun, sivele ohuehko kerros kreemiä kakun pintaan. Jäljen ei tarvitse olla kaunista, mutta suht tasainen. Nosta kakku noin tunniksi jääkaappiin jähmettymään.  

Pikkuniksi: Sokerimassakakuissa älä kostuta alimmaista kerrosta paljoa, koska ylimmäisten kerrosten kosteus painuu alas päin ja näin ollen alimmainen kerros saattaa alkaa "pissimään", eli vuotamaan sokerimassan reunan läpi. Silloin sokerimassa alkaa sulamaan ja näyttämään todella rumalta.

Kakun kuorruttaiminen sokerimassalla/marsipaanilla:
1. Muista hygienia! Puhdista pinnat huolellisesti ja varmista että pinta on täysin kuiva ennen kun alat työstämään sokerimassaa sen päällä. Pese kätesi aina käsivarsiin asti.

2. Levitä tasainen kerros tomusokeria pöydän pinnalle ja pehmennä sokerimassa käsin vaivaten.

3. Levitä uusi kerros tomusokeria pöydälle ja sokerimassan päälle ja ala kaulimaan sokerimassaa tasaisesti, samalla liikuttaen sitä usein kaulimisen aikana. Näin varmistat, ettei sokerimassa jää pöytään kiinni. Lisää kaulimisen aikana sokerimassalevyn pinnalle ja pohjalle tomusokeria.

1. Varmista, että tomusokeria on tarpeeksi sokerimassan pinnalla ja pöydällä. Kauli sokerimassaa hetken. 2. Käännä (ei ympäri vaan liikuta sokerimassalevyä pöydän kantta pitkin.) 3. Kauli jälleen hetken. 4. Käännä. 5. Kauli jälleen. 6. Käännä levyä ja lisää tarvittaessa tomuskeria levyn alle. Toista niin kauan kunnes levy on sopivan ohut ja tarpeeksi iso peittääkseen kakun.
Kauli sokerimassa niin isoksi levyksi, että se on paksuudeltaan 2-2,5mm ja halkaisijaltaan reilusti isommaksi kuin kakku on. Tämä helpottaa sokerimassalevyn asettamista kakun päälle ja antaa pienen liikkumavaran, jos sattuu tulemaan ryppyjä.

Tämän sokerimassalevyn koko meni hieman liioitteluksi, mutta pistetään se Isimiehen valokuvaajana hääräämisen piikkiin. ;)
Sudi pullasudilla ylimääräinen tomusokeri pois, varmista ettei sokerimassalevyssä ole ilmakuplia ja sitten olet valmis vaikeimpaan vaiheeseen: sokerimassalevyn siirtämiseen kakun päälle.

 1. Ujuta kätesi sokerimassalevyn alle. Tee tämä varovaisesti, ettet puhkaise sokerimassalevyyn sormellasi reikää, eikä massa veny ja repeydy. Voit tehdä tämän myös kaulimen avulla, mutta minusta käsin tämä on helpompaa.

2. Nosta levy kakun päälle, levyn keskikohta lähelle kakun keskikohtaa.

3. Laske levy varovaisesti kakun pinnalle.


4. Kun sokerimassalevy on tasaisesti kakun päällä, hiero kämmenellä kakun pintaa, että levy tarttuu kunnolla kreemiin kiinni.

5. Leikkaa selvästi ylimäräinen sokerimassa pois, ettei sokerimassan paino revi kakun pintaan kiinnittynyttä sokerimassaa.


6. Ala kiinnittämään sokerimassaa kakun reunoihin sokerimassan "helmaa" kevyesti ja varovaisesti vetämällä ja samalla työntämällä sokerimassaa kakun pintaan kiinni. Älä kuitenkaan venytä sokerimassaa, muuten se repeää. Kierrä koko kakku samaan tyyliin. Tässä maltti on valttia.

7. Kun sokerimassa on kiinni kakun pinnassa hiero sitä samaan tyyliin kämmenelläsi kuin kakun pintaakin. Kierrä jälleen koko kakku. Näin sokerimassa kiinnittyy kunnolla kakun pintaan ja kreemikerrokseen.


8. Leikkaa ylimääräinen sokerimassa kakun reunaa pitkin pois, mutta älä liian läheltä kakkua. Jätä 1-2 milliä kakun ja sokerimassan väliin. Painele puukon syrjällä tai raapalla sokerimassan alareunaa kiinni kakkuun.


