lauantai 15. marraskuuta 2014

Mukavaa askartelua ja uhmailua

A-muru on alkanut uhmailemaan välillä oikein kunnolla. Silloin juostaan karkuun, kiukutellaan eikä kuunnella neuvoja. Tai kuunnellaan, mutta kaikki tehdään aivan päinvastoin!

Päätin siis askarrella rakkaan lapsemme, tytön, joka päätti ettei tänään nukuta päiväunia, kanssa A-murun onnistumiset- tarrataulun, johon A-muru saa liimata tarran aina, kun on esimerkiksi käynyt potalla, syönyt kiltisti tai ollut muuten vaan ihana. ;)

Askartelu alkoi lupaavasti ja meillä oli oikein mukavaa. A-muru oli selvästi väsynyt ja iltapuuroaikakin läheni, mutta silti hän jaksoi aluksi keskittyä oikein hyvin. Lopputulos oli hieno tarrataulu, kiukutteleva taapero ja kiukutteleva sekä siitä morkkisteleva äiti.
No näitä sattuu, mutta uskon että A-murulla oli väsymyksestä huolimatta mukava askarteluhetki. ♥

Tällaisesta "Teitpä hienosti, nyt saat tarran palkinnoksi"- kasvatusmenetelmästä ollaan varmasti montaa eri mieltä, mutta kokeillaan nyt ainakin.
Itselläni ei ole minkäänlaisia ennakko-odotuksia tämän suhteen, ei puolesta eikä vastaan. Katsotaan rauhassa miten tämä meillä toimii.

Pieni askartelija työn touhussa.
Tarrat piti tietenkin leikata valmiiksi ja laittaa purkkiin odttamaan. ;)

Viimeistelyä ja valmis tarrataulu! <3
Toteutimme mustekalan samalla periaatteella kuin isänpäiväkortteihin ja norsun idea on suoraan ja röyhkeästi kopioitu Marin Me kaksi ja Vauva -blogista.
En voinut vastustaa, kun näin kuinka ihania norsuja Mari oli J:n kanssa tehnyt isänpäiväkorttiin! ;)

A-muru koristeli kartonkipohjan ja asetteli tarkasti norsulle ja mustekalalle silmät paikoilleen. Lisäksi hän toimi liimamestarina. :)

Yhtään tarraa ei vielä sinä iltana kuitenkaan illan väsy-uhmatuhma-kiukuttelun johdosta tarratauluun saatu, mutta uutta päivää odotellessa!

Onko teillä kokemusta vastaavasta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on minulle tärkeä, vaikka joskus vastaaminen voi kestää! Kiitos kommentistasi! ♥