torstai 9. lokakuuta 2014

Päivän asut ja A-murun uusi takki

Ajattelin tehdä tällaisen päivän asut -postauksen, mitä olen nähnyt lukuisissa blogeissa.

A-muru käyttää kotona perusvaatteita, jotka on hankittu valtavirran suosimista kivijalkakaupoista: Lindexiltä, H&M:ltä, KappAhlista tai liikkeistä, joissa myydään Name It -vaatteita.
A-murun vaatekaapista löytyy myös Tuttaa, Miikkaria ja muita merkkejä.
En ole mitenkään "merkkiuskovainen", vaan kaapissa on myös vaatteita ihan Halpa-Hallin ja Prisman valikoimista sekä kirpparilöytöjä.

Suosin A-murulla kestäviä ja suhteellisen edullisia, mutta kuitenkin laadukkaita vaatteita, mutta myös turhakkeita on tullut ostettua.
Käyn myös kirpputoreilla, mutta harvemmin tulee ostettua esim. kenkiä, ellei ne sitten ole täysin käyttämättömiä. Kirpparilta on tullut tehtyä monentasoisia löytöjä, joskus hyviä joskus huonoja. Yleensä parhaimmat löydöt ovat Avustajan ansiota, joka on kokeneempi kirppiskävijä kuin minä.

Kotivaatteina A-murulla on yleensä legginssit paita/mekko, mutta kun mennään kylään, satsaan asuun enemmän.
Kun Isimies pukee A-murun, päältä saattaa löytyä vaikka mitä! Itse yritän aina katsoa, että vaatteet sopisivat keskenään yhteen, mutta Isimies ei ole vielä(kään) ymmärtänyt, ettei raitaisia legginssejä laiteta ruutuisen mekon ja pallokuvioisen paidan kanssa. ;)

Pääasääntöisesti A-murun vaatteet silitetään pesun jälkeen. Myös Isimiehen kauluspaidat ja muut työvaatteet silitetään. Minun vaatteita ei silitetä usein, koska ne ovat lähinnä urheiluvaatteita tai vaatteita, joita ei vain kannata silittää.
Silityksestä vastaa Avustaja ja joskus pakon edessä minä.
Minulla on viha-rakkaussuhde silitykseen. Joskus se on täyttä pakkopullaa ja joskus aika hujahtaa ohi silittäessä aivan yllättäen! Isoja määriä en toki pysty silittämään, mutta onneksi A-muru on niin pieni, että hänen pikkuvaatteet jaksan vielä silittää.
Silittäminen on minulle tosin raskasta puuhaa, mutta joskus on vain pakko tehdä se itse, esim. Avustajan loma-aikoina. Isimiehen en anna enää silittää! :D


Tässä kuvakollaasi A-murun uudesta "hienostelutakista" ja ensimmäiset asukuvat A-murusta ja äidistä!

Takki: H&M / Kengät: Kirppis/H&M (käyttämättömät) / Lakki: H&M / Legginssit: KappAhl / Neulemekko: Name It.
Ps.Kuvassa näkyy myös The pupu, se A-murun suosikki, jota ei saa pestä. Nyt se on tosin pesunraikkaana! ;)

 Neuletunika: Name It / Legginssit: KappAhl.


Tyylikästä peiliposea! ;)
Paita: David / Leggissit: Vila.

Kotivaatteina käytän yleensä vain legginssejä tai collareita ja pitkähihaisia t-paitoja. Kun taas lähdemme ihmisten ilmoille, käytän yleensä jegginssejä.
Suosin housuissa slim fit-mallia, koska en tykkää kun löysemmät housut menevät paakkuun ja aiheuttavat painaumia jalkoihini. Jaloissani ei ole kunnolla tuntoa, joten kun tunnen painaumat, niin ne ovatkin jo niin pahat, että kipeeää tekee.

Omissa vaatteissa suosin housujen osalta laatua. Pyörätuoli kuluttaa jatkuvan istumisen vuoksi yllättävän paljon kankaita. Esimerkiksi pohkeiden ja lonkkien kohdat nyppyyntyvät.
Lisäksi kun liikun vielä jonkin verran konttaamalla, polvien kohdat kuluvat ruman näköisiksi.
Pyörätuoli kuluttaa myös paitojen ja takkien hihansuita, koska ne hinkkaavat jatkuvasti kelausvanteisiin.

Kerron omassa postauksessa lisää pyörätuolipukeutumisesta ja (mahdollisesta) -muodista.  :)

Miten teillä puetaan ja kiinnostaisiko päivän asu -postaukset jatkossakin? 

2 kommenttia:

  1. Voi että nuo on niin ihania ja suloisia nuo A-murusen vaatteet! <33

    Hehehh, ihan vähän vaan nauratti tuo että Isimies ei hokaa ettei ruutua ja raitaa yhdistetä... Voin niin kuvitella noi tilanteet ku Isimies on tyytyväisenä pukenu toisen ja sitte MITÄÄ ai eikö näin laitetakaan :DD Voi meiän miehiä..

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä, vaikka joskus vastaaminen voi kestää! Kiitos kommentistasi! ♥