tiistai 30. joulukuuta 2014

Jou-jou-joulu!

Jouluaatosta on jo jonkin aikaa ja olen viettänyt rentouttavaa blogilomaa omista postauksista. Olen kuitenkin käynyt luuraamassa miten ihania jouluja teillä muilla blogimaailman tuttavilla on vietetty.

Nyt onkin sitten meidän joulutarinamme vuoro. :)

Ihanat joulutervehdykset. Kiitos kaikille meitä joulukorteilla muistaneille!
Aattoaamu alkoi tietenkin joulusukkaan ja joulukalentereiden luukkuihin kurkistamalla.
Ulos oli satanut jo paksu ja kaunis lumipeite, joten tonttu muisti A-murua omalla lumilapiolla. Voi sitä riemua, kun hän näki mitä tonttu oli tuonut. Lapioa olisi tietenkin heti pitänyt päästää ulos testaaman, mutta A-muru oli vielä hieman heikossa kunnossa sairaalareissumme jälkeen, joten jäimme suosiolla sisälle lapioimaan. ;)
Aattoaamuun kuului tietenkin myös jouluiset lastenohjelmat Joulupukin kuumalinjaa ja lumiukkoa unohtamatta!


Olemme viettäneet aina joulun joko minun tai Isimiehen perheen luona, joten koristelimme "kauniin" joulukuusemme, eli Isimiehen mummon vanhan muovikuusen aatonaattona. Joulureissailun vuoksi meillä ei ole koskaan ollutkaan aitoa kuusta.
A-muru sai luonnollisesti osallistua joulukuusen koristeluun. Ehdimme onneksi hieman ihailemaan joulukuustamme myös jouluaattona.
Tänä vuonna vietimme jouluaattoa vuorostaan minun vanhempieni luona, jonne tuli myös kaksoissiskoni hänen perheensä kanssa. Oli ihanaa viettää joulua, kun koko perhe oli koolla ja pienet serkukset A-muru ja ihana J saivat leikkiä keskenään.
Jouluaattoomme kuului joulukuusen koristelua, herkullinen jouluateria, josta en ymmärtänyt ottaa ainoatakaan kuvaa, huisin pelottava joulupukki, joka kuitenkin toi kivoja lahjoja, ja joka piti häätää pois, koska A-muru raukka oli aivan paniikissa! :D Iltaan kuului myös lahjoihin tutustumista, herkuttelua ja lautapelien pelailua koko perheen voimin. Voi että meillä olikin mukavaa! Trivial Pursuit Party sai parhaimmat pisteet perheeltämme! ;)
Tänä vuonna perinteistä poiketen emme menneet joulukirkkon ja se jäi hieman itseäni harmittamaan. A-muru oli kuitenkin vasta päässyt sairaalasta, joten päätimme jäädä kotiin. Se olikin varmasti aivan oikea päästös.

Jokavuotiset perhepotretit. ♥ 
Joulukuusen koristelua tädin, J-serkun ja kummisedän kanssa.
Ja hurrrrrjan pelottava joulupukki! ;) A-muru uskalsi tutustua lahjoihinsa vasta kun pukki oli lähtenyt (LUE: häädetty). :D
Joulupäivänä vaihdoimme mummolaa ja matkustimme Isimiehen vanhempien luokse. Sielläkin oli käynyt joulupukki tuomassa A-murulle ja meille lahjoja kuusen alle. A-muru nukkui koko automatkan ja heräsi kunnolla vasta kun näki valtavan lahjakasan! Voi sitä ilmettä! ;) Mummolassa oli viettämässä joulupäivää myös Isimiehen sisko ja hänen miehensä, A-murun toiset kummit.
Mummo oli tietenkin myös valmistanut herkullisen jouluaterian mummolan joulupäivään, mutta ennen syöntiä avattiin tietenkin lahjat.

A-muru, mummo ja pappa lahjojen kimpussa.
No olimmeko olleet kilttejä?
Kyllä taisimme olla, koska saimme aivan ihania joululahjoja!


Kollaasissa olevien lahjojen lisäksi A-muru sai vaatteita, puisia ruokaleluja, vauvanuken, nallen, hirnuvan ja söpön vaaleanpunaisen keppihevosen, isomummin neulomat villasukat ja lapaset ja pulkan.


Minä ja Isimies saimme taas keräämiämme astioita, kermamiikkaa, ihanan karpalonpunaisen Kastehelmi -tuikun, vaatteita, mummini neulomat villasukat ja kirjoja.

Minikoirat L ja M tyytyivät vähään. Ne saivat possunkorvat, nahkarullia ja joulukinkkua. ;)

Tulimme kotiin tapaninpäivänä. Voin sanoa, että joulua on ihanaa viettää perheen kanssa, mutta oma koti on aina oma koti. Kotiin emme jouluateriaa enää laittaneet. Isimiehelle kuulemma riittää jouluateria herkkuineen parina päivänä, joten tein niinkin kotoisaa ruokaa kuin makaronilaatikon! :D Ei hätä ole kuitenkaan tämän näköinen. Isimiestä odottaa pakastimessa naudan ulkofileepihvit. ;)

Blogilomailu jatkuu vielä vuodenvaihteeseen, mutta sitten palaan uuden vuoden tuomalla innolla taas mukaan blogimaailman syövereihin. ;)
Kieltämättä tämän blogiloman aikana  on ollut välillä hieman tyhjä olo, koska olen tottunut postaamaan päivittäin, mutta toisaalta tämä lomailu on ollut myös mukavaa ja helpottavaa.

Uusin ajatuksin ja ideoin uuteen vuoteen.


Ihanaa Uutta vuotta 2015 kaikille!

Ps. muistakaa arvonta! ;)

4 kommenttia:

 1. Teillä on ollut oikein ihana joulu <3 meillä joulupukki aiheutti samanlaisen reaktion, Ainon itkiessä ja vimmatusti vilkuttaessa pukki päättikin vain jättää lahjat portaille ja yrittää ensi vuonna uudelleen ;) voi reppanat.

  Huilaaminen blogista tekee välillä hyvää, joten huilaa ihan rauhassa vain, en minä täältä ainakaan häviä mihinkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että meidän neitokaisilla ei olisi ensi jouluna samanlainen paniikki päällä! :)
   Kiitos kauniista sanoistasi! <3

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä, vaikka joskus vastaaminen voi kestää! Kiitos kommentistasi! ♥