keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Meidän pieni potilas

A-muru sairastaa elämänsä kolmatta kuumetautia. Voi reppanaa!
Hän heräsi viime yönä neljältä ja oli kovin levoton tunnin ajan. Tunnustelin jo silloin, että A-murulla saattaisi olla hieman lämpöä, mutta tunnin (pitkän!) kuluttua ja maitohörpyn jälkeen hän kuitenkin nukahti uudelleen.

Aamulla Avustaja puhui A-murua pukiessaan, että A-murulla saattaisi olla lämpöä ja olihan sitä hieman. Lounas kuitenkin maistui ja menimme sen jälkeen päikkäreille.
Päiväunien jälkeen lämpöily nousi kunnon, lähes 39 asteen kuumeeksi. A-muru alkoi myös yskiä ja olemaan räkäinen ja limainen. Todella nopeaa toimintaa tältä pöpöltä! Toivottavasti pöpö lähtee yhtä nopeasti pois kun tulikin!


Meidän pieni potilas.
Tänään meillä otetaan siis rennosti. Pottailu laitettiin panaan, samoin  Padi-kielto.
Olemme katselleet yhdessä muumeja, A-murun maatessa sohvalla viltin alla odottaen samalla kuumetta alentavan lääkkeen vaikutusta.

Toisaalta "hyvä", että A-muru sairastui juuri nyt, viikkoa ennen joulua, niin hän ehtii todennäköisesti parantua jouluksi.
Saamme olla kiitollisia, että olemme tähän asti pysyneet kaikki terveinä.

Parane pian murunen!

Joko teillä on sairastettu syystalven kaikki taudit?

Ps. Muistakaa osallistua arvontaan! ;) 

8 kommenttia:

 1. Voi ei, toivottavasti ei ole influessaa.. :( Meilläkin pikkumies tuntui tänään hieman kipeältä, mutta kuume ei ainakaan ollut noussut vielä onneksi. Paljon paranemisia sinne!<3 Inhottavaa tuo pikkumurujen sairastelu :(

  VastaaPoista
 2. Voi ei! Meidän pikkumies sairastaa jo kolmatta viikkoa tuota tautia. Kauhea yskä ja rohina on yltynyt vaan joten lopulta eilen käytiin lääkärissä. Hänelläkin oli ensin pari päivää 39 kuume siitä se alko.. isosisko ja minäkin kävimme taudin läpi mutta meillä meni tosi helposti eikä ollut tota yskää.

  Anjuska

  VastaaPoista
 3. Voi toista!!! Pikaista paranemista sinne!! <3

  VastaaPoista
 4. A-muru kiittää! ♥
  Toivottavasti menee tosiaan pian ohi! Nyt ainakin kuume on laskenut lääkkeillä 37,4 ja neiti jaksaa vähän piirrelläkin. Jännä juttu tässä on se, että jos mulla olisi lämpöä 37 astetta, makaisin kuoleman kielissä sängyssä. :D Tenavat on sissejä!

  VastaaPoista
 5. Pikaista paranemista A-murulle! <3

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä, vaikka joskus vastaaminen voi kestää! Kiitos kommentistasi! ♥