lauantai 27. joulukuuta 2014

Suklaa...

"Vielä vähän...yksi pala vain...HUPS!"

Otat kauniisti paketoidun paketin kuusen alta ja mietit, mitähän tämä paketti sisältää. Pieni ravistus sen jo kertoo: suklaata.
Joka toinen -vähintään joka toinen paketti sisältää suklaata. On maitosuklaata, tummaa suklaata, konvehteja ja suklaata suklaalla. Mitä se on? No SUKLAATA!

Kuulostaako tutulta?

Suklaa, se ihmisen pahin vihollinen! Kiitos joulu, kun toit suklaata ylenpalttisesti elämääni näiden lyhyiden joulupyhien ajaksi. Kiitos, että toit sen herkullisen maun suuhuni, joka vaatii aina lisää sulaa suklaata edellisen annoksen perään. Kiitos, että kylvit päähäni tämän surullisen kuuluisan "vielä yksi pala"-ajatuksen.

Joulu on saanut minusta esiin pienen suklaaholistin. En ennen oikein perustanut suklaasta, miksikö? No siihen saattaa hieman liittyä koko perheemme vallanneen laktoosi-intoleranssin olemassaolo, mutta estikö se minua, no ei kamalasti. Niin ja tästä tyhmästä päästä (joulun vika!) kärsii siis nyt koko kroppa!
Naama muistuttaa pahimman teini-iän aikaa, jonka turvonneista ihohuokosista voi oikeasti laskea syötyjen suklaiden määrän. Maha huutaa Hoosiannaa mummojen epävireisen kirkkokuoron tapaan.

MUTTA...

...oli se sen arvoista! Suklaa

Illan suklaaöverit tarjosi: Googlen ihmeellinen maailma.
Lintsasin sen verran blogilomaltani, että kävin katsomassa, mitä tänne blogimaailmaan kuuluu! Ihania jouluja olette viettäneet ja palailen kyllä meidänkin joulunvieton tiimoilta tekemään postausta. :)
Nyt kuitenkin jatkan villasukat jaloissa löhöilyä sohvalla Isimiehen kainalossa. Aloitamme kohta elokuvan ja sytytämme kynttilöitä. Joulukuusi näyttää niin kauniilta kynttilöiden loisteessa...

...taidanpa ottaa vielä palasen suklaata ihan vain sen kunniaksi! ;)

2 kommenttia:

  1. Taidanpa hakea vielä hieman suklaata kaapista.. ;) Jään odottelemaan teidän joulukertomusta ♥

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä, vaikka joskus vastaaminen voi kestää! Kiitos kommentistasi! ♥