tiistai 18. marraskuuta 2014

Matkaan taas lähden nyt...2

Lähdimme reilu kuukausi sitten viiden päivän reissulle sukuloimaan ja tapaamaan ystäviä.

Oi ja voi niitä listoja....ja listojen listoja, joita tein ennen kun saimme kaikki pakattua! Lopulta vain yksi asia unohtui, mutta senkin sai ostettua kaupasta! ;)

Viiden päivän reissu. Apua sitä tavaran määrää, mitä kaikkea pakkasinkaan mukaan!

Listalla oli vaatteita kaikille, minun ruuat, lääkkeet ja hoitotarvikkeet, kaksi pyörätuolia, A-murulle leluja ja muuta viihdykettä, vaippoja ja kaikkea mitä tällainen taaperoikäisen omistava perhe saattoikaan tarvita reissun aikana.....eli räjähdyspisteessä oleva matkalaukullinen tavaraa!
Eikä tässä vielä kaikki. Samalla veimme tulevalle kummitytöllemme A-murun vanhat vaunut ja muita hoitotarvikkeita ja vielä joululahjoja sukulaisille...Onneksi meillä on tila-auto!

Listoja ja listojen listoja...miten tässä aina käy näin?!UPS!
Pakkasimme Isimiehen kanssa hyvissä ajoin kaikki valmiiksi aamun lähtöä varten.
Minä pakkasin laukut ja Isimies sai jotenkin survottua kaikki pakkaamani tavarat autoon, niin että mekin vielä mahduimme sinne, superia!
Kun aamu koitti söimme aamiaiset, Isimies pakkasi viimeisetkin tavarat autoon ja lähdimme ajamaan usean sadan kilometrin matkaa kohti rakkaita ystäviä ja sukulaisia.
Ja kyllä, auto aivan kattoon asti täynnä!

Matkat menivät hyvin molempiin suuntiin, vaikka yhteen suuntaan istumista tulikin nelisen tuntia. A-muru nukkui meno- ja paluumatkalla päikkärit ja pysähdyimme molemmilla väleillä kerran syömään. A-muru oli todella reipas pieni matkustaja!

Kun pääsimme kotiin, huomasin jälleen pakanneeni aivan liikaa. Itseltäni jäi pari vaatekertaa täysin käyttämättä ja niin myös Isimieheltä, mutta A-muru onnistui käyttämäään kaikki vaatteensa, mitä olin hänelle pakannut mukaan. Osaa leluista ei edes otettu esille, mutta osalla taas leikittiin erittäin paljon. Näin käy joka kerta, mutta eikö sitä sanotakin, että: "Ei vara venettä kaada!"? ;)

Millaisia pakkajia olette? Oletteko kuten minä, eli teette listoja ja sitten sullotte kaikki yhteen laukkuun, vaikka väkivallalla jos muu ei auta, vai osaatteko pakata kaikkea juuri sopivasti?

4 kommenttia:

 1. Toivepostaus!
  (Vaikka sitä et nyt kysellytkään)

  Millainen rooli avustajalla on teidän arjessa? Paljonko sulla on avustajatunteja? Miten näät A:n ja avustajan suhteen?

  Itse olen näitä pyöritellyt mielessäni ja haluan käyttää avustajaa niin vähän kuin mahdollista. Toki avustajaa käytän, ja kaikilla meillä on oma näkemys aiheesta. Olisi mielenkiintoista kuulla!

  Annu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivepostauksia saa aina laittaa! :) Ne piristävät blogia hurjasti! Teen tästä pikimmiten postauksen. ;)
   Tästä voit lukea ensihätään minun avustajistani ja nykyisestä avustajasta. :)

   http://kunaitikelaa.blogspot.fi/2014/09/henkilokohtainen-avustaja-ja-avustaja.html

   Poista
 2. Meillä tehdään 300-400 km matkaa molempien isovanhempien luo eli tutuksi on pakkaaminen tullut. Ensin yhden ja nyt kahden lapsen kanssa. Peruslista on aina ja sitten sitä muuta rojua reissun ajankohdasta ja tarkoituksesta riippuen. Hetki elettiin aikaa, jolloin kyydissä ei ollut enää rattaita ja muutenkin kumman väljää (vähemmän lapsen tavaraa), mutta sitten syntyi kuopus. Ja taas mennään auto kattoa myöten täynnä. Lapset ovat onneksi sen verran tottuneita tähän, että eivät paljon vastaan hangoittele ja matkustavat ilman turhaa meteliä. Mikä siinä muuten onkin, että aina sitä pakkaa kuitenkin liikaa vaikka kuinka tottuneesti hommaa tekisikin? :) Joulureissua odotellessa!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä, vaikka joskus vastaaminen voi kestää! Kiitos kommentistasi! ♥