tiistai 4. marraskuuta 2014

Miltä meillä OIKEASTI näyttää

Minua ei huvittanut alkaa järjestelemään kotia, joten ajattelin toteuttaa tämän postausidean, mikä on odottanut toteuttamistaan luonnoksissa jo tovin. Ja ei, meillä ei ole ollut niin siistiä, ettenkö olisi voinut tätä postausta toteuttaa aiemmin! ;)

Kun tein kodistamme tämän postauksen ajoitin kuvaamisen taktisesti siivouspäivälle. Pöyhin sohvatyynyt, järjestelin koriste-esineet kauniimmin hyllyyn ja somistin, kuten moni muukin bloggari koti-postauksissaan varmasti sortuu tekemään.

Ajattelin nyt kertoa sanoin ja kuvin, miltä meillä OIKEASTI näyttää.

Meillä on aina jokseenkin perussiistiä, ei mitenkään hohdokkaan puhdasta, mutta sen verran siistiä, ettei pöydillä ja tasoilla komeile 2 cm pölykerrosta tai lattiat ole limaisen tahkeat A-murun 2 viikkoa aiemmin pudotetun jogurttipurkin jäljiltä. 
Kotonamme leijailee keijupölyä, eli pölyhippusia, jotka näkyisivät valoa vasten katsoessa, jos olisi valoisaa (kerrankin saa kiittää syksyn pimeyttä! ;) ) ja keittiössä odottaa yleensä täysi tiskikone ja päivällisastiat lavuaarissa, koirankarvoista puhumattakaan. A-murun huone on joka päivä kaaoksen vallassa, vaikka olemme pyrkineet siihen, että aina kun A-muru lopettaa leikin, lelut siivotaan. 

Ei siis mitenkään kamalan paha tilanne, muttei kuitenkaan niin hyvä, mitä ensimmäinen kotipostaukseni antoin ymmärtää.

Tältä meillä näyttää juuri nyt, eli 4.11.2014 klo 18:09


A-murun leikkihuone.
A-murun leikkihuone on tavallisesta poiketen suhteellisen siisti, mutta....

Olohuone.
....leikkihuoneen sijaan leluja onkin levitetty lahjakkaasti olohuoneen puolelle, sohvalle, sohvan alle, kaikkialle!
Olemme pyrkineet siihen, että leluja ei tuotaisi leikkihuoneesta olohuoneen puolelle, mutta jotenkin tässä on alkanut käymään näin. :D Yritän myös, ettei tuon valkoisen lipaston päälle kertyisi tavaraa...yritykseksi sekin on jäänyt.


Keittiö.

Keittiössä odottaa juuri kuvaamani tilanne, eli täysi tiskikone, joka pitäisi tyhjätä, päivällisastiat tiskialtaassa ja osa ruoka-astioista vielä keittiönpöydällä.

Pyrin aina iltaisin laittamaan keittiön kuntoon, imuroimaan Isimiehen rakastamalla rikkaimurilla, eli rikkiksellä muruset keittiön lattialta ja järjestämään A-murun leikkihuoneen. Tämä pieni järjestely on minulle tärkeää, koska haluan sairaudestani huolimatta osallistua kodinhoitoon, edes vähän. Ajattelen myös, että Isimiehen on mukavampi keittää aamukahvit siistissä keittiössä (jonka hän sotkee yleensä uudelleen kahvinpuruilla ja leivänmuruilla...) ja Avustajankin on kiva tulla töihin, kun työmaalla ei odota ensimmäisenä astiavyöry ja täysi kaaos. ;)  Muuten siivouksen ja kodinhoidon hoitaakin Avustaja ja Isimies.


Tältä meillä siis näyttää OIKEASTI!  Eiköhän tästä tule taas motivaatiota pikku järjestelyyn! ;)

Miltä teillä OIKEASTI näyttää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on minulle tärkeä, vaikka joskus vastaaminen voi kestää! Kiitos kommentistasi! ♥