maanantai 22. joulukuuta 2014

Kolmas blogikuukausi, miltä tuntuu?

Se olisi kolmas blogikuukausi ajankohtaan nähden sopivasti sanottuna paketissa! ;)
Aika on jälleen hujahtanut blogia kirjoitellessa silmissä. Tuntuu, että vastahan näpyttelin vastaavaa postausta marraskuulta ja nyt olemme jo tässä, 22.12 ja jouluun on enää kaksi yötä!

Tämä blogikuukausi onkin ollut kirjava ja näin blogikuukauden lopuksi ja joulustressin jatkoksi A-murun sairastuminen ei ainakaan tehnyt tätä helpommaksi.
Tämän blogikuukauden aikana olen postannut laidasta laitaan. On ollut iloa, stressiä, pelkoa ja joulua -paljon joulua! On ollut vakavampaa tekstiä ja täytepostauksia, mutta on ollut myös positiivisia yllätyksiä mukavien ja kannustavien kommenttien muodossa! Kiitos teille ihanat!
Blogi on saanut myös kuukauden aikana monta uutta lukijaa, tervetuloa!

Parasta tässä blogikuukaudessa on ollut ehdottomasti se, että olen saanut tutustua sähköpostin välityksellä raskaana olevaan, tulevaan pyörisäitiin ja ihanaan ja iloiseen Elisaan, joka pitää Saa tuijottaa -blogia. Sinne julkaistiinkin tänään tekstini vierailevana kirjoittajana. Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa blogiin! :)
Lisäksi sain kuulla blogini innostaneen muitakin rohkaisemaan mielensä ja alkamaan bloggaamaan. Mahtavaa, että blogini on toiminut kannustimena jollekin.
Myös uuden tiedon jakaminen, esimerkiksi stimusta kertova postaus, tuntui mielekkäältä ja herätti kiinnostusta lukijoissa. Se kun on monelle täysin vieras hoitomuoto.

Nyt tiedän vastauksen kysymykseeni, miksi aloin bloggaamaan - Juuri näistä syistä!

Tämän blogikuukauden aikana toteutin seitsemän toivepostausta, tein kolme Meidän päivä -postausta (UPS!), aloitin kaksi blogiyhteistyötä, joista toista en ole vielä teille paljastanutkaan. ;) Sen aika on sitten joulun jälkeen. Lisäksi olen tehnyt joulukalenteria blogiyhteistyönä Meerin joulukalenteri 2014 -blogin kanssa ja Kun äiti kelaa -blogi liittyi erinäisten (nolojen) vaiheiden jälkeen Facebookkiin!

https://www.facebook.com/pages/Kun-%C3%A4iti-kelaa-blogi/1518299528424041?fref=ts

Luetuin postaus oli Meidän päivä 2: viikonloppu. Tämä postaus oli myös mukavin postaus kolmannen blogikuukauden aikana! :)


Myös blogin joulukalenteria on ollut todella mukava tehdä yhteistyössä Meerin blogin kanssa!


Tärkein postaus oli taas Olipa kerran pieni leipuritonttu, joka kertoi yhteisestä leipomishetkestämme sanoin ja kuvin itsenäisyyspäivänä.


Haastavimmat postaukset käsittelivät blogistressissiä  ja sitä että pystyin myöntämään, että pelkään esimerkiksi paljastavani liikaa perheestämme, mutta silti voin sanoa, että nautin bloggaamisesta. (Kiitos tähän postaukseen kommentoinneille!)
Myös pelko jääkö toinen lapsi vain haaveeksi oli henkilökohtainen ja henkisesti raskas postaus.

Mitä teille on jäänyt kolmannesta blogikuukaudestani mieleen? Postaustoiveita saa edelleen jättää ja muistakaa osallistua arvontaan! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on minulle tärkeä, vaikka joskus vastaaminen voi kestää! Kiitos kommentistasi! ♥