tiistai 25. marraskuuta 2014

Päivän asut 4: juhlat

Vietimme kirpakassa syyssäässä muutama viikko sitten A-murun papan syntymäpäiviä, oikein pyöreitä sellaisia. :)
Sinne piti luonnollisesti pukeutua siististi, juhlavaatteisiin...ja minunkin piti meikata! Pelkäsin meikkipussia avatessani, että sieltä pölähtää koiparvi, mutta ei. Siellä ne minun en-edes-kehtaa-sanoa-kuinka-vanhat meikkini olivat!


Meidän prinsessa! ♥
Bolero: Lindex / Mekko: Second hand /  Sukkahousut: H&M / Helminauha: Kastelahja.Äidin tyhmät ilmeet sensuroitu... ;)
Helmikaulakoru ja -rannekoru: Lahja anopilta / Helmikorvakorut: Lahja brasilialaiselta ystävältä ♥ / Mekko: H&M / Sukkahousut: H&M.
Pappa sai meiltä syntymäpäivälahjaksi Jopon, johon osallistui meidän lisäksi mummo ja minun vanhempani. A-murulta pappa sai lapsitaidetta ja askartelemansa onnittelukortin, johon hän sai toki pientä avustusta. Taulussa on A-murun mukaan pappa ja aurinko.

Lahjoja.
Syntymäpäivälahja aiheutti ison ongelman, koska miehille, varsinkin vähän vanhemmille, on todella vaikeaa ostaa lahjaa. Tai yhtään mitään! Isänpäiväkin oli juuri ja mietin kauan, mitä ihmettä ostaisin Isimiehelle ja papoille. Niin ja se joulukin on pian täällä!
Aina, siis ainakin meidän suvun miehien kohdalla, kun miehiltä kysyy mitä he haluaisivat lahjaksi, vastauksena on vain epämääräistä örinää. Huoh!
Naisille voi taas ostaa koruja -niitä ei ole koskaan liikaa!  Diamonds are the girls best friend! ;) (Vink vink Isimies!)

Pähkäilimme pitkään papan lahjaa, kunnes Isimies keksi, että ostetaan hänelle Jopo. Myös papan isä sai aikanaan pyörän 60-vuotissyntymäpäivälahjaksi, joten lahjassa olisi sen vuoksi hieman huumoria mukana.
Pappa oli todella yllättynyt Joposta ja sitä piti tietenkin päästä heti testaamaan! ;) 
Lahjaan kuului myös mummon ostama kypärä, jonka käytöstä muistutimme tietenkin onnittelukortissa!

Millaisia lahjoja te olette ostaneet läheisillenne syntymäpäivälahjaksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on minulle tärkeä, vaikka joskus vastaaminen voi kestää! Kiitos kommentistasi! ♥