lauantai 22. marraskuuta 2014

Toinen blogikuukausi, miltä tuntuu?

Tänään tuli täyteen toinen kuukausi blogiraakileeni parissa, hui!

Aivan ensimmäiseksi sydämellisesti tervetuloa uusille lukijoille! Olette kaikki tärkeitä ja teidän vuoksi kirjoitan blogia. Kiitos!

Aika on mennyt todella nopeasti naputellessani uusia päivityksiä ja miettiessäni uusia postauksia. Päivityksiä on edelleen alkuinnon voimaannuttamana tullut yksi päivässä, joskus jopa kaksi. Saa nähdä kauanko tätä vielä kestää. ;) Bloggaaminen on alkanut tuntua vieläkin paremmalta kuin kuukausi sitten. Tekstejä syntyy jo hieman luontevammin, vaikka välillä minut on vallannut lievä writer´s block, koska mietin joskus tekstejäni aivan liikaa aina kieliopista saman sisällön toistamisen pelkoon. Mietin myös sitä, että onko blogissani liikaa sairausjuttuja. Toki sairaus on väkisinkin iso osa elämääni ja meidän perheen elämää, kuten tämä bloggauskin on alkanut olemaan, joten väkisinkin se näkyy ja tulee näkymään blogiteksteissä jatkossakin. Sairausblogia en tästä kuitenkaan halua.

Blogini päivittäiset kävijämäärät, kommentointi ja lukijamäärä ovat kasvaneet tasaisesti ja tähän mennessä lukijoita on 17 ja lukukertoja blogin aloituksesta on kertynyt yli jo reilusti yli 10 000! Hui!

Positiivinen yllätys illalla 18.11: 10 000 (+1) katselukertaa tuli täyteen, huisia!

Luetuin postaus 2. blogikuukautenani on ollut ehdottomasti Toisenlaisista äideistä, Jonnasta kertova postaus. Tätä postausta oli todella kiva tehdä ja Jonna piti siitä myös. Kiitos vielä Jonnalle yhteistyöstä ja tsemppiä jatkoon!


Tärkeimmät postaukset olivat isänpäiväpostaus ja Isimiehestä A-murusta kertova postaus. ♥
Haastavimmat postaukset liittyivät kipuun ja sen kanssa elämiseen sekä Minäkuva ja sairaus -postaus aiheutti minulle jopa yöunien menetyksen. Koin kuitenkin näiden postauksen tekemisen jostain syystä tärkeäksi ja merkityksellisiksi.


Mukavin postaus oli Rakkauskaupunkimme Oulu-postaus. Oli hauskaa testailla miten Oulun murre vielä taipui kielen päällä ja eihän se mittään taipunu, vaan piti kyssyy(???) neuvoo M-ystävältä. ;)  Sisustushaaveita-postausta oli myös hauska tehdä ja samalla suunnitella omaan olkkariin uutta ilmettä, vaikka mitään ihmeitä ei tässä tulla vielä hetkeen tekemäänkään. :)


Molemmat kollaasit: Googlen ihmeellinen maailma.
Toteutin myös kaksi postaustoivetta joista toinen oli Minikoirista ja toinen käsitteli elämääni ja sairauttani. Postaustoiveita saa jättää lisää. On luonnollisesti mielekkäämpää kirjoittaa siitä, mistä haluaisitte lukea. ;)

Miksi aloin bloggaamaan? En osaa vieläkään vastata tähän kysymykseen kunnolla. Uskon että aika antaa tähän kunnon vastauksen, mutta tällähetkellä mielessäni pyörii vain sanat kokeilunhalu ja kiinnostus blogimaailmaan.

Mitä teille on jäänyt mieleen toisesta blogikuukaudestani? Olisiko uusia postaustoiveita tai kysyttävää?

4 kommenttia:

 1. Jatka samaan malliin blogisi suhteen :) Joku musiikki aiheinen postaus vois olla kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Niina! :) Pistetään musiikkipostaus korvan taakse!

   Poista
 2. Samaan malliin jatka vain! Mulla on vielä paljon luettavaa mutta ehdotomastti tästä on tullut yksi suosikkiblogeistani! Tuo vastasyntynyt ja pyörätuoli kiinnostais mua ihan hirmuisesti, ja toki muutkin mitkä on tuolla postausidea listalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva kuulla Cariina!
   Vastasyntynyt ja pyörätuoli onkin jo pientä vaille valmis! ;)

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä, vaikka joskus vastaaminen voi kestää! Kiitos kommentistasi! ♥