tiistai 7. lokakuuta 2014

Meidän päivä 6.10.2014

Klo 00.30 Hyvää yötä äiti: Äti meni VIHDOIN nukkumaan.
Klo 06.15 Huomenta äiti: A-murun sängystä kuului iloinen "huomenta". Katsoin kelloa silmät ristissä ja sanoin A-murulle, että vielä nukutaan. Isimies oli jo noussut ylös aikaisemman töihin lähdön vuoksi.
A-muru lepäili 15 minuuttia omassa sängyssään, jonka jälkeen otin hänet viereeni. Katselimme lastenohjelmia koneelta 30 minuuttia. Tai A-muru katsoi, minä torkuin.
Klo 07.00 Aamutoimille MARS: Suuntasimme alakertaan hissillä ja menimme heti potalle. Se oli jälleen taistelua, mutta sain A-murun lahjottua satukirjalla istumaan vielä hetken potalla. Samalla laitoin A-murun aamupuuron tulelle ja omat letkutustarvikkeet ja lääkkeet esille.
Pottailu meni kirjan lueskeluksi ja höpöttelyksi, joten luovutimme. Pissaa ei napattu tälle(kään) aamulle.


Pottailua kirjan kanssa.
Klo 07.10 Aamiaisaika: Aamupuuro oli valmista, laitoin sen jäähtymään ja lisäsin puuron sekaan pakasteesta ihania Luomu vadelmia ja lorauksen maitoa. Ruokajuomaksi oli maitoa.
A-muru alkoi leikkimään ja odotteli samalla syömään pääsyä. Pari vadelmaa hän kävi pihistämässä puuron päältä. ;)
Jäiset vadelmat jäähdyttivät puuron nopeasti, otettiin vitamiinit ja A-muru alkoi syömään. A-muru söi välillä itse, mutta syöminen meni leikkimiseksi ja maidolla läträämiseksi, joten autoin hieman.

Meidän aamiaiset.
 Klo 07.30-11.00 Aamun ja aamupäivän tohinat: A-muru oli syönyt aamiaisen, Isimies oli lähtenyt töihin ja Avustaja saapunut töihin.
Letkutin letkuruokaa ja samalla juoruiltiin Avustajan kanssa. A-muru yritti täyttää viikonlopun "Avustaja-vajeen" tuomalla leluja, hakemalla huomiota ja leikkimällä Avustajan kanssa. ;)
Juttutuokiomme aikana A-muru livahti vessaan yksin pesemään hampaitaan ja söi Muumi-hammastahnaa, oli kuulemma hyvää! Vessan kaapit, A-muru ja tasot olivat hammastahnassa. Ei muuta kun siivoamaan.
Tämän jälkeen leikittiin ja samalla vaihdettiin päivävaatteet A-murulle. Äiti pesi hampaansa, naamansa, harjasi hiuksensa ja puki päivävaatteet. Samaan aikaan Avustaja silitti ja touhuili keittiössä.

Pukemista leikkien ohessa.

A-murun päivän asu:
Paita: Halpa-Halli / Housu: Lindex.


Äidin päivän asu:
Collegehuppari: H&M / Legginssit: Vila.

Pukemisen jälkeen leikimme ja touhusimme. A-muru väritteli Avustajan kanssa värityskirjoja ja minä aloittelin tämän postauksen tekoa. A-muru söi myös muutaman viinirypäleen.

  Minä blggaan, A-muru ja Avustaja värittelevät.
Ennen Avustajan valmistamaa lounasta leikimme kauppaa ja kokkailimme A-murun leikki-syntymäpäiväjuhliin tarjottavia. Myöhemmin juhlimme A-murun syntymäpäiviä hänen laulaessaan itselleen onnittelulaulua. :D

Leikkiaika.
 Klo 11.00 Lounasaika: Tarjolla tänään A-murulle ja Avustajalle oli makaronilaatikkoa, raejuustoa ja maitoa. Samalla minä letkutin oman lounaan ja veden. A-muru söi itse ja ruoka maistui, kaikki meni!

Klo 11.00, lounasaika.
Klo 11.45 Päiväuniaika ja luonnostelua: A-muru meni päiväunille potan kautta ja minä luonnostelin tätä postausta ja muita postauksia.
Klo 13.50 Herätys: A-muru heräsi päiväuniltaan hyväntuulisena! ♥ Hisseilimme alakertaan ja vaihdoimme matkan aikana monta pusua. Kokeilimme jälleen pottailua, ilman tulosta.
Klo 14.00 Välipalaa ja mustia sormia: Välipalaksi oli tänään Talk muruja rusinoilla, maitoa ja vettä. A-murun välipalan jälkeen aloin korjaamaan pyörätuolini eturenkaita ja voi pojat, siinähän kesti!
Klo 15.30 Valmista, vihdoin: Pyöriksen eturenkaat oli huollettu. Ne olivat täynnä hiuksia, eikä renkaat enää edes pyörineet kunnolla. Laakerit menivät vaihtoon, mutta rapatessa roiskuu! ;) Kova homma, mutta kannatti! ;)