Koristeita vaille valmis kakku.
Pikkuniksit:
- Varmista että sokerimassalevy on tasaisen paksu, eikä levyssä ole valmiiksi repeämiä. Ne repeävät varmasti levyn siirtovaiheessa.
- Jos levyssä on ilmakuplia, puhkaise ne puhtaalla nuppineulalla.
- Jalallinen kakkulautanen helpottaa hurjasti sokerimassan laittamista tasaisesti kakun pintaan.
- Säilytä sokerimassakakkua jääkaapissa ilman kupua. Kupu kerää kosteutta, mikä ei ole sokerimassalle hyväksi.
- Jos säilytät sokerimassaa jääkaapissa, ota se huoneen lämpöön päivää ennen leivontaa, niin sitä on helpompi käsitellä.
- Voit myös kuorruttaa vain kakun pinnan sokerimassalla ja reunat kermapursotuksilla. Huomioi silloin se, että teet kakun pintaan tulevasta sokerimassalevystä hieman pienemmän kuin kakun pinta on, että kermapursotukset mahtuvat kunnolla kakun reunoille. Kerma nimittäin sulattaa sokerimassaa ja sen vuoksi pursotukset alkavat valua.
- Käytä oikeasti terävää veistä sokerimassan leikkaamiseen. Tylsällä  veitsellä et saa mitään hyvää aikaan.
- Sokerimassan pintaa voi myös maalata. Sokerimassan maalauksesta lisää kolmannessa osassa.

Maalattu sokerimassa kermapurotuksilla.
Valmiit kakut kummipojan 1-vuotissyntymäpäiville.
Tässä vielä valmiit kakut kummipoikamme 1-vuotissyntymäpäiville, jotka vilahtelivat tämän postauksen vaihekuvissa.
Toiveena oli vaaleansininen sokerimassa, punainen lentokone ja pilviä.
Kakut ovat vaaleita sokerikakkuja, jotka ovat kostutettu maidolla. Välissä molemmissa kakuissa on diplomaattikreemi ja mansikkahilloa. Sokerimassan alla on marenkivoikreemi.

Näiden kakkujen kuorruttamiseen käytin yhteensä noin kaksi kiloa sokerimassaa. 


Näin onnistut sokerimassakuorrutteen kanssa:

- Oikea määrä sokerimassaa suhteessa kakun kokoon ja korkeuteen. "Ei vara venettä kaada!" -sanonta sopii hyvin tähän!

 - Hy pohjustus sokerimassan alle. Mieluiten rasvapohjainen kreemi.

- Huolellisesti ja tasaisesti kaulittu sokerimassa.

- Huolelliset työvaiheet sokerimassan käsittelyssä kakun pinnalla.

- Malttia ja kärsivällisyyttä. Älä luovuta vaikka ensimmäinen kakku ei onnistuisikaan! Maku ratkaisee ja harjoitus tekee mestarin.Suklaakuorrute:
En edes muista milloin olen viimeksi kuorruttanut kakkua suklaalla! Suklaakuorrutteita on monenlaisia. Osa tekee suklaakuorrutteen siten että jähmettää osan suklaakuorrutteesta jääkaapissa, joka levitetään kakulle esimerkiksi lastan tai raapan avulla ja lopuksi päälle lisätään löysä suklaakuorrute. Osa taas kuorruttaa koko kakun suoraan suklaakuorrutteella, joka kovettuu kauniiksi ja kiiltäväksi kakun pinnalle.

Pinnoita kakku joko marmeladilla tai sokerikreemillä, niin suklaakuorrute levittyy tasaisesti kakun päälle. Marmeladia voi ohentaa vedellä. Ainakaan minun kakkuni pinnat eivät ole koskaan niin tasaisia, että voisin levittää suklaakuorrutteen kakun pinnalle ilman että siihen jäisi rumia kuoppia. Jos käytät sokerikreemiä, niin levitä se tasaisesti kakun pinnalle ja annna jähmettyä kunnolla jääkaapissa, ennen kuorrutteen lisäämistä.

Suklaakuorrutus yksinkertaisuudessaan:
Tämä ohjeen pitäisi riittää 4-6 munan kakun kuorruttamiseen.

- 200 g suklaata
1 dl kermaa

1. Rouhi suklaa.

2. Kiehauta kerma ja lisää suklaarouhe kattilaan. Älä kuitenkaan keitä, vaan nosta kattila liedeltä sivuun ja sekoittele, kunnes suklaa sulaa tasaisesti. Älä kuitenkaan vatkaa, ettei suklaakuorrutteeseen tule ilmakuplia.

3.  Anna suklaakuorrutteen hieman jäähtyä ja kaada suklaa kakun keskelle ja anna valua reunoja pitkin alas. Voit käännellä kakkua että suklaa valuu tasaisesti joka puolelle ja käyttää esimerkiksi veistä tai lastaa apuna ohjataksesi suklaan oikeisiin kohtiin.

4. Anna suklaakuorrutteen jähmettyä kunnolla ennen tarjoilua.

Pikkuniksit:  - Voit tehdä suklaakuorrutteen mistä suklaasta tahansa. Itse käytän taloussuklaata.
- Suola on suklaan ystävä ja ripaus suolaa korostaa suklaan makua. Älä kuitenkaan liioittele. 
-  Helpoin tapa suklaakuorrutteen levittämisessä on nostaa kakku uuniritilän päälle, ritilä käännettynä nurinpäin. Näin ylimääräinen suklaa valuu ritilän alle, eikä jää klönteiski kakun alareunaan. Vaikkakin klöntit ovat parhaita! ;)
- Voit kuorruttaa vain kakun päällisen suklaalla ja kuorruttaa esimerkiksi kermapursotuksilla reunat. Huomioi tässä tilanteessa kuorrutteen määrä.

