perjantai 21. marraskuuta 2014

Löysinpäs...

...en joulu- vaan käsityöinnostuksen! ;)


Valmiita ja keskeneräisiä töitä. Minulla on vaatimattomasti kolme erilaista työtä neulottavana yhtäaikaa. Heh, mutta kun mikään ei riitä! ;)
Olen reilu viikon ajan istunut sohvalla yömyöhään ja neulonut sukkia. Voi kyllä, sisäinen eläkeläiseni löysi minut sittenkin villalankojen keskeltä puikkoja kilisyttämässä!

Löysin ihania uusia malleja, joita piti heti päästä kokeilemaan. Sydän -kirjoneulemallin pääsi heti kokeiluun samoin minulle aivan uusi ja erittäin koukuttava tekniikka, hieman erilainen ryppyneule, jota tosin kutsun tuttavallisemmin makkaraneuleeksi. Tästä makkaraneuleesta on tulossa polvimittaiset villasukat lämmittämään sääriäni. Sydänkirjoneule näytti kuvassa niin syötävän söpöltä ja on superhelppo toteuttaa, joten aloitin senkin samana iltana kun makkaraneuleen. :D Ai miten niin en osaa päättää?! Yhden kirjoneulesukan olen saanut jo valmiiksi ja toista aloittelen, jonka jälkeen neulon A-murulle myös samanlaiset. Pitäähän äidillä ja tyttärellä olla samanlaiset söpöstelyvillasukat! ♥ A-muru on myös saanut talven ensimmäiset villasukat, jotka toteutin lettineuleena. Lapasia olen kutonut vain yhdet, jotka lämmittävät nyt pikkuveljeni käsiä. Hän valitsi itse langat ja suunnitteli lapaset ja täytyy sanoa, että hyvin pikkuveikka valitsi, kun hän mietti värivalintansa talvitakkiinsa ja pipoonsa sopiviksi.
Myös tulevan kummityttömme pieniä varpaita olen ajatellut, samoin hänen äitinsä, jo hieman isompia. ♥

Ja se aiempi etsintäkuulutus... 

- Villalangan kuivattamat ja rakoilla olevat kädet: CHECK
-  Uusia malleja ja lankoja: CHECK
- Läjä neulottuja sukkia ja lapasia: CHECK


Onko täällä muita käsitöistä innostuneita?

6 kommenttia:

 1. You know I'm here! ;) Hyllyllä orottaas pualiksi valamis Revontuli-huivi.. ja Idan poncho pitääs päätellä.. ja ja.. :D

  VastaaPoista
 2. Täällä ilmoittautuu yksi käsitöihin hurahtanut lukija! :D varsinkin neulominen on lähellä sydäntä, ja koko ajan on useampi projekti menossa. Tänä syksynä tosin yllätin iloisesti mieheni lisäksi myös itseni tekemällä joitakin ikuisuusprojekteja valmiiksi ;) Sulla on kyllä tosi kiva blogi, tulee hyvälle mielelle kun tätä lueskelee. Jos jotain toiveita esittäisin, niin hiljattain avioituneena kaikki vauva-aiheinen kiinnostaa ja niiden lisäksi käsityöt ja leipominen. Ihanaa joulun odotusta! :)

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla että meitä on muitakin! ;)

  Täysin vauva-aiheista postausta on hieman vaikeampi toteuttaa, koska meidän vauva on jo taapero, mutta voin toki tehdä muistelupostauksen A-murun vauva-ajasta. Leipomispostausta luonnostelen jo ja käsityöpostauskin on tulossa virkkauksen muodossa! ;)

  Kiitos kehuista ja tervetuloa lukemaan uudestaan! Ihanaa joulun odotusta myös sinulle!

  VastaaPoista
 4. En halua loukata enkä olla ilkeä, mutta tuo "povimittainen" villasukka kuulostaa vähintäänkin mielenkiintoiselta ja varmasti lämpimältä asusteelta :)
  Ihanaa tekstiä tuotat ja aina on ilo löytää täältä blogista uusia kirjoituksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se saattaakin olla! :D Heh! Pitääkin heti korjata! ;) Kiitos sinulle!

   Poista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä, vaikka joskus vastaaminen voi kestää! Kiitos kommentistasi! ♥