Huollettu eturengas ja likaiset (ja väsyneet!) sormet!
Klo 16.00 Päivällisaika: Isimiehellä oli koulutus, joten hän ei ollut meidän kanssa syömässä. Lämmitin A-murulle jo lounaalla ollutta makaronilaatikkoa. Lisukkeeksi oli jälleen raejuustoa ja juomaksi maitoa. Jälkiruoaksi A-muru söi omenan mummolan omenapuiden sadosta. Ruoka maistui jälleen hyvin, itse syöden. A-murun syödessä letkutin oman päivällisen ja veden.
Klo 16.20 Isimiehen päivä pulkassa: Isimies tuli töistä kotiin ja lämmitti samaa makaronilaatikkoa, söi ja vaihdettiin päivän kuulumiset. A-muru kysyi Isimieheltä, niin kuin joka päivä: "Mitä töissä?" :D
Klo 17.00 Ulkoilua ja kerrospukeutumista: Lähdimme koko perhe ulkoilemaan. Ulkona oli kylmä syyssää, noin + 3 astetta. Ulkona A-muru leikki hiekkalaatikolla, piileskeli puskissa ja ajeli potkumopolla. Lisäksi veimme A-murun kanssa hänen nukenvaunuillaan läheiselle kierrätyspisteelle kaikki kertyneet lasit, metallit ja pahvit.

Ulkoilua.
Klo 18.15 Takaisin kylmästä lämpimään: Tulimme sisälle, koska ulkona oli sen verran viileä, että me kaikki kolme saimme punaiset posket. A-muru alkoi leikkimään itsekseen.
Klo 18.30 "MUIMAAN", eli kylpyaika: A-muru meni kylpyyn. Samalla minä kävin suihkussa.
Klo 19.00-19.30 Iltapala-aika ja iltatoimet: A-muru söi samanlaisen annoksen puuroa, vadelmia ja maito, kun aamiaisella. Sen jälkeen hän pesi hampaansa, puettiin yöppäri ja hisseiltiin yläkertaan nukkumaan. Isimies tuli peittelemään ja toivottamaan hyvää yötä A-murulle. Minä jäin hengailemaan blogimaailmaan.
Klo 20.00-21.00 Tuhinaa pinniksestä ja bloggausta: A-muru nukahti. Luonnostelin tätä tekstiä, luin muiden blogeja, kommentoin niistä muutamia ja tarkastelin omia luonnoksia.
Tämän jälkeen yritin luoda Bloglovin´ -tunnusta, joka onnistui, mutten onnistunut linkittämään blogiani sinne jostain syystä, joten luovutin ja hisseilin alakertaan. Päätin kysyä konkaribloggari M-ystävältäni asiaan apua.
Klo 21.15 "Ja jaksaa ja jaksaa!": Isimies leikki fysioterapeuttia, kun hän avusti E-fysioterapeuttini suunnittelemassa olkapäätreenissä.
Klo 21.30 "Piknikillä" sohvanurkassa ja höpöhöpöä telkkarista: Letkutin iltapalan, veden ja lääkkeet telkkaria katsoen.

Iltapala, lääkkeet ja vesi sekä seuraavan päivän hoitotarvikkeet.

 Klo 21.50 Maha täynnä ja kodin järjestelyä: Ruokailu oli ohi ja järjestelin paikkoja, keräsin seuraavalle päivälle letkuruuat ja hoitotarvikkeet valmiiksi ja hoidin iltatoimet. Laitoin myös A-murun ja omat vaatteet seuraavan päivän tohinoita varten valmiiksi.
Klo 22.15 Hissikyydillä yläkertaan: Hisseilin yläkertaan ja kokeilin uudestaan Bloglovinin asennusta. Nyt sain blogini liitettyä sinne, mutta en osannut vielä sitä käyttää, saati laittaa linkkiä blogiini. Ajattelin perehtyä asiaan myöhemmin ja lohduttavasti, että harjoitus tekee mestarin...ja onneksi M on olemassa! ;)
Klo 23.10 Kirjoittelua ja tutkailua: Kirjoittelin ja muokkailin tätä tekstiä ja ajattelin vielä katsoa pari postausluonnosta läpi.
Klo 23.33 Pientä kätinää pikkusängystä ja Z Z Z z Z z Z z: Nyt tämän ensimmäinen Meidän päivä -postaus on valmis ja käyn nukkumaan. Hyviä unia kaikille! :)

Olisiko kiva lukea toisenkin kerran meidän päivästä?

4 kommenttia:

 1. Sulla on kiva ja kiinnostavan ERILAINEN blogi :) kirjotat tosi hyvin ja on mielenkiintosta lukea vähän erilaisesta lapsiperhe-arjesta. Jään seurailemaan :)

  P.S. Luin, ettet halua paljastaa lapsesi nimeä, mutta se on eksynyt (vahingossa?) tohon "aamiaisaika"- kohtaan..Aattelin vaan huomauttaa, jos tosissaan haluat pitää nimen ns. salassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anonyymi kommentistasi ja etenkin, kun huomasit pienen mokani! :D
   Asia oli täysin vahinko, jonka korjasinkin heti sinun kommentin luettuani, kiitos vieläi! :) Arvaa vaan monestako luonnoksesta olen poistanut A-murun oikean nimen! ;) Olen myös alkanut vahingossa puhutella häntä A-muruna kotona! :D
   No vahinko on jo tapahtunut, mutta aion silti yrittää jatkaa valitsemallani linjalla, vaikka eihän tämä vahinko sinänsä suuri ollut, nimi kun on varsin yleinen.

   Jää toki seurailemaan! Mukavaa syksyn jatkoa! :)

   Poista
 2. Joo tahtoo lisää tällaisia postauksia! Oli tosi kiva lukea. :) Ja ehkä jostain viikonloppupäivästäkin?

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on minulle tärkeä, vaikka joskus vastaaminen voi kestää! Kiitos kommentistasi! ♥