Kinuskikuorrute:
Ehkä suomalaisten suosikkikuorrute heti mansikoiden jälkeen on kinuski.
Itse teen aina kinuskin kakun pinnalle ja sitten laitan kermapursotukset reunoille. Olen tehnyt monia kinuskikakkuja, mutta valitettavasti minulla ei ollut yhtään kuvaa koneella.

Kuvallisen ohjeen kinuskin valmistamiseen löydät kinuskikissan sivuilta. :)

Kermakuorrutus:
Kermakuorrutteeseen et tarvitse muuta kun kylmää vispikermaa, joka on vatkattu kunnolla. Löysällä kermalla et saa kunnon pursotuksia aikaan. Nykyäänn marketeissakin myydään kertakäyttöisiä pursotuspusseja ja ne ovat erittäin käteviä kermapursotuksia tehdessä.
Kerman voi värjätä tai maustaa halutessaan vaniljasokerilla. Itse en paljoa kermakuorrutteeseen kuitenkaan sokeria lisäisi, koska kakku on itsessään jo makea.

Pursotusohjeita:


Käytän pursotuksissa lähes aina perinteistä tähtityllaa.


1. Tähdet: Paina tylla alustaan kiinni, pursota kevyesti pursotuspussia ja nosta tylla heti pois alustasta.

2. Reunapursotus vaihtoehto 1: Tee kuvan mukaista jatkuvaa ylösalas-liikettä. Kohdista yläosa niin että se tulee hieman kakun yläreunan yli. (Esimerkki alla.)

EDIT: Kuva vaihdettu.
 3. Reunapursotus vaihtoehto 2: Tee kakun ympärille tyllalla suoria pylväitä. Viimeistele kakun pintaosa joko spiraaleilla tai muulla haluamallasi pursotuksella.
Alla olevassa kuvassa spiraalipursotuksia.4. Spiraali: Tee tyllalla kuvan mukainen spiraali. Nosta lopuksi tylla ilmaan, niin saat spiraalille kauniin kärjen. Ks. yllä oleva kuva.

5. Ässät jonossa: Tee mallikuvan mukaan S-kirjaimia jonoon aloittaen aina seuraavan S-kirajaimen edellisen sisäpuolelta.

Tässä kuvassa näette myös kerma sulattamaa sokerimassaa.

6. Simpukat: Pursota simpukoita mallikuvan ohjeen mukaan.


7. Kiekurat: Tee mallikuvan mukaisia kiekuroita aina  joka toinen toiseen suuntaan ja joka toinen toiseen.

Näin onnistut kermakuorrutuksessa:
- Kylmä kerma vatkautuu parhaiten. Ota siis kerma jääkaapista vasta kun tarvitset sitä.

- 4 munan kakun kermapursotuksiin tarvitse n. 2 purkkia kermaa. Määrä riippuu myös tyllan koosta. Huomioi, että kerma sulaa pursotuspussissa, joten kermaa kannattaa senkin vuoksi varata hieman enemmän.

- Vatkaa kermaa tarpeeksi. Vaahdon pitää olla jämäkkää, muttei kuitenkaan aivan voiksi vatkattua. Löysäksi vatkatulla kermalla et saa aikaan kauniita pursotuksia.

- Parhaaksi kermaksi kermapursotuksiin ovat osoittautuneet vispikermat, esimerkiksi Flora vispi. Kuohukermasta en ole saanut kaunista jälkeä.

- Oikeat työvälineet eli kunnon pursotuspussi ja metalliset tyllat helpottavat työskentelyä.

Mitä piditte osasta kaksi? :) Oliko tässä mitään uutta teille ja kiinnostaisiko teitä koristeluosa vielä?

5 kommenttia:

 1. Mikä symboli on tuo huntupäinen ukko? Näyttää tutulta, mutta en saa päähäni..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tarkoitat kakkua, jossa on sininen koristemaalaus, niin kuva on sotaveteraanien tunnus. :) Kakku meni 90-vuotissyntymäpäiviään juhlivalle sotaveteraanille viime talvena.

   Poista
 2. Asutteko Oulussa / jossakin lähikunnassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun asuttaisiinkin Oulussa. Asuimme Oulussa 5 vuotta ja rakastin sitä kaupunkia. :)

   Poista
 3. Aivan.. Tuli vain mieleen tuosta kiitos-kakusta kun siihen oli maalattu tuttu logo :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä, vaikka joskus vastaaminen voi kestää! Kiitos kommentistasi! ♥